Arama sonuçları: *

• Users: UCE5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

İnternete bağlanabiliyorum ancak internet erişimi yok gözüküyor

Şu an internete bağlıyım ancak sağ altta fotoğrafta gösterdiğim gibi internet erişimi yok gözüküyor sebebi ne olabilir
  2. U

Kulaklıktan ses geliyor ancak hoparlörden ses gelmiyor

Herkese selam iyi bayramlar. Başlıktada belirttiğim gibi garip bir problemim var kulaklıktan ses geliyor ancak hoparlör seçeneğini seçtiğimde ses gelmiyor hoparlörüm sağlam %100 eminim sorunum ne olabilir
  3. U

Vatan bilgisayar Kulaklık iade

İyi akşamlar. bugün vatan bilgisayardan razer blackshark v2 pro kulaklık satın aldım ancak beklediğim performansı alamadım. Bu ürünü. İadesini gerçekleştirmek istesem acaba iade alırlar mı tecrübe eden birisi yardımcı olursa memnun olurum
  4. U

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Gaming için kablosuz kulaklık önerileri alabilirim ara sıra müzikte dinliyorum tercihen beyaz renkli
  5. U

7700xt montaj kablolama

Selam herkese 7700 XT ekran kartımın montajını yapacağım PSU'dan ekran kartına 2 kablo mu çekmeliyim yoksa tek kablo işimi görecek midir?
  6. U

Msi mpg velox 100r kasa psu kapağı

Resimdeki görsel gibi psu kapağını açmak istiyorum nasıl açabilirim
  7. U

Kasa rgb leri kısılıp yanıyor

Selam herkese. 0'dan kasa topladım ancak görüldüğü gibi kasanın RGB'leri kısılıp yanıyor sorun nerede olabilir? Kasa: MSI MPG velox100r white. https://drive.google.com/file/d/1eMtzWxjkClYXh4OQ9biCmgunF1_hD_yf/view?usp=drivesdk...
  8. U

Kasa fan çoğaltıcı yardım

İyi akşamlar. Msi mpg velox 100r kasa satın aldım ancak fan çoklayıcıdaki erkek soketler 3 pinli kasa fanları 4 pinli bu şekilde montaj yapmamı önerir misiniz yoksa 4 pin fan çoklayıcı almalımıyım
  9. U

Msi mpg velox 100r montaj

Selamlar herkese.Msi Mpg Velox 100R kasa satın aldım ve şu an montaj aşamasındayım. Hangi soket anakartın neresine girecek yardımcı olabilecek varmıdır
  10. U

Anakart montajı soru

Selamlar herkese. Msi Mpg Velox 100R White kasaya msi b650m gaming plusu wi-fi anakart montajladım ancak arkadan baktığım zaman biraz boşluk kaldığı dikkatimi çekti. Bu durum normal midir?
  11. U

İşlemci tavsiye (7600x-9600x)

Selamlar internetten baktığım kadarıyla işlemci testleri arasında çok ufak farklar var. 0'dan sistem dizeceğim sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkında 9600X değer mi
  12. U

Gigabyte 4070 ti aero uzunluk ?

Gigabyte 4070 ti aero modelinin net olarak uzunluk bilgisi sahibi olan var mı aramızda. İnternetten araştırdığımda bazı yerde 336mm bazı yerlerde 300 mm olarak gözüküyor kartı satın aldım ancak kasam 320mm destekliyor
  13. U

PSU ÖNERİSİ 850W yardım

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-850w-80-plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a850gl-pcie5-white-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html Bu iki psu arasında kaldım sistemim beyaz olduğu için msi almak istiyorum ama asusda 10 sene garanti var...
  14. U

850 watt psu önerisi

Tercihen beyaz renkli 850 watt psu önerisine ihtiyacım var
  15. U

Darboğaz olur mu ? (7500f 4070ti)

7500f ve 4070 ti 2 k kullanımda darboğaz yapar mı ? kullanan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
  16. U

Amd 7800xt pure vs nitro+

Belirttiğim iki karttan birini kasım indirimleri bitmeden almak istiyorum ancak Pure olan beyaz olduğu için bir tık daha ağır basıyor. Performans ve soğutma olarak çok bir fark var mıdır acaba? Ayrıca bu büyüklükteki GPU'lar Thermaltake Thermaltake S200tg olan kasama sığar mı acaba?
  17. U

Phantom spirit 120 argb montaj

selamlar bu 2 soket boşta kaldı yardımcı olabilecek var mı acaba montaj ile ilgili
  18. U

DDR5 6400 mhz ram montaj sonrası cpu sıcaklığı artışı

16 gb 5600 mhz ramı değiştirip 16x2 6400 mhz ram montajı yaptım ancak montaj sonrası cpu sıcaklığı 5-6 derece civarı yükseldiğini fark ettim normal midir ?
  19. U

Gigabyte b650m s2h için expo ayarı

Belirttiğim anakart için XPG Lancer Blade Beyaz RGB DDR5-6400Mhz CL32 32GB ram aldım. montaj sonrası expo profili açtığımda 11 saniye olan bios açılış süresi 45 saniyeye çıktı. bios ayarlarından 'Memort Context Restore' yi auto dan enabled konumuna getirdim ve bios açılış süresi 12 saniyeye...
  20. U

7500 f için termal macun önerisi

Belirtilen termal macunu almayi öneriyorum tavsiye eder misiniz ? başka önerisi olan var mı
Geri