Arama sonuçları: *

• Users: Vaga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vaga

CS2 Budapest Major bileti parasını çıkarır mı?

Arkadaşlar merhaba. CS2'de Steam bakiyem ile 10 dolarlık Major bileti alacağım. Maçlarda tahmin yapıyormuşuz. Takip ettiğim bir kişinin tahminlerinin aynısını yapacağım. Acaba verdiğim 10 doları, Steam kesintilerini düştükten sonra tekrar 10 dolar olarak geri alabilir miyim?
  2. Vaga

Mynet okey klasik mod java sorunu.

Arkadaşlar merhaba. Evdeki eski bilgisayarı Windows 10’dan Windows 11’e yükselttim. Bu bilgisayar sadece Mynet’te okey oynamak için kullanılıyor. Okeyde “Klasik” diye bir görünüm var. Ona girdiğim zaman iki dosya indiriyor: biri sitenin kendi dosyası (yaklaşık 2 MB), diğeri ise Java. Görselde...
  3. Vaga

Çözüldü✓ 5000 TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, monitör alacağım. Bütçem 5000 TL. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum, hikâyeli oyunlar da oynarım. Ekran Hz olarak 180 yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca aradığım monitörde pivot özelliğinin olmasını istiyorum. Aklımda iki monitör var: Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK Gigabyte G25F2...
  4. Vaga

Aula F75 için Puding keycaps önerisi

Arkadaşlar merhaba. Aula F75 beyaz–mavi olan modelini kullanıyorum. Gece bilgisayar kullanırken tuşlar ışık geçirmediği için görünmüyor. Buna uygun ışık geçiren tuş önerir misiniz? Klavyemin ışığı yukarıdan vuruyor, ona göre öneride bulunursanız sevinirim. Klavyenin kendi tuşlarına benzer olursa...
  5. Vaga

Monitörüm kendi kendine bozuldu ?

Arkadaşlar merhaba. MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming monitörüm var, garantisi devam ediyor. Normal kullanırken Nvidia App uygulamasına giriş yaptım ve sürücü güncellemesi yaptım. Yaklaşık 30 dakika sonra monitörümün ekranı bozuldu; fotoğrafta bıraktığım şekilde...
  6. Vaga

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 yerine rekabetçi oyunlar için kulaklık önerisi

Arkadaşlar, bu kulaklığı indirimli bir kampanyayla güzel bir fiyata almıştım. Yaklaşık 1,5 ay kullandım ve sonrasında kaldırdım; çünkü ergonomisini ve ağırlığını beğenmedim, bana ağır geldi. Şimdi satıp üzerine biraz daha koyarak daha iyi bir kulaklık almak istiyorum. Kutusu ve tüm aksesuarları...
  7. Vaga

Çözüldü✓ Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 kulaklığımı satıp yerine ne alabilirim?

Arkadaşlar, bu kulaklığı indirimli bir kampanyayla güzel bir fiyata almıştım. Yaklaşık 1,5 ay kullandım ve sonrasında kaldırdım; çünkü ergonomisini ve ağırlığını beğenmedim, bana ağır geldi. Şimdi satıp üzerine biraz daha koyarak daha iyi bir kulaklık almak istiyorum. Kutusu ve tüm aksesuarları...
  8. Vaga

Türk Telekom ev interneti mağduriyeti

Merhaba arkadaşlar. Ev internetimiz halamın üzerine ve taahhüt 11.01.2026'da bitiyor. 11 Temmuz'da Türk Telekom fiber altyapı çalışması başladı. Ne olduğunu anlamadığımız için halam aradı. Altyapı çalışması olduğu söylenip her seferinde “yarın saat 10'da düzelecek.” denildi ama internet hiç...
  9. Vaga

Soundpeats Capsule3 Pro Vs Soundpeats Air4 Pro Hangisi Daha iyi ?

Arkadaşlar merhaba, Amazon indirimleriyle Capsule 3 Pro’yu görüp satın aldım. Ancak daha sonra Air4 Pro fiyatının da indirime girdiğini fark ettim. Sizce değiştireyim mi? Henüz kulaklık siparişim işleme alınmadı; Amazon bakiyesi olarak geri alabiliyorum. Aklımda şu sorular var: Hangisinin...
  10. Vaga

Çözüldü✓ RTX 4060 ekran kartı, Intel Arc B580 ile takas edilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Bu 8 GB VRAM’den dolayı ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 ekran kartımı Intel Arc B580 ekran kartı ile takas etmeyi düşünüyorum. Bir kişi buldum, takas edecek. Kafa kafaya takas yapacağız. Takas yapacağım kişi, ekran kartını eşine almış ancak eşi...
  11. Vaga

Öneri Monitör kolunu taktım, monitörde sallanma sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba, Temu’dan bir monitör kolu almıştım. Aldığım monitör kolunu bugün kurdum ancak klavyede yazı yazarken bile monitör sallanıyor. Fareyi hızlı oynatınca da sallanıyor. Tamam, masa ince ama bu kadar sallanması normal mi? Masayı değiştirmeden ne gibi çözümler önerebilirsiniz ya da...
  12. Vaga

Parolapara + iyzico Kampanyası ile ram önerisi

Arkadaşlar, bu kampanyayla DDR4 1x16 GB RAM almak istiyorum, öneriniz var mı?
  13. Vaga

Samsung S24 FE şuan alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım telefon bakıyor. S24 FE 256 GB modelini şu an almak mantıklı mı, yoksa indirim beklemeli miyiz? Alternatif olarak hangi telefonları önerirsiniz? Link: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-fe-256-gb-siyah-fiyati,774415596.html
  14. Vaga

Ets 2'de modu nereye kuracağım

Arkadaşlar, ETS 2 için bir mod indirdim. Bu modu oyuna eklemek için nereye atmam gerekiyor? Belgeler'e atılmadığını düşünüyorum, modlar nereye yükleniyor? Modun linki : https://ets2.lt/en/page/2/?s=iveco+s-way
  15. Vaga

Temu'dan Webcam alırnır mı ?

Arkadaşlar merhaba, Temu’dan bir webcam gördüm. Kredim olduğu için vergisiyle beraber 600 TL’ye alabiliyorum. Alınır mı? Bir de monitörümün ekran kısmındaki dış siyah şerit çok küçük. Kamera ekranı kapatır mı? Kamera Linki: https://share.temu.com/kvQOjnwjA0A Monitörümün Linki: MSI G2412F Monitör
  16. Vaga

Monitör kolu monitörüme olur mu ?

Arkadaşlar, linkini bıraktığım monitör kolu monitörüm için uygun olur mu? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Kredim var Temu'dan kredi ile alacağım. Monitörüm: https://www.epey.com/monitor/msi-g2412f.html Kol...
  17. Vaga

1k Klavye önerisi...

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım için %100 mekanik klavye bakıyoruz. Temu’dan veya yurt içinden olması fark etmez ama Temu’da uygun fiyatlı güzel bir klavye varsa, oradan alabiliriz. Örnek olarak şu tarz bir klavye istiyoruz, linki bırakıyorum. Kablolu klavye olsun, kablosuz olmasına gerek yok...
  18. Vaga

GTA Vice City Next-Gen Edition'e Mod Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar, YouTube'da GTA Vice City Next-Gen Edition için mod yapan bir kanal gördüm. Oyunda görevi yeniden başlatma ve kontrol noktası modunun olup olmadığını sordum. Böyle bir modun olduğunu, fakat kendisinin kullanmadığını yazdı. Videosunu yapacak ama ne zaman yapacağını bilmiyorum. Bu...
  19. Vaga

Gta Vice City Nextgen Edition Artıları ve Eksileri

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle oyunda çok fazla ilerlemedim. Bu konuyu açma amacım, kendi deneyimlerimi paylaşmak ve oyunda ilerlemiş arkadaşların yorumlarını almak. Artıları: Grafikleri güzel. Silahlar güzel. Patlama animasyonları çok iyi yapılmış. Eksileri: Oyunda görevi yeniden başlatma...
  20. Vaga

ETS 2 araç modunda bozulma ve konvoy Sorunu

arkadaşlar, merhaba. Arkadaşımla birlikte Volkswagen golf 8 r-line aracının modunu yaptık. Bende sorunsuz çalışıyor, ancak arkadaşımda karakterin kafa kısmı aracın tavanından yukarı çıkıyor. Daha önce başka bir araç modu yapmıştık. O mod, 4 arkadaşımda ve bu modu yapan arkadaşımda da vardı...
Geri