Arama sonuçları: *

• Users: Ömerchdr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Monitör kırıldı yardım

Bu şekilde kırıldı fast ips full hd 144hz 24 inç tamir masrafı ne kadar tutar yada ekran bi şekilde tamir edile bilirmi
  2. Ö

Video konusunda hangisi daha başarılı ?

Video kınusnda sizce vivo x200 pro mu yoksa Sony 1 mark v mi evet aralarında yıl ve işlenci farkı car x200 pronun sensörü daha büyük ve fotoraf açısından inanılmaz güzel ama video konusunda aşırı başarılı değil sony 1 mark v teknik olarak bionz x ile öne geçiyor gibi ve sony nin profosyonel...
  3. Ö

Samsung s20fe root atılmıyor

S20 fe sd865 versiyonu hali hazırda custom rom var üzerine magisk root atmayı denedim ama twrp bölümünde dosyaların isimleri random ve içleri boş kısacası yüklüyemiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
  4. Ö

Ptm7950 nin böyle olması normal mi

Arkadaşlar ali exsoressten ptm7950 aldım stress test felan yaptım da bole olmuş normal mi
  5. Ö

Hangi monitörü almalı

arkadaşım monitör alacakmış bu 2 sinden hangisini alsın sizce https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-oyuncu-monitoru-1232963067/detay...
  6. Ö

İnstegram hesabımı nasıl geri alabilirim

Hesabımda kimlik doğrulama uygulaması tanımlıydı duo mobile ama telefonum bozuldu her şeye erişimimi laybettim hesap hakkındaki her şeyi biliyorum ama bir türlü duo mobildeki güvenlik koduna erişim sağlıyamıyorum bunu bi şekilde bay pass edebilrimiyim yedek kodlarda önceki telde google drivde da...
  7. Ö

Kulaklığımdan bilmediğim bir ses geldi

dyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
  8. Ö

ACİL! 1 yıl kadar önce yenilediğim macun yok olmuş

Arkadaşlar bu şekilde thermal grizzly markasıyla yenilemiştim macun sanki uçup gitmiş acaba macunmu çakma acil yardım edin 1738919131 Böyle şu an
  9. Ö

Laptop bosta cpu 70 derece

ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2 var sadece epic gameste oyın indiriyorum ona rağmen 70 altına inmiyor fanlarda deli gibi dönüyor termal bakımı yapılalaı çok olmuyor thermal grizzly ile yapmıştım aynı şekilde daha 2 hün önce ssd di takmam için içini açtım tertemizdi neden olabilir?
  10. Ö

Telefonum açılmıyor yardım

s20 fe sd865 versiyon cihazımı şarjı 3 iken laptopa orjinal kablosu ile bağladım bi anda titreyip kapandı ve açılmadı 1 saatir orjinal şarj aletine takılı ve hala aynı durumda açılmıyor önceki cihazımda aynen bole olmuştu nedeni nedir veya düzeltile bilirmi
  11. Ö

Teledonum bi anda kapandı

s20 fe sd865 versiyonu cihazımın jarjı 3 iken laoptopa orjinal kablosu ile baglamıştım yanımdayken bi anda titredi kapandı şu andada ne şarj oluyor nede açılıyor acil yardım edin
  12. Ö

Laptopum ısınsa bila doğru düzgün fan açnıyor

ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2 laptop sahibiyim işlemcim oyunlarda 99 derecelere gelse bile adam akıllı fan açmıyor sürekli sessiz çalışıyor modları değiştiriyotım sadece anlık bir fan dönüyor sonra duruyor bunu nası düzelte bilirim fan kontrol uygulaması felan varmı?
  13. Ö

Laptop için 2242 ssd önerisi

Laptopum için 2242 formatında ssd önerisi lazım oyun için alıcam minimum 256gb olsa iyi olur 800 tl ye kadar bütcem var
  14. Ö

İnstagram hesabıma ne oluyor?

E postama 20dk de bir instegram hesabıma doğrudan giriş yada şifre yenileme maili geliyor nedeni nedir?
  15. Ö

Teknobiyotik güvenilir mi??

Tamda lablosuz mouse ararken önüme çıktı fiyatına göre nasıl mouse veya site güvenilir mi? https://www.teknobiyotik.com/logitech-g304-lightspeed-12k-dpi-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-910-005286.html?ref=akakce&v=1.64.6
  16. Ö

1000 1300 tl arası kablosuz mouse

1000 1300 tl arası ole aman aman e sporcu gibi degilim arada cs2 ye girip drop dusururum ama aşırı fazla fortnite oynarım çoğu ekipmanın rampage rampage var o fiyatlara m3 dü ismi sanırım alsam iyi midir? yetermi bana
  17. Ö

Samsung buds fe sağ kulaklık ses az geliyor

2024 16 ekimde trendyol üzerinden almış olduğum buds fe grafit sağ taraftan ses az boğuk geliyor ve parazit yapıyor samsung yetkili servise götürsem bakarlarmı yoksa trendoy üzerinden satıcıya mı ulaşmaö lazım
  18. Ö

Win10 arama çubuğu anında kapanıyor ve çalışmıyor

win10 hiçbirşey yokken ortada birden bastığım zaman anınada kapanmaya basladı çoğu yöntemi denedim videoyu izledim ama bir türlü çözemedim
  19. Ö

Root atarken cmd den hata alıyorum

~ fastboot flash boot magisk_patched-28000_V323c.img yazdığımzaman '~' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. bunu diyor ne yapmam lazım
  20. Ö

Bu alınır mı? yada orjinalmidir?

https://ty.gl/4xejvxnha14ty bu koldan sipariş ettim dün daha kargoya verilmedi sizce pc için alınır mı? rekabetçi oyun oynamam sadece hikayeli yada tek oyunculu oynarım iptal etmelimiyim siparişi
Geri