Arama sonuçları: *

• Users: berkantgn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ HP Pavilion 15-bc017nt – Ekran kablosu uyumluluğu hakkında yardım

Arkadaşlar, selamlar. 2018 yılında aldığım bir HP Pavilion 15-bc017nt model bir laptopum var. Yaklaşık 4 yıl önce ekranı bozulduğu için ekranını söküp atmıştım. Ekranla beraber ekran kablosunu da sökmüşüm. Uygun ekran bulabildim fakat uygun kabloyu bir türlü bulamadım, bu yüzden yardımınıza...
  2. B

Ücretsiz Windows 11 Etkinleştirme

Merhaba arkadaşlar ücretsiz Windows 10 etkinleştirme konusunu biliyorsunuzdur. Forumda görmediğim için ben de aynı yol ile Windows 11 etkinleştirme rehberi hazırlamak istedim. Fazla detay vermeden doğrudan rehbere geçmek istiyorum Size uygun lisansı kullanmak için Windows sürümünüzü öğrenin...
  3. B

R5 5600'den R7 7800x3d geçiş

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600'den Ryzen 7 7800x3d'ye geçmek istiyorum bilgisayarımda hangi parçaları değiştirmem gerekiyor? Ve bu parçaların yerine hangilerini önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: ASUS PRIME B450M-K II RAM: APACER 2x8 DDR4-3200 GPU: ASUS RTX...
  4. B

Öneri 60 - 70 euro bandında wireless mouse önerisi

Bir kaç yerde VGN Dragonfly F1 Pro önerisi gördüm fakat markayı ilk defa duyduğum için güvenemedim acaba bu fiyat bandında önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Geri