Arama sonuçları: *

• Users: XLG_Ower2K
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XLG_Ower2K

Fortnite skinler silinmiş

biraz zaman sonra tekrar girim dedim skinler silinmiş. arşivlenmiş bölmesinede baktım ama ordada yok yardım ederseniz sevinirim
  2. XLG_Ower2K

Steam Envanter vitrini profil kısmında görünmüyor

Puan dükkanından envanter vitrini aldım ama profil düzenlede gözükmüyor. Ne yapabilirim? Puanlarımda gitti.
  3. XLG_Ower2K

Logitech G Pro X vs HyperX Cloud 3

Logitech G Pro X ve HyperX Cloud 3 arasında çok kaldım aslında cloud 3 alıcam ama onun kablosu tak çıkart olmadığı için içime sinmiyor G Pro X ise gayet güzel geldi ama çoğu kişi baş ağrıttığını söylüyor ikisi arasında çok kaldım hangisi iyidir kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim eğer G...
  4. XLG_Ower2K

3500 TL kulaklık önerisi

Bütçem 3000 ama 3500 zorlarım. Yeni oyuncu kulaklığına ihtiyacım var HyperX Cloud 2 ve 3 modeli arasında kaldım. Farklı aynı fiyat daha kaliteli öneriniz varsa söylerseniz sevinirim eğer yoksa Cloud 3 yoksa 2 alacağım hangisi iyidir?
  5. XLG_Ower2K

gigabyte rtx 4070 alınır mı?

Gigabyte RTX 4070 almayı düşünüyorum öneri sunarsanız sevinirim geri kalan parçalar şöyle https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-lpx-16-gb-3200-mhz-ddr4-cl16-cmk16gx4m1e3200c16-fiyati,706597649.html...
  6. XLG_Ower2K

Gaming gen blade 7500f alınır mı?

yeni sistem alıcam bu sistem nasıldır sıvı soğutma veya çok pahalı olmayan hava soğutma önerirseniz sevinirim
Geri