Arama sonuçları: *

• Users: gokhanium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

İnstada max kaç tane istek birikir

İnstada 999 tane takip isteği gelince daha üzerinde kaç istek olduğunu göstermiyor biliyorsunuz ki. Benim bir eğlence hesabım var ve şuan 999+ istek gösteriyor ve sürekli birikiyor. Sorularım şu şekilde; -Bu isteklerin gerçek sayısını görmemizin bir yolu var mı? -Onaylamayıp sürekli...
  2. G

35K ya kadar tv önerisi

Kendi tvmiz bozuldu. Samsung markaydı ve 10 yıl kadar kullandık. Görüntü kalitesi açısından üzmeyecek uzun yıllar kullanabileceğimiz kaliteli bir tv önerisi yapabilir misiniz. Bütçemiz maksimum 35 bine kadar.
  3. G

30-35k ya kadar tv önerir misiniz

Kendi tvmiz bozuldu. Samsung markaydı ve 10 yıl kadar kullandık. Görüntü kalitesi açısından üzmeyecek uzun yıllar kullanabileceğimiz kaliteli bir tv önerisi yapabilir misiniz. Bütçemiz maksimum 35 bine kadar.
  4. G

Fatıralı faturasız tarife önerisi

Şu an türk telekom kullanmaktayım ve 1 hafta sonra tahhüdüm bitiyor. Turkcell ve vodafone yeni gelen kampanyalarına baktım ama pek ucuz gelmedi bana açıkçası. Bayiden hat taşısam daha uygun olur mu veya bildiğiniz ucuz tarife var mı aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
  5. G

Hat taşıma kampanyaları ne durumda

Şu an türk telekom faturalı kullanıyorum ve taahhütüm bitmek üzere. Turkcell vodafone vb faturalı faturasız kampanyaları ne durumda acaba bilgisi olan var mı ?
  6. G

Beyaz klavye önerisi bütçe max 2k

Num lock olmaması tercihimdir max 2k ya kadar fp beyaz klavye önerebilir misiniz
  7. G

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Motorumu kış geldiği için sattım elime 150 bin tl geçecek. Yılbaşından sonra yeni motor almayı planlıyorum. O zamana kadar yani 2-3 ay için bu parayı nasıl değerlendirmeliyim ? Vadeli mevduat, altın, döviz vb gibi
  8. G

1 milyon bütçeye araba önerisi

Aile aracı olarak kullanacağız performans olarak üzmeyecek satarken de piyasası hızlı olan araba önerebilir misiniz
  9. G

IPhone pil yüzdesi nasıl büyütülür

iPhone 11 cihazda sağ üstte görünen pil yüzdesini büyütmenin veya belirginleştirmenin bir yolu var mı? Annemin gözler sıkıntılı olduğu için göremiyor
  10. G

IPhone 13 parlaklık sorunu

Güneşli havada parlaklığı fullememe rağmen ekran çok karanlık görünüyor. Otomatik parlaklığı kapattım yine aynı. Telefonu yeniden başlatınca 1 dakika falan düzelmişti sonra yine karardı. Sıkıntı nedir sizce
  11. G

IPhone 16e mi iphone 15 mi

Arkadaşlar iki seçenekten birini seçmeliyim sizce hangisi daha iyi ? İşlemci ve batarya olarak bakarsak 16e iyi görünüyor ama kamera olarak hangisi daha iyi arada kaldım.
  12. G

IPhone 11 pil sağlığındaki bu düşüş normalmi

İkinci el bir iphone 11 alacağım. Yakın çevremde bir telefon buldum. Cihazın garantisi yeni bitmiş yani alınalı 2 yıl olmuş ama pil sağlığı %90. Adam cihazda değişen yok diyor ama beni pildeki bu düşüş şüphelendirdi. Sanki 2 yılda pil sağlığının daha fazla düşmesi gerekmiyor mu? Görüşlerinizi...
  13. G

Nfc özellikli 5-6k tl civarı telefon önerisi

Nfc özelliği olması şartı ile 5-6 bin civarında sıfır telefon arıyorum en alınabilir hangi telefon var arkadaşlar
  14. G

Rs200 zincir sesi normal mi

İkinci el 6000 kmde rs200 aldım. Motorun arka tekerini çevirince ön dişliden şıkır şıkır ses geliyor sürüşte falan baya duyuluyor bu ses. Ustaya sorduğumda normal dedi ama bana hiç normal gelmedi. Bu motoru kullanan bilen var mı normal mi bu ses ?
  15. G

Tam altın mı daha kârlı Çeyrek altın mı

Arkadaşlar az bir birikmiş param var. Altın almayı düşünüyorum. 4 çeyrek altın veya 1 tam altın alabilirim. 4-5 ay sonra bozdurmayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha az zarar ettirir bozarken?
  16. G

Fitness beslenme önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba ben bundan 3 yıl önce spora başladım kısa aralıklar vererek 2 yıl boyunca yaptım ve 2024 ün başında bırakmıştım. Şuan tekrar başladım. Bıraktığım zamanlar 63 kiloydum yağ oranım %15 civarıydı. Boy 1.75 ve yaş 22. Şuan 72 kiloyum ve yağlandım. Benim beslenme programım...
  17. G

Çözüldü✓ 4060 ve i5 12. Nesil sistem 2. El ederi nedir

Garantili kutulu sistem detayları; ASUS Prime H610M-K D4 INTEL Core i5-12400F/Soket 1700/18MB ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC White 8GB GDDR6 128Bit 512 gb m2 ssd 650w psu
  18. G

Spiderman Remastered düşük fps sorunu

Marvel spiderman remastered oyununda 30-40-50 fps alıyorum özellikle kalabalık ortamlarda bu da kasıntı bir oyun deneyimi sunuyor. Sistem özelliklerim; Gigabyte RTX 4060 8 gb oc Ryzen 5 5600x Ram 16 gb -Çoğu grafik ayarı high olarak ayarlı kendi otomatik very high ayarlamıştı ben düşürdüm.
  19. G

Icloud önceki yedeklemeler silinirse ne olur

Arkadaşlar ben 3 tane iphone değiştirdim. Hepsine ios hesabımı girmiştim. 3 telefonu da icloud yedekleme yapmış. Ama yedekleme alanı dolmuş ve ben de yer açmak istiyorum. Önceki telefonlarımdan oluşan yedeklemeleri silsem eski fotoğraflarım vb telefonumdan gider mi ?
  20. G

Türk Telekom Aşırı Yüksek fatura gelmesi

Yılbaşından önce 320 TL'ye 40 gb kampanyasına katıldım. İlk faturamda sıkıntı yoktu. İkinci fatura bugün kesilecek ve tamı tamına 730 TL gösteriyor. Fatura kesildikten sonra indirimli hali yansır mı yoksa katakulliye mi düştük ?
Geri