Arama sonuçları: *

• Users: omerk_k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

30.000 TL altı, Google ekosistemine uyumlu en iyi telefon önerileri

Dostlar bütçem 27 28k bilemediniz 30bin altı 1kuruş bile üstü olacağını sanmıyorum. 22bin TL'ye olan kısma kadar A56 var en iyi seçenek ondan sonra bayağı bir seçenek var gibi S24 FE düşünüyorum S24 FE'den daha iyi telefon olarak ne önerirsiniz bu fiyat bandında ya da kafa kafaya çarpışacak...
  2. O

Ryzen 9 9950X için beyaz sıvı soğutucu önerisi

Merhaba Akakçe üzerinden bütün beyaz sıvı soğutucuları fiyatlarıyla birlikte aşağıya yazıyorum. Kasam Lian Li O11 Dynamic EVO RGB LCD ekran olsun istiyorum şart değil tabii ama seçilecek en iyi ekransız sıvı soğutucu ile seçilebilecek en iyi ekranlı sıvı soğutucu arasında çok bir performans...
  3. O

Sabiha Gökçen'den Pegasus yurt dışı uçuşu powerbank sınırı?

Merhaba iyi günler iyi sosyaller. Cuma gecesi İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden pegasus ile yurt dışına uçuş gerçekleştireceğim. Ancak aklımda çok önemli bir soru var. Baseus marka 22.5W 20.000MAh'lik bir powerbankim var bunu uçağa sokabiliyor muyum yasak mı değil mi? Bana kesin net tecrübe ya da...
  4. O

Gainer önerisi ? Hardline vs Bigjoy vs Supplementler

Boy 1.74 kilom 47 . Hazirana yada temmuza kadar 50 52 kiloyu görmek istiyorum. Ne kadar yesem de kilo alamıyorum tıka basa doysam bile bu işe yaramıyor çok fazla yakıyorum. Spora başlayacağım günlük eksik kalori ihtiyacımın eksiğini gidermek amacıyla gainer almak istiyorum. İçeriklerini...
  5. O

Yardım Hangi farklı kulaklığı almalıyım? Düşündüklerimden hangisi iyidir?

GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR. Merhaba öncelikle yardım etiketi atmamın sebebi süremin kısıtlı olmasıdır sebebi ise Amerika'dan dönecek ablamın bana alacağı kulaklığa hızlıca karar vermem gerekmektedir ve evet maalesef garantisi olmayacak. Güzel bir detaylı konu olursa , güzel ve doğru...
Geri