Arama sonuçları: *

• Users: Latte6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Başlangıç motoru önerisi

Küçük bir şehirde üniversite okuyorum, 3.sinifa geçiyorum. Daha önce hiç tecrübem olmadı ehliyeti alıp motor alacağım. Aklımda dominar 250 veya 400 var. Alma amacım genel olarak tipi güzel olsun, okula gidip geleyim ve çevre şehirlere sakince yolculuk yapmak. Hız yapma sollama gibi dertlerim...
  2. L

GTA 5 Crack Hatası: Rockstar Games Launcher Gereksinimi

Malum siteden indirdiğim GTA 5 exe dosyasına tıklayınca Please run GTA 5 using Rockstar Games Launcher error veriyor. Crack oyunda Launcher gerekiyor mu?
  3. L

Temu Güncel İndirim var mı?

Uygulamanin arayüzü çok garip siteleri anımsatıyor, her yerden bir şeyler çıkıyor. Bazılarına basıyorum hiçbir işe yaramıyor bazıları ürünün fiyatını harbiden indiriyor. Şuan güncel olarak ciddi anlamda indirim var mı? Yeni hesap oluşturup alma imkanım var.
  4. L

25000 TL Laptop Önerisi

Bütçem biraz artabilir. İyi bir gaming laptop önerir misiniz?
  5. L

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Nitro 5 12500H 3050 ti laptopum 2 kere servise gitti. Ekim ayında Trendyol satıcı kendisi şeklinde almıştım. İlkinde format atıp yolladılar ikinci kere yolladığım da ana kart siparişi bekliyoruz diyerek 20 gündür bekletiyor servis.Yarin 20 iş günü dolacak. İlk sorum yarın iade baslatsam iade...
  6. L

Formaboom güvenilir mi?

https://www.instagram.com/forma_boom?igsh=MmdlNGJoZzBodjlm Güvenilir mi? 900 tl olan kaliteli formasını almak istiyorum. Bunun gibi kaliteli replika satan yer var mı bildiğiniz?
  7. L

Çakma forma site önerisi

Malum fiyatlar uçmuş durumda. Güvenilir Galatasaray 100.yıl forma sitesi veya satıcı önerebilir misiniz? Bildiğim kadarıyla kaliteli repliklarda var Burası gibi. Attığım linkteki pahalı olan firmalara güvenilir mi?
Geri