Arama sonuçları: *

• Users: eerrorcode
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eerrorcode

Wlmouse magnesium aldım fakat driver da görmüyor

wlmouse aldım driverini indirdim webden de denedim ama mouseu görmüyor neden nasıl düzeltirim bunu
  2. eerrorcode

DAV3 pro faker ed takas yapacağım mantıklı olur mu?

elimde bir dav3 pro faker edition var ve takas edicem ya da satıcam bir takasta gkf tam Ninjutso Sora v2 üstüne 1000tl veriyor diğer takasta logitech g pro x superlight 2 se üstüne para almayacağım galiba sizce hangisi mantıklı ve superlight se ve normal modeli farkları nedir
  3. eerrorcode

Kasa almak istiyorum karar veremiyorum

arkadaşlar kasa değiştirmek istiyorum görünüm açısından güzel bi şeye geçmek isityorum bütçem maks 5k bunlardan biri nasıldır fanları konusunda ne düşünüyorsunuz fanları kötü müdür sizce sisteme hava akışı sağlayabilir mi...
  4. eerrorcode

I3 13100f işlemcimden hangi işlemciye geçmeliyim?

rx 6650 xt ekran kartım var işlemcim i3 13100f ve oyunlarda ki performansı çok kötü intele veya amd ye geçmek istiyorum ne örerirsiniz? 650w psu'm var bu arada.
  5. eerrorcode

Tek RAM slotu bozulan 2X8 GB sistemde 1X16 GB'ye geçilmeli miyim?

Arkadaşlar şimdi bende 8x2 16 GB 3200 MHz CL16 DDR4 RAM var fakat anakartımın bir slotu bozuldu. Arkadaşımda 16 GB DDR4 CL15 3000 MHz RAM'ler var, 1000 TL'ye veriyor. Tam ismini aşağıya yazdım. Bende de Corsair Vengeance var. Sizce geçmeli miyim? CL16 ve CL15 ve 3200-3000 MHz farkı fazla mı? 8...
  6. eerrorcode

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Rx 6700 xt mi yoksa 3070 veya 3070 ti mı 2. el alacağım yazdığım kartlara takılmayın mining yapılmamış kartlar olacak 3070 ti 12000 rx 6700 xt 9600 3070 ise 10000
  7. eerrorcode

Ekran kartı kasaya sığar mı?

asus rog rx 6700 xt ekran kartı Thermaltake s200 tg kasaya sığar mı? ATX kasa olarak geçiyor
  8. eerrorcode

Ekran kartımı değişeceğim ne almalıyım?

rtx 3080 almayı düşünüyorum 10gb oldugundan dolayı 4060 ti falan da alabilirim ama 8gb oldugundan kötü diyolar 3080 daha mı iyidir?
  9. eerrorcode

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

beyler 2. elden klavye alıyorum Madlions mad 68 he mi alayım AKKO Monsgeek fun60 pro mu alayım bütçem 2000 3000 arası
  10. eerrorcode

Monitörüm açılmıyor fakat bilgisayar çalışıyor

Merhaba bilgisayarımı temizlemek ve kule tipi soğutucu takmak için anakartını çıkardım ve macunumu sürüp soğutucumu takıp geri taktım ama taktığımda ekran gelmiyorum bilgisayar çalılıyor fakat ekran gelmiyor nasıl düzeltebilirim
  11. eerrorcode

Ninjutso Sora mı Deathadder V3 Pro mu?

ikisi de 2. el sora 1900 lira dav3p 2400 lira alternatif viper v2 pro da alabilirim o da 2500 falan hangisini önerirsiniz?
  12. eerrorcode

Wraith Blade Y mousepad alinir mi?

https://wraithesports.com/products/wraith-blade-y-hard-mousepad güzel mi kullanan var mı? ona göre alacağım
  13. eerrorcode

AOC 24G2SU/BK dan Lenovo R25f-30 a geçilir mi?

merhaba suan aoc 24g2su/bk kullanıyorum lenovo R25f-30 a gecmeyi dusunuyorum iyi midir sizce?
  14. eerrorcode

5500 - 6000tl monitör önerisi

240hz olursa güzel olur fiyati 6000 i cok az asabilir önerilerinizi bekliyorum.
  15. eerrorcode

Razer DAV3 PRO alınır mı?

2.3 bine ya buldum yarın almayı düşünüyorum bunun yerine gpx superlight da alabilirim hangisini önerirsiniz?
  16. eerrorcode

ATTACK SHARK M71 alınır mı?

klavyeyi bir arkadaş önerdi ve sesi olsun görünümü olsun çok hoşuma gitti sizce alınır mı 2024tl fiyata önerdiğiniz başka bir şey var mı?
  17. eerrorcode

Razer Huntsman Mini alınır mı?

Razer Huntsman Mini purple switch almayı düşünüyorum alınır mı sizce?
  18. eerrorcode

Razer DA V3 Pro mu Logitech G Pro X Superlight Tiger Icer skatez mİ?

GPX 1700 lira falan sorunsuz tiger ice skatez takılıymış Razer DA V3 pro 2200 lira sorunsuz kgf mevcut hangisini alayım?
  19. eerrorcode

Logitech G Pro X Superlight mı Razer deathadder v2 pro mu?

Hangisini almalıyım sizce claw ve palm tutuş yapıyorum 17 18cm elim fps oyunları oynuyorum hangisi daha uygundur?
  20. eerrorcode

Razer deathadder v2 pro mu Deathadder v3 8k mı?

Deathadder v3 8k - v2 pro ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz
Geri