Arama sonuçları: *

• Users: tolga08
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım It takes two - pc game pass - joystick

Merhaba arkadaşlar. Pc game pass aldım ve it takes two indirdim. Fakat joystickleri görmüyor. Kolların markası dandik yani xbox controller değil. Ama steamdaki oyunlarda bi sorun olmadı. Pc game pass üzerinden joystickleri nasıl kullanılabilir hale getirebilirim. X360ce indirdim ayarladım ama...
  2. T

Yardım It takes two -pc game pass - gamepad

Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayardan iki gamepad ile arkadaşımla beraber it takes two oynayabilir miyiz? Pc windows 11. Oyun pc game pass'ta var sanırım ordan indirmeyi düşünüyorum
  3. T

Yardım Yeni laptop internet çok yavaş

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir laptop aldım. Laptopun indirme hızında falan sıkıntı yok ama internette dolaşması çok yavaş. Bir sayfayı 2 dk de zor açıyor veya açamıyor. Microsoft edge kullanıyorum ama eski 10 yıllık bilgisayarım cok hızlı açarken bu yenisi çok yavaş. Driver programı kurdum...
  4. T

Windows 11 masaüstü simgeleri

Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım bilgisayara youtubeden bakarak flash bellek yardımıyla windows 11 kurdum ama videoda iso dosyası falan yazmıyordu videodakiyle aynı şekilde kurdum. Key yerlerini atladık. Şimdi update'den bazı güncellemeleri yapmıyor ve hata veriyor. Ayrıca masaüstü simgeleri...
  5. T

Yardım Oyun bilgisayarı önerisi (maks 32k)

n11'den Monster Abra A5 V21.2.4 i5-12450H 16 GB 1 TB SSD 6 GB RTX4050 144 Hz 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
Geri