Arama sonuçları: *

• Users: Sharku
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yeni PC'de USB, ses ve diğer ayarlar için nasıl olmalı?

MSI MAG B650 TOMAHAWK anakartına doğru bağlantı yapmama rağmen üç problemim var. Tahminimce Bios üzerinden bir ayarlarda takılma yaşıyorum. Bu arada anakart üreticisinin gösterdiği ve kasanında aynı şirkete ait MSI MAG GUNGIR 300R modeli olduğunu belirtmek isterim. 1) 4+1 ses sistemim var...
  2. S

Bios Donma Yapıyor. Destek

Az önce yeni PC topladım. Anakart MSI MAG B650 TOMAHAWK Windows 11 Pro yüklemeden içinde gezinebiliyordum. Expo özelliği ve diğer AMD için özellikleri ayarlamaya girdiğimde bios kilitleniyor. Klavye anlık görüyor sonra onu ve mouse hiç görmüyor. Normalde tüm her şey normal çalışıyor. PC, çevre...
  3. S

Ryzen 9 7900x3d + Sapphire RX 7800 XT Parçaları İçin Destek

Ryzen 9 7900x3d + Sapphire RX 7800 XT elimde var. Anakart, Sıvı Soğutucu, Ram, M2 SSD, PSU ve Kasa önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe olayını belirtemiyorum sebebi bütçem müsait oldukça parçaları tek tek alıp stok yapacağım. Bu ürünleri bu sebepten alabilirsin, birbiriyle çok uyumlu, bu...
  4. S

Hepsiburada Taksitli Sistem Önerisi hk

Hepsiburada ve Amazon üzerinde bilgisayar bileşenlerinde vade farksız taksit imkanı olduğundan sistem toplamayı düşünüyorum. Ryzen 7 7800x3d MSI MB B650 Gaming Plus wifi Am5 DDR5 6000mhz Corsair Vengeance RGB 16x2 6000mhz DDR5 CL36 Adeta Legend 850 Lite 1TB Gen4 5000/3200 M2 SSD Sapphire RX...
Geri