Arama sonuçları: *

• Users: PsrLo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Oyunda oynatabilecek Ofis ve Okul Bilgisayarı

Arkadaşıma Üniversite için laptoplazım az biraz oyunda oynatsın istiyor önerilerinizi bekliyorum (MAX 43K)
  2. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

KISACA: ÜRÜN EKSPRESS OLMASINA RAĞMEN AŞIRI GECİKME, TEMSİLCİ VE DEPO ARASINDAKİ İLETİŞİMSİZLİK, KARGONUN KAYBOLMASI. Ürün normalde prime ile bir günde olduğu için aldım çünkü iş seyehatine gidecektim gelmediği için gitmedim arkadaşımı gönderdim çünkü asıl işim bilgisayar ile 1.mahcubiyetim...
  3. P

MAX 7000 TL monitör önerisi?

MAX 7K bütçe var genelde oyun oynuyorum, Warzone, Apex Legends ara sırada CS, Apex ve Warzone da artık 2K monitör zorunlu gibi bir durum yinede 1080p de bozmaz Adaptive Sync destekli olursa iyi olur önerileriniz nedir?
  4. P

OBS'te Oyun Sesini ayrı kaydettiğim zaman çat çıt ses geliyor.

OBS'te masaüstü sesi ve ses çıkışı alırken sıkıntı yok fakat Oyun sesini ayrı almaya çalıştığım zaman çat çıt ses geliyor.
  5. P

Bu monitör alınır mı? (AOC 25G3ZM/BK)

AOC 25G3ZM/BK (7000 TL) Bu monitör alınır mı? / ms değerleri nasıl? / kullanan var ise memnun mu? / bu fiyat bandında başka önerisi olan var mı? / Ghosting problemi yaşar mıyım? VA panel olduğunu biliyorum genellikle Warzone ve Counter-Strike oynuyorum paneli IPS olması pek önemli değil yani...
Geri