Arama sonuçları: *

• Users: ziur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ziur

Elektro gitar amfiden gelen dip cızırtı

merhaba ibanez grx70qa model gitar ve midex 15w amfim var gitarda tonu fulleyince dip ses geliyor amfiden subwooferi fulleyince ve gitardan tonu fulleyince inanılmaz cızırtı ve dip ses geliyor kablodan kaynaklı olabilir mi yoksa amfinin kalitesizliğinden dolayı mı yardımcı olur musunuz
  2. ziur

elektro gitarı ses kartı olmadan bilgisayara bağlama

Merhaba amazondan bir kaç dönüştürücü aldım bilgisayara bağlamak için aşağıdaki ürünleri aldım biri hoparlör kablosu diğeri ise gitarı pc ye bağlamak için nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olur musunuz
  3. ziur

google hesabıma giremiyorum kapattığım telefon numarasına kod gönderiyor

2013 de açtığım google hesabıma giremiyorum telefon doğrulaması için kod gönderiyor gönderdiği numara eski telefon numaram ve kapattırdım erişmem mümkün değil nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
  4. ziur

Yardım fivem borp whitelist soruları

yanıtlamakta zorlandığım bazı sorular var rica etsem birisi yardımcı olabilir mi? başlıca sorular: Yeni aracınızı almak için bankadan para çekiyorsunuz ve galeriye doğru yürümeye başlıyorsunuz. Yolunuz elinde sopalar bulunan 5 kişi tarafından kesiliyor ve etrafınız sarılıyor. Senden üzerinde...
  5. ziur

hdmi dan 144 hz alıyorum

önceki pc de 120 hz verirken şimdi yeni pc de aynı kablo ile 144.001 veriyor gerçek 144 müdür acaba illa dp şartmı 144 hz almak için
  6. ziur

CS GO EN IYI SENSORLU MOUSE

arkadaşlar elimde razer deathadder essential var ve gerçekten hiç memnun değilim ani reflex dönüşlerde algılamıyor logitech mousepad olmasına rağmen takılıyor çok hızlı dönüşlerde bile sorun olmadan algılayacak mouse önerir misiniz? bütce max 250
  7. ziur

TEK SLOT RAM TAKINCA GORUNTU GELMIYOR

yeni single ram aldim onu takinca goruntu gelmiyor yanina cift olan eski ramin birtanesini takinca goruntu geliyor, eski olani tek takinca yine goruntu gelmiyor. Kisaca anakarta tek ram takinca goruntu alamiyorum 1644426173 anakart h110m pro
  8. ziur

okuma yazma olarak en hızlı ssd önerisi

ANAKARTIMDA M2 YOK SATA SSD OLARAK EN HIZLI OKUMA YAZMA DEĞERİNE SAHİB 480GB SSD ÖNERİRMİSİNİZ 1644309218 240 da olur
  9. ziur

steam bütün oyunlar donuyor fakat arka planda çalışıyor

cs rocket league rainbow gibi oyunlar sorunsuz bir şekilde açılıyor 5 saniye sonra birden ekran donuyor ama ateş ettiğimde oyunun çalışığının sesi geliyor, cs de yürüme sesinin gelmesi, takım içi mikrofonumun hala çalışması, resmen oyun devam ediyor fakat görüntü donuk. Bu sorunu yaşayıp...
  10. ziur

144 hz montiröde fps 144 ü geçmeden o hızı alamıyomuşuz

144 hz monitörüm var arkadaşlarım oyunda 144 fps i alamadığın sürece 144 hz monitörün bi işe yaramıyor dediler doğrumu?
  11. ziur

gtx 1050 cs de %60 kullanıyor

ekran kartım cs de tam kapasite çalışmıyor max %60 bunu tam kapasite çalışmaya nasıl zorlarım (gtx 1050)
  12. ziur

Snappy Selling Güvenilir mi?

https://snappyselling.com/bilgisayar/?product_id=787598 site güvenilirmidir acaba
  13. ziur

telefonun bozuk aksanlarini ogrenme

telefonumun butun bozuk aksanlarini ogrenebilecegim bir yazilim varmidir? atiyorum bir programla neler bozuk nelerin durumu kotu nasil bakarim
  14. ziur

(ÇÖZÜLDÜ) ekranı kırık telefonu clouddan çıkarma

arkadaşlar telefonun camı yarıdan sonrası yok yani şifreyi girip icloud dan çıkmak imkansız ve bu telefonu satmak istiyorum fakat bu sebepten ötürü satamıyorum ne yapmam lazım icloud dan cihazı kullanmadan nasıl çıkarım
  15. ziur

metal ayaklı mouse önerisi

arkadaşlar önerdiğiniz alt pedleri metal olan mouse varmıdır
  16. ziur

HTML EKRAN DA GÖZÜKEN AMA ÇALIŞMAYAN KOD

Selam arkadaşlar proje ödevim için güzel bir site yapıyorum ve bitti sayılır son olarak kodların sitede gözükmesi istendiği için html ve css diye menü açtım o menünün içine html kodlarımı yazınca menü 2 kademe oluyor demek istediğim html kodlarının baştan sonra ctrl+v yaptıktan sonra sayfada...
  17. ziur

3200 mhz rama fazla oc yapma

ramim 3200mhz ama ben bunu 3200 den fazla yapmak istiyorum mumkunmudur sogutuculudur ramim nereye kadar ceksem sikintisiz calisir
  18. ziur

3200 mhz ram e 3200 de fazla oc

ramım 3200 mhz buna 3200 den fazla mhz oc yapsam zarar verirmi mesela su anda 3266 da zararı olurmu anakart msı a-320 a pro anakart
  19. ziur

optik vs lazer cs:go

arkadaslar cs yi fazla oynuyorum 1 ms mousum bozuldu ve onu alacak butcem yok 120tl bandinda cs icin alacagim en iyi mouse hangisidir. konuya gelirsek bu bahsettigim sorun cs de mouse ile ani tepkilee verince mouse takiliyor kayiyor bunun olmamasi icin hangi sensor tercih edilir ve hangi mouse...
  20. ziur

aras kurye kargomu başkasına teslim vermiş

arkadaşlar ince hesaptan yapmış olduğum alışverişin kargsunu dün takip ettiğimte kargonun tamamlandığını gördüm fakat bana gelmedi arıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum ne yapmam gerek şubesine gittim bana bunun aras kurye olduğunu aras kargonun bununla ilgilenmediğini söylediler
Geri