Arama sonuçları: *

• Users: yusakaraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusakaraa

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken kenarlar siyah ve kapanırken güç tamamen kesiliyor.

Arkadaşlar son 2-3 gündür bilgisayar açılırken bu şekilde açılıyor, genelde yarı yarıya ihtimalle ya bu şekilde ya da normal açılıyor. Sistem kapanırken elektrik tamamen kesiliyor bunu cpu soğutucumun rgb renkleri stok rengine dönmesinden anlıyorum, sadece güç kesintisinde bu durum yaşanıyordu...
  2. yusakaraa

Logitech G923 yuvarlak tuş ne işe yarıyor? Ve kurulum tavsiyeleriniz.

Arkadaşlar daha yeni sipariş ettim G923 modelini, bir kaç güne elime ulaşacak. Fakat aklıma bir soru takıldı, diğer tuşlar neysede şu G29'da kırmızı, G923'te siyah olan sağ alttaki yuvarlak tuşun tam fonksiyonu ve çalışma şekli nedir? Kullanım alanları nelerdir? Ayrıyetten ilk kurulum...
  3. yusakaraa

ID Cooling SE-214 XT AM4 montaj kiti uyumu

Arkadaşlar elime az kullanılmış ID Cooling SE-214 XT modeli bir soğutucu geçti fakat montaj kiti eksik sadece vidaları var. Sizce alttaki ürünü satın alsam özellikle AM4 parçaları uyum sağlar mı? Görsel olarak ürünün kutusundan çıkan AM4 montaj parcalarına çok benziyorlar C şeklinde olan ürün...
  4. yusakaraa

Öneri Hyperx Haste Wireless mi? Hyperx Pulsefire Haste 2 W mi?

Hyperx Haste Wireless mi? Hyperx Pulsefire Haste 2 W mi? Mouse almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kararsız kaldım. Sanırım Pulsefire Haste diye geçen 2. Versiyon fakat 2. Versiyonlar her zaman daha iyi olmuyor, bazen daha kötü olabiliyor. Önerileriniz nedir? Ayrıca bu mouse ile...
  5. yusakaraa

Fan kontrolcüsü ve fan montajı hakkında yardıma ihtiyacım var.

Selamlar, öncelikle fanlar konusunda çok az bilgim olduğunu belirtmek isterim. DeepCool cc560 v2 kasamın 4 adet fanı var, anakartım Asus Prime B-450 m-k 2 ve üzerinde 2 fan yuvası mevcut; Cha Fan, Cpu Fan. Fanları olması gerektiği gibi Cha fan yuvasına taktığımda düşük hızlarda ışıkları yanıp...
Geri