Arama sonuçları: *

1. S

NZXT C750 750W 80+ Bronze alınır mı?

Sorum başlıktaki gibidir, bu PSU iyi midir, alınır mı? Şu an çok kaliteli olmayan 650W bir PSU kullanıyorum, sistemime yükseltme yaparım diye 750W olması daha iyi olur diye düşündüm. RTX 4060 Ti 8 GB. AMD Ryzen 5 5600. 16 GB RAM. MSI A520M-A Pro anakart...
  2. S

PC açıkken elektrik gitmesi bileşenlere zarar verir mi?

Son bir hafta içinde PC açıkken 2 kez elektrik gitti, normalde fazla bir elektrik kesintisi olmuyor ama 2 gün arayla elektrik gidince biraz korktum, bileşenlere bir zarar verir mi yakma gibi durum olur mu? O yüzden UPS almayı düşünüyorum, sizce gerek var mı?
  3. S

Depolama kendi kendine azalıp artıyor

Depolamam kendi kendine azalıp artıyor mesela 437 GB boş yerim vardı yarım saat sonra falan 446 ya çıkmış bu neden olabilir bu durum 1-2 gündür var virüs olabilir mi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım PC temiz çıktı başka ne sebebi olabilir? ve dün ac valhalla indirdim indirmeden önce...
  4. S

Razer BlackShark V2 Special Edition dip ses sorunu

Yaklaşın 4.5 ay önce vatan bilgisayardan aldığım razer blackshark v2 specail edition’i sorunsuz kullanıyordum dün akşam driver güncellemesi yaptım güncelleme sırasında yazılım kulaklığın bağlantısını kesip tekrar bağladı sonra dip ses olmaya başladı hemde fazla bir dip ses, hemen kulaklığın ses...
  5. S

Orijinal Xbox 9. nesil gamepad nereden alınır?

Xbox 9. nesil kolu alacağım ama orijinal nereden alabilirim bilemiyorum N11 ve Hepsiburada gibi sitelerde 2.500 TL gibi fiyatlara satılıyor ama orijinal mi tam bilemiyorum o yüzden bir de İtopya var aklımda ama orada 3.000 TL sizce nereden alayım...
  6. S

PC Kasası pencere önünde dursa sıkıntı olur mu?

bilgisayarı mecburen pencere önüne aldım bilgisayar kasası pencerenin hemen çaprazında baya yakınında penceriyide açıyorum bu durum bilgisayar için sıkıntı olur mu odaya güneş vurmuyor ama toz olarak çok mu tozlanır?
  7. S

Mortal Kombat 1 alınır mı?

Mortal Kombat 1 almayı düşünüyorum Epic Games'de indirimde fiyatı 600 TL alınır mı? Parasını hak ediyor mu? https://store.epicgames.com/tr/p/mortal-kombat-1
  8. S

Hyperx Cloud 3 alınır mı?

HyperX Cloud 3 (kablolu) almayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Birkaç yoruma baktım ses seviyesinin az olduğunu ve boğuk ses geldiğini söylemişler. Önermeyen kişiler de vardı, kafam çok karıştı. Alınır mı? Yoksa Cloud 2'ye mi yönelmeliyim?
  9. S

PC kasasından gelen ufak çıt sesleri

Pc kasasından ufak çıt sesleri geliyor elektiriklenme sesinede benziyor kasanın üst tarafına kulağımı yaklaştırdığım zaman net bir şekilde duyuyorum 2 saniyede 3-4 kere falan çıkıyor çıt sesleri anakart ve işlemci taraflarından geliyor ses sizce neden olabilir 3 aydan fazladır var bu ses
Geri