Arama sonuçları: *

• Users: OguzKR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OguzKR

Kız Konusunda Sizce Ne yapmalıyım ?

Merhabalar. Yaklaşık bir ay önce bir olay yaşadım ve size danışma kararında bulundum. Tavsiyenizi almak istiyorum. Şu an ne yapacağımı pek bilmiyorum. Yaklaşık bir ay önce şöyle bir durum oldu: Bizim dükkânın yanında bir komşu var, yani yan dükkân komşusu gibi düşünün. Onun da bir kız kardeşi...
  2. OguzKR

Meta quest 3 Sarj Problemi

Merhaba şimdi öncelikle video izliyordum 1 saat olmuştu cihaz bir anda sarjı kesti cihazın sol tarafında şarj etmek için oradan orijinal kablosu var şimdi onu Taktığım zaman bir oluyordu şarj 36’dan 45’e kadar yaptı sonra bir anda kendi kendine oradan yapmayı kesti çıkartıyorum takıyorum...
  3. OguzKR

Bu sistem fc25 kaldirir mi

Merhaba steam dan indirime girmis oyun sistem özelliklerim bu kasmadan oynatır mı Rx570 Ryzen 5 5500 Corsair1x16ram Ayrıca dualshock4 kolu var onla oynayabiliyo muyum acaba
  4. OguzKR

Valorant Drop Sorunu

Ryzen 5 5500 amd radeon rx570 ram cmk16gx4m1d3000c16 Normalde Yemiyordum son 1 haftada yemeye basladım sizce nedendir
  5. OguzKR

Bu sisteme rx 6700xt olur mu

Işlemci: ryzen 5 5500 Anakart :ab350m-d3v Ram :cmk16gx4m1d3000c16
  6. OguzKR

Drop yemeye basladim hangi parcalari degistirmem gerekiyor

Ekran karti : amd radeon rx570 Islemci : amd Ryzen 5 5500 Ram : cmk16gx4m1d3000c16 Suanlik bunları kullanıyorum drop yiyorum sorunun cozulmesi için neleri değiştirmek gerekiyor
  7. OguzKR

Bu ram yeterli midir yoksa yukseltilmesi gerekiyor mu

Merhaba oyun oynarken drop yemeye basladim ramin bu acaba ramden mi kaynaklı acaba bi bakarmisiniz eğer olursa diğer özellikleri De yazabilirim...
  8. OguzKR

Bu sisteme hangi ekran kartı olur ? (nvidia)

İşlemci : ryzen 5 5500 Anakart : Ab350m-d3v Ram : Corsair 1x16 Ram Sistem özelliklerim bunlar suan bu sistem oldugu icin 144hz kullanıyorum hangi nvidia ekran kartını alırsam 244hz e geçebilirim acaba öneri alabilir miyim?
  9. OguzKR

Bu sisteme 144 hz ustu monitor onerisi

Ryzen 5 5500 Msi rx570 4gb Corsair 1x16 ram Suan msi 144 hz var üstü eğer uygun olursa sevinirim
  10. OguzKR

Sizce bu ayari duzeltiriyimmi

11. OguzKR

Bu sistem Marvel Rivals Oynatır mi

Rx570 Ryzen 5 5500 Corsair 16 gb 1x16ram Oynatır mı oynatirsa kasar mi ona göre indirmeyi düşünüyorum
  12. OguzKR

Amd radeon softwareden ekran kartini güncellemeli miyim

Merhaba geçenlerde yüklemistim ekran kartıninin driver a güncelleme gelmiş sizce yapmalı miyim ekran kartı : rx570
  13. OguzKR

Bu Sisteme Ekran kartı önerisi

İşlemci : ryzen 5 5500 Anakart : ab350m-d3v Ram corsair 1x16 ram bu parçalar için güzel bir ekran kartı arıyorum temiz 2. el olur nvidia olursa sevinirim
  14. OguzKR

Bu Anakart a 4060ti olur mu

Merhaba ab350m-d3v anakartim var zotac rtx 4060 ti istiyorum uyumlu mudur ?
  15. OguzKR

Call Of Duty Warzone 3 Nasil indirilir

Nasil indirilir bulamadim da bir yardimci olur musunuz
  16. OguzKR

Bu Sistem Call of Duty Warzone Kaldırir mi

Ram : 16 Gb Ekran kartı : Rx570 Işlemci : Ryzen 5 5500
  17. OguzKR

Yardım Fortnite ta crosshair x kullanmak ban yedirtir mi ve crosshair x güvenli mi

Fortnite ta crosshair x kullanmak ban yedirtir mi ve crosshair x güvenilir mi acaba
  18. OguzKR

Fortnite Xp Nasıl kasilir

Selam Savaş bileti almistim XP kasip level atlamam lazım ödülleri almak için map falan vardi galiba nasıl XP kalabilirim
  19. OguzKR

Duolingo ödemeyi yıllık alıyor

Selam duolingo yıllık tek seferde geciyor 1000tl bu aylık 100 gecmiyor mu acaba
  20. OguzKR

Rx570 Ryzen 5 5 5500 Assassin's Creed Mirage Oynatir mi

Selam Assassin's Creed mirage eğer oynatıp kasmaz ise alacağım oynatır mi (16 gb ram var)
Geri