Arama sonuçları: *

• Users: VeVx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VeVx

Maks 30-35k gri buzdolabı önerisi

Arkadaşlar kısmetse eve gireceğim de. Başlıkta belirttiğim gibi maks 30-35k ya gri buzdolabı arıyorum. En geniş 90cm olabilir. F/P beğenilen bilindik bir ürün olursa çok sevinirim. Bu piyasayı hiç bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse harika olur. Şimdiden teşekkür ederim elinize sağlık.
  2. VeVx

Cinebench r23 r24 skorlarım düşük mü? :'(

Arkadaşlar imzamdaki sistemimi kullanıyorum hafif oc hafif undervolt ile kullanıyorum. Çünkü soğutucum gördüğünüz gibi kule tipi. Benim için yetersiz olduğunu düşünüyorum ama bu konuda kafam karışık. Az önce yaptığım multicore testlerinin ve W kullanım değerlerinin görsellerini alta ekliyorum bu...
  3. VeVx

Bilgisayar için basit kulaklık veya mikrofon önerisi lazım.

Arkadaşlar bilgisayarda bazen mikrofon kullanmak için bazen de kulaklık olsun diye basit bir kablolu kulaklık almayı düşünüyorum da. Bu telefonların yanında çıkan gibi. Örneğin kablolu apple earpods düşünüyorum da. Bilgisayarda kullanılır mı kablosunun uzunluğu falan yeter mi bilemedim. Bir...
  4. VeVx

Steam ve bazı siteler açılmıyor

Selamlar youtube google falan girebiliyorum ama bazı sitelere ve steame giremiyorum. Giremediklerim çoğunlukta. Ne olduğunu anlamıyorum. Bir kaç saat önce girebiliyordum. Aynı sorunu yaşayanlar veya nedenini bilen var mı? Hatta google ve youtube e devlet hariç neredeyse hiç bir yere giremiyorum...
  5. VeVx

Fazeon bu monitör alınır mı? Özellikleri fiyatı ile kıyas eder misiniz?

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-pm-HBC00009S548I Arkadaşlar monitör bakıyorum da ips düşünüyorum. 100 fps gibi düşük fps de istemiyorum. Fiyat olarak da en düşüğü arıyorum. Bu monitör...
  6. VeVx

500Bin'e araba önerisi

Arkadaşlar akrabama 400-ile 600 bin arası bir araba önererbilir misiniz? 4 kapılı otomatik vites istiyoruz. Kendisi kadın o tarz binek bir araç lazım ilk arabası olacak inşallah. Evden işe işten eve kullanacak Rica etsem 400 bin TL ye ayrı 500 bin TL ye ayrı 600 bin TL ye ayrı önerilerde...
  7. VeVx

Yardım 2K 27 inc IPS Monitör önerir misiniz? Bütçe 5 - 8,5 k

Arkadaşlar monitöre ihtiyacım var. En azından 120 hz ve üzeri olsa iyi olur tabi. 2k 27inc pivot olmazsa da sonradan vesa desteği ile falan monitör ayağı alırım. 8k altı fiyat mükemmel olur zaten taksitle almaya niyetliyim. Teşekkür ederim 🙏 :peepokalp:
  8. VeVx

🔥İndirim Civilization VI Platinum Edition Epic'te Bedava🔥🔥🔥

Platinum Edition 24 Temmuz 18:00'a kadar geçerli. https://store.epicgames.com/tr/
  9. VeVx

Yeni ASUS AIO soğutucular duyuruldu.

https://www.asus.com/microsite/all-in-one-liquid-cooling/ bu linkten çeşitleri görebilirsiniz. Bende daha yeni imzadaki sistemime soğutucu bakıyordum. TUF Gaming LC II 360 ARGB almayı düşünüyordum. TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD versiyonu duyurulmuş (LCD ekransız siz olan eski LC II tarzı...
  10. VeVx

Öneri Honeywell PTM 7950 vs Arctic mx-6 🔥🔥 cinebench r24 ve r23 skorları

Selamlar arkadaşlar 5 ay önce sürdüğüm Arctic mx-6 yı Honeywell ptm 7950 ile değiştirdim. Cinebench skorları aşağıya görsel olarak koyuyorum. Deepcool AK620 digital soğutucu kullanıyorum. ilk gözlemlerimi kısaca aktarayım. Honeywell ptm 7950 5-6 derece daha serin çalışıyor. Boşta da aynı şekilde...
  11. VeVx

🔥İndirim 53k 9600x 9070xt li sistem

Çok beğendim f/p bulduğum bir sistem indirim bitince güncellerim kontrol etmeye çalışırım Murat gamsız YouTube da detaylı inceleyip paylaşmış https://www.tebilon.com/amd-9600x-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-b650-1tb-16gb-ddr5/
  12. VeVx

Yardım Samsung 2k G5 180hz alınır mı? Sizin diğer önerileriniz nelerdir?

Evet arkadaşlar özellikle ips, 2k ve pivot düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim monitörü öğrenci indirimi veya indirimsiz almamı öneririr misiniz?
  13. VeVx

❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

Arkadaşlar 13 temmuza kadar peşin fiyatına taksit seçeneğini görünce böyle düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim. https://www.n11.com/arama?promotions=1960400 İnce hesap ile işbirliği içinde yapmışlar incelersiniz :peepokalp: 👋 Uygun fiyatlı sistemler var sanırım bir de...
  14. VeVx

Yardım Bu ekran kartlarından fiyatlarına göre hangisi alınır?

asus tuf 5060 ti 8 gb 19.5k asus tuf 5060 ti 16 gb 29k asus tuf 9060 xt 16 gb 24.8 fiyatlar bu şekilde sizce hangisini almalı?
  15. VeVx

Asus TUF VG27AQ3A 27'' f/p olarak nasıl? Bu fiyata alınır mı

Bu fiyata bunu alır mıydınız? https://www.hepsiburada.com/asus-27-asus-tuf-gaming-vg27aq3a-ips-1ms-180mhz-2xhdmi-1xdp-qhd-2560x1440-hoparlor-freesync-flicker-free-p-HBCV000054PJUQ?magaza=QUEENCK Satıcı bilindik bir satıcı değil premium ile 8100 liraya ve peşin fiyatına 6 taksitle aylık 1360...
  16. VeVx

2 ssd arasındaki fiyat farkına değer mi?

2 ssd linki bırakıyorum. Arasındaki fiyat farkına değer mi? Standart bir kullanıcıyım her gün olmasa da günde 1-2 bazen 3-4 saat oyun oynuyorum benim için önemli olan uzun ömürlü olması. 1. seçenek...
  17. VeVx

Bu koşullar altında bu ekran kartı alınır mı? Değerlendiriniz.

arkadaşlar imzada gördüğünüz üzere full asus tuf ekosisteme sahibim ancak ekran kartım yok. 2k oyuncu deneyimi için düşük bir kart olabilir. Fırsat buldukça günde 1-2 saat oyun oynayan bir insanım. linkteki Asus tuf 5060 ti 16gb ekran kartını düşünüyorum. Hepsiburada premiumum var ve premium ile...
  18. VeVx

Klavye önerisi bütçe 2000TL

Selamlar dostlar şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. Benim masamda mouse için pek alan yok ve standart klavye kullanıyorum. Bu tarz bir klavye arıyorum. Bütçe 2k Örnek klavye link Nedeni ise nümerik tuşlara ihtiyacım yok ve %75 diye adlandırılan küçüklüğü benim için daha kullanışlı...
  19. VeVx

Selamlar 25 dolara oyun düşünüyorum hangisini önerirsiniz

Arkadaşlar steam yaz indirimlerinde 2 oyun düşünüyorum ikisi de 25 dolar bandında birisi elden ring diğeri space marine 2. Öncelikle hangisini önerirsiniz. Daha sonra sormak istediğim şey sizce daha ucuza bulunabilir mi? Beklesem daha düşük fiyata gelir mi?
  20. VeVx

Arabanın paketini öğrenemiyorum.

Selamlar araba kayıtlara göre fiat fiorino 2014 1.3 multijet cargo ama paketini öğrenemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ruhsatta yazmıyor maalesef. Şasi noyu özelden atabilirim.
Geri