Arama sonuçları: *

• Users: VeV1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VeV1

ECS A750M-M v:7.0 güncel bios arıyorum

başlıkta belirttiğim gibi bios bulamıyorum. https://www.ecs.com.tw/en/Product/Motherboard/A750GM-M_V7.0/download bu link bahsi geçen anakartın destek sitesi 1743512292 buldum millet özür dilerim meşgul etmeyeyim sizi teşekkürler
  2. VeV1

Asus TUF 9070xt stok gelir mi?

Başlıkta belirttiğim gibi stoklar nasıl yenileniyor acaba gelir mi?
  3. VeV1

Amazon alışveriş kırık geldi iade kabul etmiyor.

Amazondan alışveriş yaptım 2 tane bayram çikolatası ve 1 tane nutella aldım. Bu kargoyu kağıt zarfa koymuşlar. Elime alır almaz anladım nutella içinde tuz buz olmuş. İade etmeye çalıştım kabul etmiyor ne yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir?
  4. VeV1

Akım korumalı priz alınır mı? İhtiyacıma göre hangisini önerirsiniz?

Merhabalar bugün bu forumda bir konu gördüm arkadaşın Asus rog 850w Gold PSU patlayıp yanmış. Akım korumalı priz bu manada işe yarar mı? Bilgisayarım için 2 li veya 3 lü aşkım korumalı priz almayı düşünüyorum. Hangilerini önerirsiniz? Ayrıca televizyon için tekli almayı düşünüyorum. Hangilerini...
  5. VeV1

Excel tablosu sütun ayarlama yardımı.

Arkadaşlar excelden tablo ayarlamaya çalışıyorum da. Sütunları a4 kağıtta yatay olarak ayarlamaya çalışıyorum. Yan oluyor ama boyu böyle ortada küçük kalıyor nasıl a4 kaplayacak şekilde yapabilirim. Mesela yanlardan 1 er santim üst ve alttan 4 er santim kalsa gibi yapmaya çalışıyorum yapamadım...
  6. VeV1

Yardım Seçenekler arasından hangi monitör?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/638646-748372-890952-923420/asus-tuf-gaming-vg27aq1a_asus-tuf-gaming-vg27aqz_asus-tuf-gaming-vg27aq3a_asus-tuf-gaming-vg27aql3a/ arkadaşlar aralarından sizce hangisi? Ben Asus TUF Gaming VG27AQL3A Monitör olarak düşünüyorum. Sizce doğru mu?
  7. VeV1

Tuf A620m plus wifi anakart alımı ile ilgili soru

A620m-plus wifi ikinci el faturasız ama paylaşılan seri numaraya göre sorgulattım ve numaralar tutuyor. 2027/6. aya kadar garantisi var. Temiz gözüküyor sorunsuz çalışıyormuş satıcı referansları iyi gözüküyor 4500 lira alınır mı?
  8. VeV1

Ebayden alışveriş yapma

Selamlar arkadaşlar bu 30 euro gümrük sınırı gelmeden önce ebayden bir alışveriş yapmıştım toplamda 28 dolara falan gelmiş üstüne de gelince 600 lira kadar pttde para kesmişti (gümrükle alakalı bir ödemeydi) Şimdi ben 40 dolarlık bir ürün alsam kargo ile 60 dolara falan geliyor. Bu ürünü...
  9. VeV1

Öneri Asus Tuf A620M-Plus wifi almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

Selamlar malumunuz imza da gördüğünüz gibi anakart harici bütün sistemimim asus tuf bendeki asrock anakartı ikinci elden satıp asus tuf a620m-plus wifi almayı düşünüyorum. İkinci elde nispeten uygun fiyata denk geldim. Sizce bu değişikliğe değer mi. A aserisi ile ilgili işlemciler özelinde watt...
  10. VeV1

Bilgisayarım ne kadar eder?

Selamlar arkadaşlar, Bilgisayarımı kasa dahil satmaya kalksam sizce ne kadar eder? Siz kaç deklif ederdiniz İşlemci : AMD Ryzen 5 7500f (Deepcool AK620 Digital soğutucu) Ram : Patriot Viper Venom 32 gb (2x16) 6000 Mhz cl30 Anakart : Asrock A620 Pro RS Wifi Ekran Kartı : Asus Tuf 7800 XT...
  11. VeV1

Öneri Bu aralar sınırlı bütçeyle 7800 XT alınır mı harcanan paraya değer mi?

7800 xt alınır mı? asus tuf 3070 ti ekran kartım vardı (hala daha kullanıyorum) performans kaybettiği için sattım (tabii ki alıcıya da söyledim) 10k ya sattım. Gene ikinci el asus tuf serisinden alacağım bütçeme göre maksimum alabileceğim 18 19 k lık bir kart. Bu skalada bana bir tek 7800 xt 7700...
  12. VeV1

Yardım Tuf 3070 Ti ekran kartı performans kaybı (Yardım!) :')

Selamlar arkadaşlar 3 ay önce ikinci el ekran kartı aldım. Kart Asus Tuf 3070 TI. Aldığım zamana göre 1 veya 2 aydır falan bir performans kaybı var. Performans nispeten emin oldum, şöyle ki 3070 ti ile güncel olarak aynı testi yapanlarla karşılaştırıyorum. Onlar aynı kalmış benimkisi düşük...
  13. VeV1

Öneri 5070 12 gb olması-_-

Bu konuda Jensen Huang'ı nasıl uyarabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Yeter da bu vram cimriliği nedir!? Düşünceleriniz nedir? :') :'(
  14. VeV1

Yardım 7500f ısınma sorunu ve hava soğutma önerisi

Selamlar arkadaşlar bu hafta ddr4 sistemden ddr5 e geçtim. Öncesinde r5 5600 işlemci ve amd wraith prism soğutucu kullanıyordum ve occt testi gibi %100 yük altında bile max 80 derece falan oluyordu. Boşta ise 32 dereceleri bile görüyordum bazen ortalama ise 45 falan dı. Oyunlarda ise 65-75 arası...
  15. VeV1

Sahibinden.com ve dolap vb ikinci el monitör fiyatları.

Selamlar arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır yoğun bir şekilde monitör bakıyordum bu ay vitesi arttırdım ve geçtiğimiz hafta aldım. Ama değinmek istediğim ve biliyorsanız öğrenmek istediğim bir şey var ki bu da ikinci el monitör fiyatları. Genelde bakın genelde diyorum özellikle sıfırı ile aynı hatta...
  16. VeV1

MMORPG oyun önerisi arıyorum

Vaktinde Knight online, Allods online ve World of warcraft gibi mmorpgler oynadım. Önerilerinizi bekliyorum.
  17. VeV1

Yardım Monitör önerisi, soru cevap. Lütfen yardımcı olunuz.

Selamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız? ikisi de ips ekran 144hz 27 inc monitör mü? 180hz 24 inc monitör mü? Tarafını seç savaşa katıl :D
  18. VeV1

Windows 7 64 bit Nvidia Fx 5500 Driverı (sürücüsü)

Windows 7 64 bit Nvidia FX 5500 Driver https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/4/en-us/ Selamlar millet öncelikle hemen linki attım. Konuyu hangi bölmeye açsam pek bilemedim ama genel çerçeveyi düşününce Windows 7 ye özel bir durum olduğu için, sanırım burası uygun oldu. Bir süredir...
  19. VeV1

Windows sürümü önerisi ve windows yükleme konusunda yardıma ihtiyacım var.

Selamlar, 3 tane sistemim var. Bunlar eski sistemler ama ben bunlarla hala bir şeyler yapmak istiyorum birisi benim ilk bilgisayarım. Bu nedenle özellikle uğraşma istiyorum. Windows 7 kurmaya niyetliyim ama xp de olabilir diye düşünüyorum bu konuda önerinizi bekliyorum. Ayrıca windows bir...
  20. VeV1

İşlemci silikon kalitesi öğrenme

Selamlar bazı arkadaşların işlemci silikon kalitesini nasıl öğrenebileceğimizi sorduğunu gördüm. Ben nasıl öğrendiğimi sizinle paylaşacağım. YouTube da Feyyaz Durmuş adlı birinin kanalı var. Clock Turner adlı bir programdan bahsediyor. Sadece o programa özel yaptığı bir video var. Bir de ondan...
Geri