Arama sonuçları: *

• Users: oxej
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oxej

Asus TF120 ARGB 3in1 Fan Bağlantısı Yardım

Merhaba, ASUS TUF Gaming GT502 V2 siyah kasa kullanmaktayım. Mevcut durumda sarı ok ile göstermiş olduğum ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3in1 fanlar anakarta bağlı durumda, montajı tarafıma yapılmış bir şekilde teslim edilecek. Soru-1 Kırmızı ok ile gösterdiğim bölgeye yine aynı şekilde ASUS TUF...
  2. oxej

ASUS 27' TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?

Merhaba. ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a 260Hz 1ms(GtG) monitör aldım fakat ayarlarını nasıl yapmam gerektiği ile ilgili bir fikrim yok YouTube'dan farklı benzer modellerin videoları var ama pek anlayamadım. Ayarları nasıl olmalı yol gösterebilir misiniz...
  3. oxej

Anakart Ram Uyumluluğu

Merhaba yakın zamanda toplamış olduğum sistemde Anakart: Asus TUF Gaming Z790-Plus Wifi anakart Ram: GSKILL 64GB (2x32GB) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL32 DDR5 1.4V AMD EXPO Siyah Dual Kit Ram Ürün Kodu: F5-6000J3238G32GX2-TZ5NR Listede baktığımda destek gözükmemekte anakart ram...
  4. oxej

160000 Tl'ye Sistem Toplama

Merhaba, Aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizce uyumsuzluk sorunu vb. gibi bir durum söz konusu mu? Ayrıca fikirlerinize açığım bütçem bu kadar olduğu için böyle bir sistem oldu. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Geri