Arama sonuçları: *

• Users: chainsavv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Millenicom Sıkıntısı

9 Kasım 2025 tarihinde Millenicom’a Türknet'ten geçiş yaptım. Fiber dönüşüm kampanyasından yararlanıp 1000 megabitlik taahhütsüz paket satın aldım. Ancak geçiş sırasında bana geçici olarak 16 megabit hızında, taahhütlü VDSL paket tanımlandı. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, önceki...
  2. C

Son bios sürem çok uzun

Merhaba arkadaşlar. 2 hafta öncesinde kendime yeni bir pc toplamıştım ama bu 2 haftadır sebebini bilmediğim bir şekilde BIOS süresinin çok uzun olduğunu fark ettim (ya da bana öyle geliyor). Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sistemimde Sapphire Pulse 9070xt ve...
  3. C

İlk pc toplama deneyimim ve neler yaşadığım

Merhaba arkadaşlar bundan 2 gün önce ilk defa kendi başıma pc montajı yaptım. İlk seferim olduğu için biraz sıkıntılı geçti ama sonunda hallettim. Bu yüzden deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle sistemimdeki parçalarla başlayayım. İşlemci : R7 7800x3d Ekran Kartı: Sapphire Pulse...
  4. C

Çözüldü✓ Soğutucu takmak için yardım

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı montajlamaya çalışıyorum ama bir şeyi hala çözemedim. Soğutucu olarak Thermalright peerless assassin 120 black aldım ama içinden çıkan soketlerle videoki soket aynı değil. soket küçük geliyor. Diğer sokette am4 soketi olduğu için uymuyor. Ne yapmam lazım?
  5. C

60-65 bin tl sistem önerisi

Kendime PC bakıyorum. Daha çok rekabetçi oyunlar oynadığım için 7800x3dli bir sistem arıyorum. Ekran kartı için AMD veya Nvidia fiyatına göre fark etmez. Bu sistemde...
  6. C

İncehesaptan bu sistem alınır mı?

Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve incehesapta şu sistemi gördüm. https://www.incehesap.com/falcon-tavsiye-sistem-fiyati-47260/ Özelleştirme olarak m2'yi 2tb kioxiaya yükselttim böylece 60.700 civarı bir şeye denk geliyor. 3 taksit seçeneği ile alacağım ama parasına değer bir sistem midir...
  7. C

Kulaklık takınca mavi ekran yeme sorunu

Gamepower Kugon kulaklık satın aldım ama kulaklığı takınca mavi ekran yiyorum. Eski kulaklığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. Güç kaynağından dolayı sıkıntı yaşıyor olabilir miyim bilmiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem: ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5...
Geri