Arama sonuçları: *

1. durdenkeremm

Sistem geliştirme tavsiyesi

Yaklaşık 5.000 TL civarı bütçem var, aşmadan alınabilecek yükseltme tavsiyesi istiyorum teşekkürler. Anakart: ASRock B550M-HDV İşlemci: Ryzen 5 5600. RAM: XPG Gammix D30 2x8 GB. Ekran kartı: MSI GTX970. PSU: High Power Elite 750W +80
  2. durdenkeremm

2000 TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Amazon üzerinden L90 aldım ama gümrükte kalacak gibi bu fiyata ne alınır size? Havit'in yeni ürünü FUXI-H7 gördüm fakat pek olumlu olmayan bir incelemeye denk geldim alınabilir mi? Beyaz ve RGB olması tercihimdir, teşekkürler.
  3. durdenkeremm

Yeni şarj adaptörü alınmalı mı?

Aktif olarak Anker 313 ve Mcdodo 100W dijital ekran kullanıyorum. Bugün fark ettim ki adaptörde biraz temassızlık var farklı adaptörde sorun olmuyor aklıma 2 seçenek geldi sizce hangisi yapmalıyım. 1. https://app.hb.biz/UsmzCAe5Qkz5 sadece 400 TL'ye yeni bir adaptör almak ve Mcdodo 100W ile...
  4. durdenkeremm

Netgsm den turkcelle geçme

Net GSM'den Turkcell'e geçeceğim fakat aklımda birkaç soru var, onları soracağım. Şu an yeni pakette dördüncü günündeyim. Turkcell'e geçeceğim fakat paket tutarım ₺300 daha dört gün kullandım ₺300 ödemek zorundayım bugün geçiş sağlarsam? Sizce esim mantıklı mı? Telefon yurt dışı fiziksel SIM...
  5. durdenkeremm

Ehliyet kursu kaydı iptal edilebilir mi?

Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme...
  6. durdenkeremm

Yardım ETS 2 için en iyi G27 Ayarları

Doğru düzgün bir kaynak bulamadım bulduklarımda eski o yüzden kullanmak istemedim. g27 veya g29 kullanan arkadaşlar driverdaki ve oyun i.indeki ayarları paylaşırsa sevinirim. ffb aktif olsun lütfen. 1732751928 @Emir Aydın
  7. durdenkeremm

AULA F75 YÜKSEK STOK GELDİ

AULFA F75 STOKLARI AÇILDI. Stokçu arkadaşlar kusura baksın, herkes faydalansın.
  8. durdenkeremm

Direksiyon seti masaya oturmuyor

Yeni direksiyon seti aldım ama masanın altındaki demir derin olduğundan direksiyon setini takamıyorum nasıl bir çözüm olur acaba? Demiri bükmeyi düşündüm sürekli sabit kalacak set. 1732572960 Size çekiç ile eğmek masanın dengesine sorun yaratırmı?
  9. durdenkeremm

LE500 vs Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB

Şu anlık Ryzen 5 5600 ile kullanacağım fakat ileri zamanlarda Max Ryzen 5 7600'e geçeceğim iki işlemci içinde hangisi daha uzun ömürlü ve performanslı olur acaba? Kasa DeepCool Graphite. Bütçe: ₺2.000
  10. durdenkeremm

1.500 TL Diş fırçası önerisi

1.500TL civarına şarjlı diş fırçası arıyorum, hassastan çok derin temizlik olmasını istiyorum. 3D white diş macunu ile kullanacağım veya diş macunu öneriniz varsa açığım önerilere. Dişimi yeni fırçalasam bile 1 parça ekmekten bile dişim yemek tutuyor ona göre önerirseniz sevinirim.
  11. durdenkeremm

AULA F75 Rgb Ayarları

Reaction modunu baya sevdim ama daha fazla özelleştirmek istiyorum sadece tuşun altında değilde bsatığımda bir rgb dalgalanamsı olsun istiyorum. 1732056676 videodaki gibi olsun istiyorum
  12. durdenkeremm

En F/P Direksiyon Seti Önerisi

Fiyat olarak aklımda 5-6 bin var ama duruma göre 7-8'e de çıkabilirim çıkarsam tabii kii tek tercih G29 olacak ama 5-6 k tercihlerinizi bekliyorum. Sonsuz dönmesi veya fazla dönmesi, drift gibi durumlarda direksiyonun kendisini çevirmesi (adını unuttum), vitesi olması veya sonradan vites...
  13. durdenkeremm

1.250 - 1500 TL gamepad önerisi

Arkadaşlar PC için kablosuz gamepad arıyorum F710 indirimde ama çok nostaljik ve kötü bir görüntüsü olduğu için almaktan vazgeçtim ama tuş düzeni PlayStation ile aynı o yüzden tercih etmekte istiyorum Xbox alışık değilim ve ucuz yollu kol ve X360CE kullanmaktan sıkıldım, teşekkür ederim.
  14. durdenkeremm

Temu'da tek hesaptan 5'ten fazla sipariş vermek

Arkadaşlar ben bu ayki 5 kargo sınırımı doldurdum hesap değişmeden yeni adres ekleyip yine aynı numara ama T.C. ve isim soy isim değişsem sorun olurmu numaradan?
  15. durdenkeremm

2500-3000 TL Monitör önerisi

1080p ve 144Hz olması benim için yeterli kör olmayacak kadar ghosting olabilir ölü piksel 1-2 taneden bir şey olmaz bu bütçeye sıfır zor olduğu için ikinci ele yürüyebilirim. XL2411p düşünüyorum sizce alınır mı veya başka bir modele bakınmalı mı?
  16. durdenkeremm

120x60 masa önerisi 2000tl

120x60 masa arıyorum bütçe 2000TL civarı sizce sağlam dayanıklı nasıl bişey alınır?
  17. durdenkeremm

400 TL mousePAD ÖNERİSİ

400TL bütçe var şu an Amazon'da Klasse Pro 90x40 mouse pad ₺370 sizce alınır mı?
  18. durdenkeremm

Keycaps ve mousepad önerisi

Keycaps olarak aklımda bunlar var bu tarz space capslock için olanlar varsa link bırakırsanız sevinirim aula f75 ile kullanacağım. Beyaz Aula F75 ve AJ159 Pro (Beyaz) kullanacağım bunlar içinde mousepad arıyorum. Amazon indiriminde olan klasse proları gördüm ama temudan alsak nasıl olur sizce...
  19. durdenkeremm

AJ159 Pro alınır mı??

Temu üzerinden 1.300₺ ye AJ159PRO almaya karar verdim fakat aklıma takılan bir sorun var, benim anakartta Wi-Fi yok fakat mouse 2.4 GHz ile çalışıyormuş kablosuz olarak kullanmak istediğimde. İncelemelere baktığım zaman herhangi bir dongle göremedim, kutunun içinden dongle çıkıyor mu?
  20. durdenkeremm

1.500 TL Masa önerisi

Bilgisayarım ve normal ihtiyaçlar için masa arıyorum, bütçe ₺1.200-1.500. Yükselik 75cm Uzunluk 120cm Derinlik 60cm
Geri