Arama sonuçları: *

• Users: Ll3G1OnN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ll3G1OnN

Ekranda neden yırtılma oluyor?

Arkadaşlar ben sorunun RAM’den kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü sadece tarayıcılarda oluyor, Steam vb. yerlerde sorun yok. Tarayıcıda bellek tasarrufu modlarını değiştirince daha belirginleşiyor. Video izlerken sorun yok ama sayfa değiştirirken, ileri geri yaparken ya da aynı sayfada biraz...
  2. Ll3G1OnN

Pc ekranında hiç bir şey yapılmıyor

Arkadaşım bilgisayar ını tekrar kurucaktık kaldırmıştı o komple baştan kuraşım dedi ben de tamam dedim sonra herşeyi ayarladık iş bitti dedim ama ana ekranda uygulama açınca veya ayarlara girmek istediğimde tıklıyorum hiç bir tepki yok brave açıyorum yükleniyor ekranı geliyor bu Windows'u...
  3. Ll3G1OnN

Öneri EN İYİ PES OYUNU HANGİSİ ?

ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz mıyım oynarken anlıyorsun fifada bu tam belli olmuyor fiziği kötü olan ama hızı iyi olan bir eleman fiziği güçlü olan bir elemandan sıyrılıp...
  4. Ll3G1OnN

Çözüldü✓ Oyun için Wİn 11 Pro yerine Win 11 LTSC kullanılır mı

kendi bilgisayarım için hangi sürüm uygun olur genel olarak oyun oynuyorum akşam takılıyorum vesaire genellemesi bu Windows 11 PRO yerine Windows 11 LTSC sürümü kursam performans düşer mi yada çok bariz farklar olur mu bir de LTSC sürümünün normal sürüm arasında tam olarak ne farklılıkları oluyor
  5. Ll3G1OnN

Çözüldü✓ Windows 8.1 mi - Windows 10 LTSC mi

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi sürümü kurmalıyım eski bir sistem var elimde önceden konu açmıştım sistemle alakalı o yüzden direk konuya giriyorum eski bir sistem olduğu için hangisi kurmak daha mantıklı Windows 10 LTSC sürümü bana daha mantıklı geliyor Windows 8.1 arayüzünü ve...
  6. Ll3G1OnN

Öneri RX 5600 XT 2. el fiyatı neden böyle?

sarı sitede gezerken önüme düştü detaylı 2. el fiyatlarına bakayım dedim ama ortalama fiyatı 5.5k falan ama 6k ya koyan da var 4k ya koyan da neden yüksek yoksa bana mı yüksek geliyor rx 5700 xt ile arasında pek bir fiyat farkı yok bu şekilde sizce de yüksek değil mi bence 4.5 olsa kafi 6k ya...
  7. Ll3G1OnN

Yardım İntel Core 2 Q9400 için ekran kartı önerisi

aklımda (GTX 950) (GTX750 veya Tİ versiyonu) (GT1030) var çok fazla darboğaz yapmazsa GTX 950 almayı düşünüyorum öneriniz var mı veya darboğaz olursa ne kadar olur
  8. Ll3G1OnN

Eski bilgisayar için ne yapılabilir?

Biliyorum geç oldu ama sizden yardım istiyorum elimde çok eski bir sistem var ve bunu diriltmek istiyorum hem nostalji yaşayasım geldi biraz hemde arada küçük kardeşim girer falan diye derken kolları sıvadım sizden de biraz yardım istiyorum neler yapabilirim Özellikleri İşlemci: Pentium e6700...
  9. Ll3G1OnN

Bu işlemcinin fiyatı neden bu kadar yüksek ?

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-pro-4650g-mpk-4-1ghz-am4-p-HBCV000086B6XK?magaza=Hepsiburada&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
  10. Ll3G1OnN

Rabbido RS790 1TB M2 SSD 3199TL

arkadaşlar fiyatı açısından kağıt üzerindeki okuma ve yazma değerleri baya iyi sizce nasıldır almak isteyenler için vesaire kullananlar veya bir düşüncesi olanlar varsa lütfen belirtsin [H3...
  11. Ll3G1OnN

Gürültü engelleme programı

kulaklık mikrofonu kullanıyorum ve arka plan sesi ve dip ses alıyor krisp gibi gürültü engelleme programı var mı ücretsiz steelseries sonar denedim ama sesleri çok kısıyor merak edenler için kulaklığım gamepower voldon
  12. Ll3G1OnN

Havit Gamenote H2002P Kroniği var mı?

arkadaşlar h2002p nin herhangi bir kroniği vesaire sorunu veya şu şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğiniz bir şey varsa söyleyin benim forumlarda gördüğüm üzere h2002p nin bilgisayarda ses çalarken konuşursak veya müzik dinlerken konuşursak karşı tarafa gidiyormuş böyle söyleyenler var...
  13. Ll3G1OnN

Ranker Orion Black Kasa F/P midir ?

https://www.sinerji.gen.tr/ranker-orion-black-argb-tempered-glass-750w-80-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-55705 arkadaşlar bu kasa nasıldır f/p midir Abdullah abi yakın zamanda bu videoda bahsettiği kasa yerine tercih edilebilir mi ?
  14. Ll3G1OnN

RAM Önerisi Bütçe 3000TL

SİSTEM İşlemci - R5 3600 Anakart - MSİ A320M-A PRO Ekran Kartı - SAPPHİRE RX5600XT Ram - PATRİOT VİPER STEEL 16GB 3600MHZ (cl değerini hatırlamıyorum) Psu - RAMPAGE RMP500W 80 PLUS geriye kalanlar standart o yüzden yazma gereği duymuyorum artık sistemimde olan ram bana yetmiyor win11 de...
  15. Ll3G1OnN

Dark Freezer X123 Performans

arkadaşlar yeni kule tipi soğutucu aldım (Dark Freezer X123) ryzen 5 3600 işlemcim var stok soğutucu ile kullanıyordum önceden bir konu açmıştım işlemcim çok ısınıyor diye pek bir şey bulamadım yapacak yazılımsal olsun fiziksel olsun en son yeni soğutucu almaya karar verdim ve aldım macun olarak...
  16. Ll3G1OnN

Öneri 800 TL'ye Ryzen 5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

bütçemi yazdım en fazla 800TL üstü olmaz o yüzden önerilerinizi 800TL altında yaparsanız sevinirim üstüne çıkamam anca yetiyor şuan aktif stok soğutucum ile oyunda 80 derecelerde geziyor nadiren 80 in altında düşüyor boşta 50 60 arası geziyor 50 nin altına çok nadir düşüyor böyle bom boş fareyi...
  17. Ll3G1OnN

Turkcell taahüt bitti önerinize açığım

Arkadaşlar, şu an aktif olarak Turkcell’in VDSL 35 Mbps olan paketini kullanıyorum. Bu yaz taahhüdüm bitiyor ve bulunduğum konum en fazla 50 Mbps VDSL destekliyor. Uygun fiyatlı bir operatör öneriniz var mı? Turkcell, bu yaz taahhüdü yenilersek fena bir zam yapacak gibi duruyor; VDSL Paketler...
  18. Ll3G1OnN

Öneri MSİ MP225V model monitörüm hakkında ilk görüşlerim

Daha önce, Mayıs ayında monitör önerisiyle ilgili bir konu açmıştım. O konuyu, kafama uyan bir model bulabilir miyim diye açtım ve nitekim aklımda olan ürünü aldım. Bu, önerilerden bağımsız bir tercihti. Şimdi, monitör hakkındaki ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum: (Rezalet ötesi) – Alınmaz...
  19. Ll3G1OnN

R5 3600 işlemcim cinebench r23 testinde 95'e çıkıyor

2. el den kasa topladım 1 sene oldu olacak o zamandan bu güne hiç işlemci testi yapmadım geçenlerde pubg oynarken elim terledi bende elim terliyosa kasaya ne oluyordur kim bilir dedim elimi kasaya attım kasa alev atıyor arkası kabloların olduğu bölüm allah allah dedim core temp açtım baktım...
  20. Ll3G1OnN

Çözüldü✓ Yeni monitör almam lazım önerileriniz nelerdir ?

bütçem belirtiğim üzere 3000tl en fazla üstüne çıkamam bu ay sonu alıcam bütün her şeyi çıkarınca bu kalıyor önerileriniz nelerdir benim aklımda MSİ PRO MP225V var va panel olmasına rağmen 8-bit bir va panele sahip o yüzden ilk tercihim o şu anlık sizin önerilerinizde dikkate alacağım tabi ki...
Geri