Arama sonuçları: *

1. H

Aoc monitörüm Arıza Yaptı

Arkadaşlar Monitörümde durduk yere çizgi çıktı sağ altta sonra 1 hafta sonra 2 çizgi ondan sonra durduk yere 2 3 gün sonra monitör yavaş yavaş gitmeye başladı Ve tamamen gitti bütün ekran çizgili pembe beyaz çizgiler oldu Ve ekran Görünmeyecek Hale geldi ve garantisi var garantiye versem değişim...
  2. H

RTX 4070 Mi 4060Tİ mi?

Arkadaşlar bir pc bakıyorum ve max 25k ya çıkabiliyorum ama yinede Belki 30k ya çıkarım diye baktım iki sonuç var şuan elimde Hangisi daha iyi (Ayrı fiyat bantlarında) 30K BÜTÇE İLE...
  3. H

Monire kulaklık bağlamak

Arkadaşlar şimdi Rampage marka 7.1kulaklık kullanıyorum ve monitörüm aoc G24spu 165hz ve arkada 4 tane usb port var oraya kulaklığı bağladım hangisi daha iyi olur monötörmü ana kartmı kulaklığın kendi ses kartı fln yok ona göre düşünürsek hangisi daha iyi olur
  4. H

1k Bandına Kulaklık Önerisi

Gaming kulaklık arıyorum Şuan rampage k-28 ghostvar 1k max 1.1k ya ne önerirsiniz Uzun kullanımda kesinlikle ağrıtmicak 7.1 mikrofonu fln kaliteli kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum
  5. H

Razer Blackshare v3 x ACİL

Arkadaşlar ikinici el Razer blackshare V3 X almayı planlıyorum Buldum 1k ya Ama şöyle sorun var bunun 7.1 Aktif etmek için bi kod varmış onu Programa yazmak gerekiyo ama sorun Onlar tek kullanımlık bunu alsam nasıl hallederim onun hakkında bilgi alıcağım Yada onun yerine uğraşmamak için...
Geri