Kaç saattir uğraşıyorum yapamadım. Mikrofon görünüyor fakat ses gitmiyor, yanılmıyorsam Windows updateten sonra oldu. Bir sürü şey denedim fakat çözemedim.
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık.
Arkadaşlar son Windows Update'den beri bilgisayarımda bir sorun var. Microsoft Windows Search dizin oluşturucu ve Microsoft Windows Search protocol host diye 2 tane şey görev yöneticisinde görünüyor. CPU masaüstünde 75 derecelere çıkıyor GPU kullanımı 100'e çıkıyor yük olmamasına rağmen. Sonra...
Arkadaşlar selam, DeepCool LE520 240mmlik sıvı soğutucum var. Ama boşta 70-80 derece oyunda da 90 derece gördüğüm oluyor 2-3 hafta önce termal macunu değiştirdim elimde bir tane termal macun vardı mecburen onu sürdüm Cooler Master HTK-002 düşündüğümden çok daha dandikmiş. Sorun bu diye...
Arkadaşlar bu 2 mouse pad arasındayım Radiant eloda Valorant oynuyorum hangisi daha iyidir? Bütçe sınırım yok.
Bir de hangi yüzeyi almam gerekiyor emin değilim. Bu özelliklere göre yüzey önerirseniz sevinirim.
0.5 sens 500DPI.
AWP oynuyorum ama AWP main değilim.
Tap odaklı oynuyorum.
Kontrollü...
Arkadaşlar ben böyle açık dünyada geziyim adamları keseyim görev falanda yapayım istiyorum fight olan oyun istiyordum. epicte ghost of tsuhima indirimde almayı düşünüyordum ama bi arkadaşım souls like değil dedi açık dünyada gezip adam kesemessin dedi doğru mu onu sormak istedim. birde bu...
Deepcool LE520 sıvı soğutucumun 2 fanının ve pompasının aRGB'lerini bağlamak için 3 porta ihtiyaç duyar mıyım ? Anakartımda 1 tane aRGB portu var. Bir yerde daisy chain özelliği ile kabloların birbirine geçirildiğini ve tek bir portun yeterli olduğunu okudum. Deepcool LE520'de varmı bu özellik...
Selamlar, ağırlıklı rekabetçi oyunlar için mouse bakıyordum ilk başta bütçemi Max 3K civarı tutmaya çalışacaktım fakat herkes Logitech G Pro X Superlight 2 önerdi.
Haliyle biraz fazla geldi. SteelSeries'in Rival 5 modeli hoşuma gitti sizce aradaki farka değer mi? Rival 5 alınır mı...
İşlemcim R5 7600x. Bu işlemcinin çok ısındığını biliyorum bu yüzden 360mm düşündüm. fiyat çok uygun geldi ve ayrıca markanında kaliteli ürün ürettiğini biliyorum sizce alınır mı kaliteli midir...
Selamlar, 4070 Ti Super almayı düşünüyorum. Diğer markalar ile GALAX'ın arasında neden çok fark var? örneğin MSİ yada ASUS 40k iken GALAX 32k. Hiç GALAX tecrübem olmadı alınır mı kaliteli midir ...
Selam, Steam üzerinden BF1 oynamaya çalışıyorum fakat hep aynı hatayı alıyorum. Oyunu ve EA Play'i silip yükledim sayısız kez doğrulama yaptım. EA Play ve Steam'in bağlantısını kesip bağladım. Hiçbir şekilde düzelmiyor.
1732376781
1732376791