Arama sonuçları: *

• Users: Mstfxq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mstfxq

SteelSeries Arctis Nova 1 mikrofondan ses gitmiyor

Kaç saattir uğraşıyorum yapamadım. Mikrofon görünüyor fakat ses gitmiyor, yanılmıyorsam Windows updateten sonra oldu. Bir sürü şey denedim fakat çözemedim. SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık.
  2. Mstfxq

FC26 kadronun kimyası 33 olmuyor

Arkadaşlar bu kadronun kimyası neden fullenmiyor? Stoperler ve kaleci bozuyor ama üçü de Premier lig. (antrenör guardiola)
  3. Mstfxq

Çözüldü✓ Microsoft Windows Search protocol host mining mi ?

Arkadaşlar son Windows Update'den beri bilgisayarımda bir sorun var. Microsoft Windows Search dizin oluşturucu ve Microsoft Windows Search protocol host diye 2 tane şey görev yöneticisinde görünüyor. CPU masaüstünde 75 derecelere çıkıyor GPU kullanımı 100'e çıkıyor yük olmamasına rağmen. Sonra...
  4. Mstfxq

R5 7600X ısınma sorunu

Arkadaşlar selam, DeepCool LE520 240mmlik sıvı soğutucum var. Ama boşta 70-80 derece oyunda da 90 derece gördüğüm oluyor 2-3 hafta önce termal macunu değiştirdim elimde bir tane termal macun vardı mecburen onu sürdüm Cooler Master HTK-002 düşündüğümden çok daha dandikmiş. Sorun bu diye...
  5. Mstfxq

PES 21 güvenilir yama nereden bulunur

Arkadaşlar PES 21 için güncel kadro yaması istiyorum ama nereden trojansız vs. indirebilirim bilmiyorum güvenilir var mı?
  6. Mstfxq

Çözüldü✓ Wraith Spirit of Aim Pro vs Wraith Ace Series Poron

Arkadaşlar bu 2 mouse pad arasındayım Radiant eloda Valorant oynuyorum hangisi daha iyidir? Bütçe sınırım yok. Bir de hangi yüzeyi almam gerekiyor emin değilim. Bu özelliklere göre yüzey önerirseniz sevinirim. 0.5 sens 500DPI. AWP oynuyorum ama AWP main değilim. Tap odaklı oynuyorum. Kontrollü...
  7. Mstfxq

En iyi Xbox Gamepass oyunları hangileri ?

xbox gamepass'de bir sürü oyun var fakat alıp almamak arasında kararsızım. En iyi popüler oyunlar hangileri ? bi göz gezdirdim fallout falan gördüm.
  8. Mstfxq

Sims 4 türkçe yama çalışmıyor

Sims 4 de küçük bir güncelleme geldi ve Türkçe yama gitti tekrar kurmaya çalıştığımda da olmadı. Silip yükledim yine olmadı. Nasıl yapabilirim?
  9. Mstfxq

Açık Dünya Samuray oyunu önerisi

Arkadaşlar ben böyle açık dünyada geziyim adamları keseyim görev falanda yapayım istiyorum fight olan oyun istiyordum. epicte ghost of tsuhima indirimde almayı düşünüyordum ama bi arkadaşım souls like değil dedi açık dünyada gezip adam kesemessin dedi doğru mu onu sormak istedim. birde bu...
  10. Mstfxq

Valorant İçin En İyi Mouse Sensörü Nedir?

Profesyonel olarak Valorant oynuyorum mouse değiştirmeye karar verdim. En iyi sensör hangisidir?
  11. Mstfxq

2000 TL Civarı SATA SDD önerisi

Arkadaşlar selam, Samsung 980 1TB M.2. SSD takılı bilgisayarda yetmiyor. 1TB ekleme yapmak istiyorum. anakartımda 1 tane M.2 SSD girişi olduğundan M.2 alamıyorum. SATA Önerir misiniz ?
  12. Mstfxq

Deepcool LE520'de daisy chain varmı ?

Deepcool LE520 sıvı soğutucumun 2 fanının ve pompasının aRGB'lerini bağlamak için 3 porta ihtiyaç duyar mıyım ? Anakartımda 1 tane aRGB portu var. Bir yerde daisy chain özelliği ile kabloların birbirine geçirildiğini ve tek bir portun yeterli olduğunu okudum. Deepcool LE520'de varmı bu özellik...
  13. Mstfxq

SteelSeries Rival 5 vs Logitech G PRO X Superlight

Selamlar, ağırlıklı rekabetçi oyunlar için mouse bakıyordum ilk başta bütçemi Max 3K civarı tutmaya çalışacaktım fakat herkes Logitech G Pro X Superlight 2 önerdi. Haliyle biraz fazla geldi. SteelSeries'in Rival 5 modeli hoşuma gitti sizce aradaki farka değer mi? Rival 5 alınır mı...
  14. Mstfxq

Çözüldü✓ Ekran kartının DP Girişine Monitör Takılır Mı?

Selamlar, anakartımda DP girişi yok fakat monitörümün yanında bir tek DP kablosu geldi. Ekran kartımda 3X DP 1X HDMI var monitörümü ekran kartının DP girişine bağlayabilir miyim? HDMI kablosuyla monitörümün testlerini yaptım normalde monitör kendinden overclocklu 270 Hz oluyor fakat monitörün...
  15. Mstfxq

Thermalright Aqua Elite 360 Alınır mı?

İşlemcim R5 7600x. Bu işlemcinin çok ısındığını biliyorum bu yüzden 360mm düşündüm. fiyat çok uygun geldi ve ayrıca markanında kaliteli ürün ürettiğini biliyorum sizce alınır mı kaliteli midir...
  16. Mstfxq

RTX 4070 Ti Super İçin PSU Önerisi

Selamlar, RTX 4070 Ti Super için kaç watt'lık PSU gerekir? Kaliteli bir şey olursa sevinirim bütçe 2-2.5k.
  17. Mstfxq

Galax RTX 4070 Ti Super Ekran Kartı Alınır Mı?

Selamlar, 4070 Ti Super almayı düşünüyorum. Diğer markalar ile GALAX'ın arasında neden çok fark var? örneğin MSİ yada ASUS 40k iken GALAX 32k. Hiç GALAX tecrübem olmadı alınır mı kaliteli midir ...
  18. Mstfxq

R7 7800x3D ve RTX 4070 Ti Super ikilisi nasıl?

Bu iki parçayı almayı düşünüyorum.Darboğaz yapar mı?
  19. Mstfxq

Couldn't launch Battlefield 1 hatası

Selam, Steam üzerinden BF1 oynamaya çalışıyorum fakat hep aynı hatayı alıyorum. Oyunu ve EA Play'i silip yükledim sayısız kez doğrulama yaptım. EA Play ve Steam'in bağlantısını kesip bağladım. Hiçbir şekilde düzelmiyor. 1732376781 1732376791
  20. Mstfxq

14.000TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitör alacağım FPS oynuyorum genelde ama başka oyunlar da oynuyorum, sizce 360Hz 1080P'li alayım yoksa 240Hz 2K falan mı? 360Hz için düşüncem Gamepower Rapid. Ekran kartım RTX 4080 Super, işlemcim R7 7800x3D
Geri