75 mbps paket kullanıyorum 230 tl ocak ayına kadar bu fiyat kalmaya devam edecekmiş, Ping değerlerim speed testte 20-25 ping arası değişiyor, online oyunlarda 60-82 ping arası değişiyor bundan dolayı memnun değilim, sizce sıkıntı yapmayıp devam mı etmeliyim yoksa başka firmaya geçeyim mi?
Ben...
Arkadaşlar, steam aile hesabı ile online oyunları aynı anda beraber oynaya biliyor muyuz?
2-3 ay önce haber okumuştum artık oynaya bilirsiniz 1 den çok kişi diye ama online oyunlarda da geçerli mi biliyor musunuz?
2 kol takınca oyun açılmıyor, tek takınca açılıyor bunun nedeni nedir arkadaşlar
x360ce yükledim bu sefer açılıyor oyun ama 1 kolun tuşların yerleri çok saçma oluyor yön tuşlarıyla şut orta bas bölümü oluyor
1 saat önce oynuyordum kapadım şimdi açtım sıfırdan oyun başladı bunun nedeni nedir oyunun kayıt dosyaları nerede oyunun
1678138307
oyunun %70 yakını bitmişti
oynarken ara ara kasmalar oluyor ekran kartıda çok darboğaz oluyor gibi duruyor ondan dolayı mıdır? fotoğrafı tam çekemedim ama %59 ile %97 arası git gel çok yapıyor ama işlemci çekirdeklerde hiç bir zaman %75 üzeri görmedim. yoksa ram mi az geliyor ondanda olabilir mi sizce?
fifa 23 dah duyurulmadı ve tahminen her zaman olduğu gibi ekim ilk haftası eylül son haftası çıkar . 3 senedir bu tarih arasında çıkıyor. şimdi transfer dönemi eylül ilk haftası bitiyor nerdeyse tüm avrupada. bundan dolayı fifa 2022 yeni kadro güncellemesi alır mı?
arkadaşlar kardeşimin tabletinde 1 tane yabancı kanal durmadan geçmişine düşüyor siliyorum gene geliyor kanalda boş boş muhabbet kanalı ama geçmişten silinse de nasıl geri geliyor bunun çözümü var mı ?
arkadaşlar normalde game pass ödeme günüm 18 şubatben iptal edicektim bir baktım benden bugün ödeme aldılar ben bu ödemeyi iptal etmek istiyorum ama hiç bir yerde iptal etme bulamadım
nasıl para iadesi alabilirim
arkadaşlar altyapı sorguluyorum türknet üzerinden normal adres ile sorguladığımda 13 mbps gözüküyor. Türk telekomu aradım altyapımı sordum vdsl siniz gözüküyor dedi bende söyledim altyapı sorguda adsl gözüküyor dedim oda vdsl gözüküyonuz isterseniz hizmet numarasını vereyim onunla bakın dedi...