Arama sonuçları: *

• Users: egegegege
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Gta 5 online çalısan glitch

gta 5 onlıne da bildginiz aktıf calısab glıtch tutarıalı varmı youtube da
  2. E

Lianli o11 mini v2 hakkında

Bu kasa sık indirime girermi geçen4k ya düşmüştü şuan 7k almayı düşünüyordum ama korkuttu açıkcadı bilgisi olan yazarsa sevinirim
  3. E

Kasa fanı önerisi acil

bu türdeki fanlardan istiyoru ama lianli asiahorse falan almam gereklımı 5 6 fana 3k vermek koyuyo bunları ucuz alabılcegım bıryer varmı görseldeki kasa mesela 6 fanla 3k hemde kasa var yani fanlar ucuza var ama nerden alacagım bılen vaardır
  4. E

Bilgisayar acılırken...

bilgisayar acılırken klavye ve monitorün ısıkları 2 3 kere gıdıp gelıyor o sekılde acılıyor bunun sebebı nedır bı cozumu varmı yada bır sorunmu
  5. E

Edit programı önerisi

ucretsiz bir edit prgramına ıhtıyacım vaar n onerırısınız oyun klıplerı falan edıtleyecegım edıt hakkında hıcbır bılgım yok onerdıgınız rehber vıdeo vs de olabılır
  6. E

Howl 75 klavye oyun kodu

howl 75 klavyeyı teslım aldım ancak oyun bakiye keyini almak ıcın deastege yazdım sıparıs kodunu verdım 5 sattır beklıom tık yok alan varsa ne zmaan gelır
  7. E

Microsoft edge den nasıl kurtulabılırım

arkadasım ınstadan arıyor edge e atıyor bi linki edge atıyor google kullanıyorum edge den kurtulmak ıstıorum nasıl yapabılırım
  8. E

25 bin TL klima önerisi

bir klima küçük 6ya 5 lik bir odayı 2. klima salonu sogutcak önerileriniz varsa sevınırım
  9. E

5070 kullanım sorunu

GTA5 onlıne butun grafıkler ultrada 5070 kullanım yuzde 20 yi gecmıyor 1080p oynuyorum nasıl düzeltebılıım
  10. E

2500tlye klavye önerisi

2500tlye kadar güzel duran rekabetci oyun ıcın klavye lazım
  11. E

Çözüldü✓ Iphone 13 telefonumda kamera sorunu

ip 13 telefonumda normal kamerasında hıcbır sorun yok ancak whatsapp ve instagramda görüntülü arama foto fln cekerken kamera calısmıyo nazıl cozebılrm
  12. E

Bilgisayar yükseltme tavsiye

ileride 5070 intel ultra 225f 32gb ddr5 li sistemimi bı t9ık yukseltme ıstıyorum ancak pc nın dıs gorunusu cok kotu sizce önce islemcimi ve anakartımı satıp 7800x3d ve b650 ye mı geceyım yoksa yeni bir kasa ve sıvı sogutmamı almalıyım goruntu icin
  13. E

Hotspot shıeld vpn calısmıyor

roblox icin mıcrosoft sotredan hotspot shıeld vpn ındırdım ama connect butonuna basmama ragmen hıcbır tepkı vermıyor
  14. E

10 bin tl masa önerisi

nb f80 monitor koluyla uyumlu 2 monitorun rahat sıgacagı bir masa lazım depolama alanıda gereklı ikea alex drawer dusunmustum ama 14 bin tl butcemı cok asıyor
  15. E

Yeni sıfır bir ip 13 aldım pil saglıgını

pil saglıgımı olabıldıgınce yuksek tutmak ıstıyorum sarj ısını nasıl yapmalıyım adaptorum ve kablom orjinal
  16. E

2500tlye kadar klavye öneris

Arkadaşlar bu bütçede klavye önerisi olan varmı
  17. E

Temudan mad60 alsam sorun olurmu

wraithde 2k olan klavye temuda 1k alsam sorun cıkarmı alan varmı bi farkı yok degılmı wraithdeki ile
  18. E

Oyundakı pıng bırden arttı

fortnite da 1 el once 60 ping oynarken bi anda 140 a cıktı oynadıgı oyunda aysayan varmı yada suanda genel bırseymı var trde
  19. E

Setupumu güzellestirmeye calısıyorum öneri

setupum ıcın guzel duran coil kablolardan bırtane temudan alacagım ayrıca almamı onerdıgınız sunu alsan şık durur dedıgınız bırsey varmı
  20. E

Kasa önerisi lazım yardımcı olurmusunuz

anakartım micro atx ekran kartım 2fanlı ama kasam devasa 50cm eni var guzel şık durucak bi akvaryum kasa lazım kücügünden bütcem 3000tl
Geri