Arama sonuçları: *

• Users: Onur Torul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onur Torul

9060 XT İçin Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar iyi günler herkese. 9060xt 16gb ve 7800x3d ikilisi var. Aktif olarak 1080p 144hz monitör kullanıyorum ve bunu 2k ile değiştirmek istiyorum. Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden hz de önemli. Fakat özellikle Forza Horizon, Gta, Rdr2 vb. oyunlarda 2k çözünürlüğe aldığımda...
  2. Onur Torul

Youtube premium ve music için ayrı para aldı

İyi günler arkadaşlar, Youtube müzik üyeliğim vardı sütesi bitince ödemesini yapmadım ve Youtube premiuma geçtim nasılsa içinde ikisife var diye. Fakat premium üyeliği aldıktan bi kaç saat sonra Youtube müzik üyeliği içinde kartımdan para kesildi. İki üyelikte aynı gmail üzerinde. Bu durumu...
  3. Onur Torul

İnstagram biyografisinden bağlantı kaldırma sorunu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Annem instagram profiline whatsapp bağlantısı eklemiş ve şimdi kaldıramıyoruz. Profili düzenle kısmından bağlantılara baktığımda yanında 1 yazıyo fakat bastığımda hiç bi şey gözükmüyor. Bağlantıyı nasıl kaldırabilirim yardım edin lütfen.
  4. Onur Torul

Mouse switch önerisi

Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?
  5. Onur Torul

Fan montajı nasıl yapılır ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar corsair spec delta rgb kasam var ve https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ bu fanlardan 2 tane alıp üst tarafa montajlamak istiyorum ancak iki sorum olacak bu fanlar alınır mı ve alırsam kabloları nasıl montajlayacağımı bilmiyorum yardım...
  6. Onur Torul

Windows Defender Hatası

Windows Defender'e girdiğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Eylemlere basıp kaldırı şeçtim ama bir şey olmadı yardım eder misiniz ?
  7. Onur Torul

SHADOW OF THE TOMB RAİDER indirimde alınır mı

Merhaba arkadaşlar SHADOW OF THE TOMB RAİDER steam de 60 tl ye düşmüş sizce alırsam iyi yapmış olur muyum ?
  8. Onur Torul

250 tl bandında oyuncu kulaklığı önersisi.-.-

Merhaba arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi 250 tl bandında oyuncu kulaklığı arıyorum.Aklımda birkaç model var. Modeller: Rampage RGW9 Comfort Bloody G528C James Donkey 711-710 Bunlardan hangilerini önerirsiniz ya da sizin başka önerdiğiniz var mı? Teşekkürler.
  9. Onur Torul

Pes 2020 beyaz ekran sorunu

Arkadaşlar bugün Steam üzerinden aldığım PES 2020 oyununu başlattığımda 3 saniye beyaz ekran veriyor ve ardından oyun kapanıyor yardım eder misiniz ? Teşekkürler. Sistem Özelliklerim : ASUS PRIME B450M-K AMD Ryzen 5 3600 ASUS TUF 3 EVO RX 5600XT CORSAIR 8GB Vengeance 3000MHz XPG SX8200...
  10. Onur Torul

2 tane LED

Asus tuf evo rx 5600xt ekran kartımın üzerinde 2 tane küçük Led bulunuyor fakat 1 tanesi yanıyor ilkten kablolamayı yanlış yaptığımı düşündüm ama bilgisayar açılıyor ve oyunlarda vs. görüntü sıkıntısı da yok yardım eder misiniz? (ve lederden sağdaki beyaz ışık olarak yanıyor)
  11. Onur Torul

Bedava horizon zero dawn nasıl alınır?

Arkadaşlar da sistem 2 yi sipariş ettim 3600 ve üstü işlemcilerde horizon zero dawn oyunu bedava olarak veriliyormuş galiba bunun nasıl alındığını anlatır mısınız?
  12. Onur Torul

Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar bu fiyata bu monitör biraz garibime gitti sizde bir bakarsanız sevinirim bide bazı yerlerde 4ms yazmışlar ama ürün açıklamasında 1ms yazıyor şimdiden teşekkürler...
  13. Onur Torul

Sistem tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle 1 den fazla sorum olacak sizi biraz uğraştırırsam affola. Öncelikle donanım arşivi sistem 2 yi almak istiyorum ram i 8 yapıp (sonradan bir 8 daha ekleyeceğim) ssd yi yükseltsem hata yapmış olur muyum? İkinci olarak amd ekran kartları için driver sorunu var gibi şeyler...
  14. Onur Torul

CS:GO için monitör tavsiyesi

Arkadaşlar CS:GO için 144hz bir monitör almak istiyorum ve bu üç monitör arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim. 2000 TL yi geçmeyecek monitörler önerebilirsiniz. https://www.incehesap.com/gamepower-gpr27c1ms144-curved-gaming-monitor-fiyati-43401/...
  15. Onur Torul

silinmeyen dosya

Bilgisayarımdan zula yı kaldırmak istiyorum ama klasörlerin birinde (Rajdhani SemiBold-EditedV2) adlı yazı tipi dosyası var ve silinmiyor ismini de değiştiremiyorum. Unlocker programını da denedim ondanda olmadı.Bu programda değişiklik yapabilmeniz için bilgisayar yöneticisi size izin vermelidir...
  16. Onur Torul

Discord oynadığım oyunu gösteriyor

Örneğin cs go oynuyorum discord cs go oynadığımı gösteriyor bunu nasıl gizleyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
  17. Onur Torul

Zula Oyundan atma

Zula oynarken ekrana birden bad_module_info çalışmayı durdurdu hatası çıkıyor ve oyundan atıyor bunun bir çözümü varsa yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  18. Onur Torul

silinmeyen dosya

Bilgisayarımın Windows (C:) klasöründe UkLog.dat adında bir dosya gibi bir şey var ne kadar boş alan varsa yavaş yavaş kaplıyor ve silince tekrar gelip boş alanları kaplamaya devam ediyor.İsmini değiştirdim boş alan kaplamayı bıraktı ama yenisi geldi aynı işlemi o yapmaya devam etti unlocker...
Geri