Arama sonuçları: *

1. Cansu Yıllmaz

Öneri Son model(High-End) Bilgisayar şart mı?

Herkese selamlar eskiden 4gb bellekli i3 8130-U gibi kötü-orta sınıf bi işlemciye sahip olan bilgisayara sahiptim.... Olması gerektiği gibi oyunlar kasıyordu hatta google'da kasıyordu ki bu çok normal o sistem için....Şuan için ise i5 12700KF Rtx 2080 ve 32gb(4x8) belleğe sahibim peki bişey...
  2. Cansu Yıllmaz

İninal kartı yurtdışında birisi kullanabilir mi?

Ben başka ülkedeyim arkadaşım kart bilgilerini vericek eger kullanırsam hata alır mıyım? Yoksa sorunsuz kullana bilir miyim?
  3. Cansu Yıllmaz

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

Merhaba , bugün evrendeki(!) en karışık sorulardan birine kendim değineceğim. Hearts Of İron IV dlcsiz oynanır mı? Ben oyunu ağustosun sonlarına doğru almıştım ve dlcler oldukça pahalıydı birikim yapmaya da üşendiğim için ve bazı maddi sebepler dolayısı dlcleri almamıştım. Kısası bazı sebepler...
  4. Cansu Yıllmaz

Öneri Honor 200 Lite alınır mı?

Baya ismi yaygın bi telefon çoğu kişi sevmiş ben de dizaynını sevdim ama bazı yurtdışındaki arkadaşlar 1 2 ay kullandıktan sonra çok donduğunu kastığını söylemiş konu hakkında düşünceniz nedir? Kasar mı? Sizde var mı? Varsa kasıyor mu?
  5. Cansu Yıllmaz

Yardım Geforce Now kullandığım için Steam'den banlanır mıyım?

Arkadaşlar steam'de başka bir bölgeden girince banlamak diye bişey var (yani vpn kullanmak ve ya hesap paylaşmak yasak) ama şimdi GeforceNow'da başka bir sisteme bağlanmış oluyoruz ve steamden oyun açıyoruz sonuçta steam o sistemin de bölgesini algılıyor yani bu da ban sebebi oluyor tamam...
  6. Cansu Yıllmaz

Yardım Hearts Of Iron IV en iyi donanma rehberini gönderir misiniz?

Olay şu bir sürü donanma rehberi gördüm ama zaman kaybı yapmak istemiyorum kısaca en iyi rehberin videosunu ata bilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler👍
  7. Cansu Yıllmaz

Yardım Bellek/Ram sıkıştırmak sağlıklı mıdır?

Soru üstte belirtiliyor. 8gb dual belleğe sahibim ama Windows Powershelde Get-MMAgent yazınca Disabled yazıyor. Etkinleştirmeli miyim? Sağlıklı mı? Bu arkadaş çok da sağlıklı bi şey olmadığını söyledi.
  8. Cansu Yıllmaz

Rehber Resident Evil 5 Gold Edition Türkçe Yama 100%

Not: Yamayı Kullana Bilmek için oyunun Steam'den "Gold Edition" sürümüne sahip olmanız ya da Orijinal oyun+Untold Stories Bundle'a sahip olmanız gerekmektedir.Ama sadece oyuna sahipseniz yine de şansınızı denemek için kurup deniye bilirsiniz belki çalışır... Herkese İyi Günler Dilerim. Bu...
  9. Cansu Yıllmaz

Rehber Resident Evil 6 Türkçe Yama 99%

Herkese İyi Günler Dilerim. Bu Rehberde Size Detaylı şekilde en kolay yoldan "Resident Evil 6" Yamasını nasıl kurabileceğinizi anlatıcağım. İlk Önce bu Linkten girip yamayı indiriniz: https://turkce-yama.com/resident-evil-6-turkce-yama.htm Ya da İndirirken hata alıyorsanız ve hiç bir şekilde...
  10. Cansu Yıllmaz

Rehber Batman Arkham Asylum GOTY Türkçe Yama 100% (Epic Games Uyumlu)

Her kese İyi Günler Dilerim. Bu Rehberde Size Detaylı şekilde en kolay yoldan "Batman Arkham Asylum Türkçe" Yamasını nasıl kura bileceğinizi anlatıcağım. İlk Önce bu Linkten girip yamayı indiriniz: https://turkce-yama.com/batman-arkham-asylum-turkce-yama.htm#google_vignette Ya da İndirirken...
  11. Cansu Yıllmaz

Rehber Batman Arkham City GOTY Türkçe Yama 100% (Epic Games Uyumlu)

Her kese İyi Günler Dilerim. Bu Rehberde Size Detaylı şekilde en kolay yoldan "Batman Arkham City Türkçe" Yamasını nasıl kura bileceğinizi anlatıcağım. İlk Önce bu Linkten girip yamayı indiriniz: https://turkce-yama.com/batman-arkham-city-turkce-yama.htm Ya da İndirirken hata alıyorsanız ve hiç...
  12. Cansu Yıllmaz

Rehber Batman Arkham Asylum ve City Optimizasyonu 100% Çözüm

İlk Önce Her Kese Merhaba. Uzun zamandır (3 yıl) yaşadığım bi sorunu bugün çözdüm ve bunu size de anlatmak isterim. Elimde orta seviye bir biglsayar olmasına rağmen tost makinesinin bile açması gereken Arkham Asylum ve Arkham City oyunlarını minimum ayarlarda bile oynayamıyordum 10 fps civarı...
  13. Cansu Yıllmaz

Yardım Intel uhd 620 mx110'a 5 çakıyo

arkadaşlar mx110 ekran kartına sahibim ve intel uhdya kıyasla içinden geçmesi lazım ama oyunlarda sürünüyo en normal oyunda bile 5 fps falan veriyo intel uhdyla açtığımda 40-50 hatta 60fps alıyorum. Normalde mx110 intel uhd ya kıyasla 2x hatta bazen 3x lik bir fark yaratmalı bi ekran kartı evet...
  14. Cansu Yıllmaz

Bluestacks 5 8gb ram atayamıyorum

Herkese Merhaba. 8gb (4+4) belleğe sahibim. bluestacksda sadece gelişmişte 4gb atayabiliyorum. özel seçeneöine tıklayarak artıra bileceğimi düşündüm ama onda bile maks. 6070mb ataya biliyorum. ve taze instance oluşturduğumda kurulumunda maks. 4gb ataya biliyorum sorunumu çözmeme yardım ederseniz...
  15. Cansu Yıllmaz

Yardım Kendi Cracklediğim oyun kasıyor.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın korsan oyuncusu değilim. Sadece fiyatı paha olduğundan call of duty modern warfare 2 (2009) u korsan indirdim. Ama oyun kasıyo. Sebebinin bu olduğunu düşünyorum: oyun dosyalarını indirdikten sonra crack dosyalarını indirip oyun dosyalarına atarak oyunu aslında...
  16. Cansu Yıllmaz

Öneri Fiyat Performans BELLEK

Arkadaşlar 600tl için bana 4gb ram önerin dual channel yapıcam. Diger ramın özellikleri:
  17. Cansu Yıllmaz

Öneri Bana Dual Channel Ram Tasviye Et (2x8)

Yakında bi ram takviyesi yapacağım ama bi türlü en uygun ramı bulamadım. Tam Birisinin frekansı ve DDR i uygun geliyo cl değeri uygun gelmiyo ya da cl değeri uygun geliyo digerleri uygun gelmiyo. Aradığım remin kriterleri: 8gb ram(2x8gb dual channel yapacağım) 2666mhz DDR4 Cas Latency 14-18...
  18. Cansu Yıllmaz

Yardım Resident Evil 0 Türkçe Yama.

Arkadaşlar resident evil 0 a başlıyıcam ama doğru dürüst yama bulamadım bi yardım eder misiniz?
  19. Cansu Yıllmaz

Öneri 2x8 mi yoksa 1x16 gb ram mı?

Arkadaşlar 4gb ramım var servisle konuştuktan sonra ramımı artırmanın performansımda ciddi değişiklik yaratacağını söyledirler ve 16gb ram artırarak 20gb toplam ram elde etmek kararına geldim. Ama internette 2x8gb ramın 1x16gb ramdan kat kat daha iyi çalışa bileceğini öğrendim eger 2x8 gb ram...
  20. Cansu Yıllmaz

Bu Linkteki Video Gerçek mi?

Şu video çok övüldü sadece intel ekran kartı olanlar ve ya iki tayne ekran kartı olanlarda işe yarıyormuş not:2 ekran kartı olunca bilgisayar hep intel grafik kartını kullanmaya üstünlük veriyor ki interl grafik kartı vram olarak bilgisaayar ramını kullanıyor. Ben denemedim ama bi deniyen...
Geri