Arama sonuçları: *

• Users: thecamel7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Hangi 5070 modeli alınır ?

bu akşam gaming gecesinden 5070 almayı düşünüyordum ancak gigabyteın termal ped yerine termal macun kullandığı bunun sızıntı yapabileceği ileriye dönük uzun kullanım için sorun yaşatabileceğini gördüm. 30k vermişken aradaki 1-2k farkın önemi olmuyor tüm markaların fiyatları birbirine yakın bu...
  2. T

Yardım 2K Monitör RGB çıkış formatında 10bpc renk ve tam çıkış vermiyor

Merhabalar 2gün önce aşağıdaki monitörü aldım...
  3. T

🔥İndirim Vatanda 2k Monitör 9999TL Viewsonic 27inc 2K 240hz IPS (VX2758A-2K-PRO-3 1Ms)

Daha önce farklı satıcılarda indirim olmuş bu civardaki fiyatlara ancak vatanda daha 2 gün önce 12.500tl civarı idi takip ediyordum bugün gördüm fiyatı ve direk satın aldım. 10k altına 2k 240hz ips ekranlı başka bi monitör bulunamıyor insanlar bu model için ölü piksel-ghosting sorunlarından...
  4. T

Anakartta ARGB Olmadan ARGB Soğutucu Kurulumu

Anakartta ARGB Olmadan ARGB Soğutucu Kurulumu Benim gibi anakartında 3pin ARGB olmayıp 4pin normal RGB olan ve soğutucuyu anakarta bağlayamayan kişiler için yönlendirme yazısıdır eksik veya hatalar varsa yorumlarda düzeltirseniz sevinirim. Son 2 gündür onlarca forum yazısı ve video izledim...
  5. T

Anakart ve fan uyumlu mu

Merhabalar geçen gün bir başlık açmıştım ve sonrasında bu soğutucuyu sipariş verdim https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Sonradan farkettim ki...
  6. T

İşlemci Sıcaklığına göre Fan Öneri

Herkese selamlar aşağıya oyun oynarken bilgisayarın cpu ve gpu sıcaklıklarını bırakıyorum. 80 üstü derecelere çıkıyor işlemci, antalyada yaşıyorum yaz ayları geldiğinde daha da yanacak işlemci şimdiden kule tipi veya sıvı soğutu almayı düşünüyorum. Bu sıcaklık değerlerine göre önereceğiniz...
  7. T

Vga to Display port Görüntü Kayması Sorunu

çift ekran monitör kullanıyorum ekran kartım gtx 1070. hdmi çıkışına televizyon bağlamak istediğim için iki monitörüde display port çıkışlarına bağlamak istiyorum. ikinci monitör vga kablosu var dönüştürücü kullanarak hdmi ile bağladığımda hiçbir sorun yok. ancak display port dönüştürücüsü ile...
  8. T

4070li Kasa topluyorum, parça önerileri - darboğaz olur mu

Merhabalar kasa topluyorum kafama takılan bazı sorular var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Anakart : Asus Prime B660M-K D4 İşlemci : Intel i5 13600kf Ekran Kartı : RTX 4070 - 4070ti eski ssdmi ve 16gb rami kullanacağım şuanlık sonradan güncelleyeceğim. anakartı bir...
Geri