Arama sonuçları: *

• Users: thaddeaus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

HDD kızağı olmadan kullanılır mı

arkadaşlar hdd aldım kasaya takıcam ama kızağı yok takıp çalıştırdığımda da kasadan inanılmaz titreme sesleri geliyo bir absürtlük var elimle oynadığımda hareket etmiyo ama çok titreme yapıyo nasıl çözerim ?
  2. T

LÜTFEN YARDIM MOUSE ÇALIŞMIYOR RAMPAGE ZENİTH PRO

Arkadaşlar mouse : Rampage Zenith Pro 4k dün gece çalışan mouse sabah uyanıp tekrar açınca çalışmadı. Dongle takılı haldeyken driverında mouse gözüküyor fakat mouse çevrimdışı olarak gözüküyo ışığı da yanmıyor ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen. Başka bilgisayarlarda denedim yine aynı şekilde...
  3. T

Fc 25 alınca fc 26 indirimli alabiliyor muyuz ?

bir arkadaşımın dediğine göre eğer bir önceki fifa serin varsa yeni çıkan fifa serisini çıkış fiyatından daha ucuza alabiliyorsun diye duymuştum bu doğru mu ? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. T

Yardım Gigabyte A620M H ssd slotları

Arkadaşlar şuan bende 480 gb m2 ssd'im var ve yetmiyo 1 tb ye yükseltmek istiyorum 1 tane daha aynısını alsam olur mu ya da ne alabilirim bişey önerir misiniz?
  5. T

Yardım 4K HZ MOUSE DROP SORUNU

Arkadaşlar bugün rampage zenith pro aldım 4k hz de oynarken (fortnite) inanılmaz derece de drop yiyorum neredeyse her mouseyi çevirişimde takılmalar yaşıyorum forumlarda gördüm iyi bir işlemci lazım diye ama benimkinin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Ryzen 5 7600 kullanıyorum hani daha nasıl bi...
  6. T

Öneri ATK F1 mi Rampage Zenith mi ?

Arkadaşlar bu 2 mouse arasında kaldım atk f1 alırsam da 8k oynatacak sistemim yok 4k da oynayacağım o yüzden 700 tl fazla vermeye gerek var mı yoksa direkt zenith proyu mu alıyım https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976888513...
  7. T

HANGİSİNİ ALMALIYIM ? ATK BLAZING SKY F1 Mİ DARMOSHARK M3S PRO MU ?

Arkadaşlar ATK Blazing Sky F1 in dongle ile beraber fiyatı 3k Darmoshark M3S Pro nun dongle ile beraber fiyatı 2.6k bilgisi olan arkadaşlar sizce hangsini almalıyım bir de işlemcim ryzen 5 7600 - 8k hz değerinde işlemcim çok zorlanır mı ? Ürün linkleri ...
  8. T

Yardım 3000 TL ye kadar kablolu/kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar genelde fortnite oynuyorum ve tercihen hafif mouselar kullanıyorum bana bu tarzda hafif bir mouse önerir misiniz ...
  9. T

Hangisini almalıyım ? Razer blackshark v2 mi Corsair HS65 mi

Bu ikisi arasında kaldım ikisini de önermiyosanız hyper x cloud 3 alıcam veya alternatif olarak cloud 3 performansını verecek max 5k yı geçecek wireless kulaklık varsa o da olur 1733515129 ve şuan blackshark indirimde 1900 tl corsair ise 2700 tl
  10. T

2000-3000 TL arası oyun için kulaklık önerisi

Arkadaşlar genelde oyun oynuyorum onun için bi kulaklık önerebilir misiniz
  11. T

Kule tipi sogutucu taktiktan sonra ısı değişmemesi

Thermalright peerless assassin aldım bugün kasaya montajladım ondan önce stok fan kullanıyordum rainbow oynarken max 83 dereceyi görürken kule tipinden sonra 93leri gördüm bilgisayarı aldığım günden beri bu ısıyı görmemiştim acaba termal macunu mu yanlış sürdüm sürdükten sonra çünkü soğutucu 1...
  12. T

Termal Macun Gerekli Mi ?

Arkadaşlar bilgisayarımı 2-3 hafta önce aldım şimdi kule tipi soğutucu takmak istiyorum onu takarken yine termal macun sürmek gerekli mi ? ona göre macun satın alacağım.
  13. T

Ekran kartını taktım ama görmüyor

Arkadaşlar DA-G10 almıştım bugün elime ulaştı ekran kartını taktım çalıştırdım sonra fark ettim ekran kartı çalışmıyor sistem apu olarak devam ediyor bunu nasıl çözebiliriz bilgisayarı ilk başlattığımdan 10 saniye sonra ekran kartının fanlari durmaya başlıyor
  14. T

Yardım CS2 packet loss sorunu

Yaklaşık olarak 1 haftadır bir anda cs2 oynarken anlık ping çıkmaları packet loss yemeye başladım oynadığım hiçbir online oyunda bu sorunu yaşamazken sadece cs2 de yaşıyorum bakmadığım ayar kalmadı internette araştırdım fakat çözümünü bulamadım beraber oynadığım arkadaşımdan çok daha iyi...
Geri