Arama sonuçları: *

• Users: purpleveys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Öneri Bütçem kalmadığı için bu monitörü düşünüyorum sizce alınır mı

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum ve ağırlığı kasaya verdiğimden dolayı monitöre pek bütçem kalmadı editle uğraştığım için 32 inç altına düşmek istemiyorum, yıllardır va panel 32 inç monitör kullandığım içinde alışığım baya ürünlere bakarken şu ürün dikkatimi çekti...
  2. P

Sistem toplama bilgim sıfır yardıma ihtiyacım var

Merhabalar 75k bütçeyle sistem topluyorum kafamda ekran kartı ve işlemciye karar verdim ve satın aldım Ekran kartı : pny 5070 İşlemci : 9700x Bu ikisi 43k tuttu Bu iki bileşeni satın aldım şimdi almayı düşündüğüm şeyleri yazacağım ve bunlara göre önerilerde bulunursanız sevinirim. Anakart...
  3. P

Bilgisayar 3 4 sefer sonra açılıyor (yardım)

Merhabalar, Sorunum oldukça karmaşık o yüzden en başından almak istiyorum. Sistemi w11'e yükselttim hantal çalıştığını hissettiğim için formatla w10'a döndüm Sonra oyunlarda ekran kartı çöktü hatası almaya başladım. Spiderman 2 oyununda ne bir fps drop ne bir fps düşüklüğü yaşamıyor olmama...
  4. P

Yardım Afmf2 yerine hala afmf 1 var

Arkadaşlar hayırlı günler, afmf2 yi denemek istedim ama oyun ayarlarına girdiğimde sadece afmf1 var 2 yok güncellemeyi yaptım hatta tekrar tekrar 24.7.1 güncellemesini indirdim ama değişen bir şey yok yinede ekran kartım 6900XT
  5. P

20.000tl sistem önerisi

Merhabalar 20.000 tl kasa+monitör için bütçem var sistem önerisi alabilir miyim
Geri