Arama sonuçları: *

• Users: QTuran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Yardım Kasadaki yukarıda bulunan egzoz fanım ses çıkarıyor ve yavaş dönüyor.

Kasamda 3 tane egzoz fan var. 1'i arkada 2'si yukarida. Bu yukarıda olan egzoz fanlarımdan birisi yüksek ses çıkarıyor ve yavaş dönüyor, fakat bilgisayarı açınca ilk 1-2 saniyede normal donüyor ve ses çıkmıyor. Ayrıca kablo temas etmiyor. Kasam: MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW RGB Video...
  2. Q

Öneri 9700X için hangi soğutucuyu almalıyım.

Merhaba dostlarım. 9700X işlemcim için bu soğutuclar arasında kaldım, sizler hangisini önerirsiniz. 1: https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-lite-performance-240mm-siyah-argb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-76673/ 2...
  3. Q

ASUS ROG XG27ACS Monitör nasıl? Alınır mı?

Merhabalar. Eski monitörümü satıp, peşin fiyatına 3 taksit ile ASUS ROG XG27ACS almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. VA panele sahip Samsung modelleri tercih etmiyorum. VA panel önermeyin.
  4. Q

Taksit ile en fazla 10.000TL´ye kadar 2K monitör önerisi.

Merhaba 2K monitör almak istiyorum ve taksit ile alacağım. Taksit ile en fazla 10.000TL ödeyebilirim.
  5. Q

ASUS TUF GAMING VG27AQL3A Monitör alınır mı?

Merhaba dostlar. Yeni bir monitör almak istiyorum, şuan da kullandığım 1080P ve 2K´ya geçmek istiyorum. "ASUS VG27AQL3A" adlı bu monitörü buldum, fiyatı 9800TL. Sizce bu monitör alınır mı? Önerilere açığım fakat. Taksit ile alacağım, taksit ile 10.000TL´yi geçmemeli.
  6. Q

2000TL M2 SSD önerisi

Anakartım B650M-P 2 adet gen 4 m2 yuvası mevcut. Bütçem en fazla 2000TL. Bu bütçede 1TB DRAM´i olan M2 SSD önerir misiniz.
  7. Q

Vatandan acil güzel hoparlör önerisi.

Öncelikle iyi konular. İlk önce şundan bahsedeyim en büyük zevklerimden birisi film, dizi izlemektir, tabii ki bunun yanında youtube´dan güzel komik videolar izlemeyi de severim, yani anlayacağınız üzere ben hoparlör ile şarkı dinlemiyorum. Benim için en büyük öncelik film ve dizidir. Normalde...
  8. Q

23.000TL´ye kadar klima önerisi.

Arkadaşlar benim odam baya bir küçük yani bir ucundan diğer ucuna 300CM falan oluyor kare bir odam var ve odamın çoğunu dolap ve yatak kaplıyor, anlayacağınız baya küçük bir oda. Bu odaya Klima almak istiyorum zaten odam küçük olduğu için aşırı kaliteli bir klimaya gerek yok sanırım...
  9. Q

monitörüm ne kadar eder? ve 2k monitör tavsiyesi.

Monitörüm MSI G274F, anlık olarak kullanmaktayım. 1 ay 20 gün falan oldu monitörü alalı. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274pf-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,538722332.html Sistemim kısaca (RTX 4070 Super, R5 7600) bu sistem 2K hak ediyor ancak bundan 2 ay önce param...
  10. Q

RTX4070Super fazla ısınıyor mu?

Galax RTX4070Super OC 2x modelini kullanıyorum. Ekran kartını alalı daha 1 ay olmadı, sisteme undervolt attım ancak, cs2´de 64 derece, last of us´da ise 76 dereceyi görüyor 1080p oynuyorum. Sizce ekran kartını satıp 3 fanlı modeline mi geçmeliyim. Sıcaklıklar normal mi?
  11. Q

Windows 11 Pro'da G-Sync gözükmüyor

Windows 10 Pro kullanırken NVIDIA denetim masasında gözüküyordu, aktif edebiliyordum. Şimdi Win11Pro'ya geçtim ancak G-Sync gözükmüyor, ne yapmalıyım? Monitörüm 1.2a destekli.
  12. Q

Windows 10 arama çubuğuna yazdıklarım gelmiyor

Windows 10 kullanıyorum, arama çubuğuna normalde yazı yazınca hemen gelirdi, şimdi ise yazı yazsam da gelmiyor. Bazen geliyor ancak en kötü ihtimalle 15-20 saniye bekletiyor. Çözümü nedir?
  13. Q

MSI MAG A650BN bu sisteme yeter mi?

RTX 4070Super R5 7600 Thermalright phantom spirit 120se ARGB 1x16 Ram ddr5 MSI Pro B650M-P 500GB 980Pro m2.ssd MSI MAG 120A 6 Fanlı kasa MSI MAG A650BN PSU Arkadaşlar bu PSU yeter mi 1080p için? Ekstradan bir soru soracağım, soğutucu 280W çekiyor olarak gözüküyori nternette, cidden bu kadar...
  14. Q

R5 7600 RTX4070Super 1080'de darboğaz yapar mı?

R5 7600 işlemci RTX4070Super ekran kartım var, 1080p oyun oynayacağım, biraz fps takıntılısıyım ama en büyük önceliğim darboğaz problemi, darboğaz yaşarmıyım? Aşşağıda ki fotoğrafta R5 7600X ve 4070Super kullanılmış ve video 1 hafta önce çekilmiş ancak darboğaz aşırı fazla geldi bana
  15. Q

1 adet CPU fan kısmı var yardım edin

Thermalright phantom spirit 120se ARGB Soğutucum var anakartım ise MSI PRO B650M-P 1 adet cpu fan girişim var ama fanlarda toplam 4 adet kablo var, bunları bir birine bağlayarak tek cpu fan kısmına bağlasam sıkıntı olmadan çalışır mı, güç kaynağım MSI MAG A650BN 650W.
  16. Q

4-6k arası monitör önerisi

Monitör almayı düşünüyorum, ileride düşük bir ihtimal bile olsa 2k oyun oynayabilirim. Bu fiyat bandında 2k monitör yok veya kötü monitörler var ise önermezseniz sevinirim, 1080p kaliteli monitörlerde tercihimdir. MÜMKÜNSE 27İNÇ MONTÖR OLURSA SEVİNİRİM ÖNCEKİ 27 OLDUĞUNDAN ALIŞTIM
Geri