Arama sonuçları: *

• Users: Medssinci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

6000TL sıvı soğutma önerisi

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım ve sıvı soğutucuya ihtiyacım var. Bütçem 6 bin TL sıvı soğtucu 360mm ve beyaz renkte olmasını tercih ediyorum çünkü sistemim beyaz. Şunu düşünüyorum iyi midir...
  2. M

CS2 100 dolara bıçak önerisi

CS2'de çok fazla skinim birikti, 100 doları ASIO hepsini satıp bıçak almak istiyorum. Önerdiğiniz güzel bıçaklar nelerdir?
  3. M

10.000TL oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki koltuğum kötü bir koltuk belimi çok ağrıtıyor :D yeni bir koltuk alacağım bütçem 10bin TL çoğunlukla oyun oynuyorum önerileriniz nelerdir?
  4. M

5.000 TL'ye 360 mm sıvı soğutucu önerisi

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım ve sıvı soğutucuya ihtiyacım var, bütçem 5 bin TL. Sıvı soğutucu 360mm ve beyaz renkte olmasını tercih ediyorum çünkü sistemim beyaz. Sizler ne önerirsiniz? Eğer 5 binden biraz yukarıdaysa bütçemi hafif arttırabilirim.
  5. M

4000-6000TL arası klavye önerisi

Model en fazla %75 olursa iyi olur ve eğer seçeneklerde beyaz klavye olması benim için biraz önemli fakat beyaz yoksa eğer klavye daha iyiyse daha iyi olur benim için. Klavyeyi FPS oyunları için alıyorum tepkime süresi benim için önemli ses fark etmez kaliteli olsun yeterli. Wraith W75...
  6. M

RX 530 laptopta oyunlarda FPS 1'e düşüyor ve ping çıkıyor

Oyunları normal bir şekilde oynarken bir anda FPS 1-2'ye düşüyor ve aynı anda bu esnada ise pingim de çok fazla artıyor, hiçbir şey yapılmıyor. Alt Tab attığım zaman düzeliyor ama birkaç dakika sonra yine aynı sorun oluyor. Uzun zamandır var bu sorun, kısaca oyunu normal oynarken FPS düşüyor...
Geri