Arama sonuçları: *

1. çöldekikutupayısı

Iphone'dan Samsung'a ?

Arkadaşlar merhaba, hali hazırda iphone 16 pro kullanıyorum ve sıkıldım. Samsung S26 Ultra veya Z Fold 7 almak istiyorum. Sadece samsung hiç kullanmadığım için korkuyorum. Herhangi bir sorun falan olur mu diye? Kullanan arkadaşlar varsa S26 ultra veya Z fold 7 memnuniyetlerini veya...
  2. çöldekikutupayısı

Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

ARKADAŞLAR EVİNDE KULLANIPTA MEMNUN OLANLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM. BEBEĞİMİZ OLACAĞI İÇİN ROBOT SÜPÜRGE ALMAK İSTİYORUZ EV SÜREKLİ TEMİZ VE TOZSUZ OLSUN. KULLANAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM
  3. çöldekikutupayısı

31.5 2 K IPS monitör ne almalıyım. Genelde PS5 için kullanacağım.

2K monitör arıyorum 31 inç Sadece PS için kullanacağım bütçe 15-16k maks
  4. çöldekikutupayısı

Iphone'dan çok sıkıldım sizce Samsung S25 ultra'ya geçmeli miyim ?

Merhabalar yaklaşık 12-13 senedir iphone kullanıcısıyım. Çok sıkıldım Samsunglar çok hoşuma gitmeye başladı, Şuan anlık olarak 16 pro kullanıyorum acaba geçsem değer mi ? Pişman olur muyum lütfen sadece kullananlar yorum yazarsa sevinirim
  5. çöldekikutupayısı

Monitörün Hoparlöründen SES gelmiyor ?

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu sorunu araştırıyorum fakat çözümünü bulamadım. Monitörüm ilk açıldığında ses ayarlarında görünmüyor. Monitör ekranını kapatıp açıyorum düzeliyor. Her defasında bunu yapmak can sıkıcı oluyor. Nasıl düzeltebilirim sizce Şu anda seçili olan VG27AQ3A, Bilgisayar...
  6. çöldekikutupayısı

Araç yıkama şampuanı ve kurulama bezi önerisi ?

Basınçlı yıkama makinesi aldım fakat, diğer ekipmanlarımın hiç biri yoktur. Sünger kurulama bezi şampuan vs. Kullandığınız önereceğiniz ürünler varsa paylaşır mısınız
  7. çöldekikutupayısı

Yardım Monitörün hoparlörü gözükmüyor Her defasında aç kapa yapıyorum

Arkadaşlar merhaba Asus monitörüm var kendisine ait hoparlörü var fakat ilk açtığımda görmüyor. Monitörü aç kapat yapıyorum hoparlör geliyor? Nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  8. çöldekikutupayısı

Türksat Modem sorunu ?

Arkadaşlar 15 senedir türksat kablo net kullanıyorum. Modemim bayağı eskiydi WİFİ çekmiyordu doğru düzgün bir yerde, yeni modem talep ettim. Bana 10 senelik İnfinity 401 modelini getirmişler. Bu modem de eski sistemdeki en yenisini getirir misiniz dedim. Elimizde bu var şimdilik dediler...
  9. çöldekikutupayısı

Bilgisayarı yeniden başlattığımda sürekli Resetleniyor?

Arkadaşlar merhaba, Logitech g502 mouse kullanıyorum. Logitech hub uygulamasından 2.400 DPI ayarladım fakat, PC'yi kapatıp açınca eski haline dönüyor DPI. Uygulamayı açınca tekrar düzeliyor ? çözümü bilen var mıdır ?
  10. çöldekikutupayısı

Hava Nemlendirici kullanan var mı ?

Arkadaşlar merhaba, evde yatak odası için hava nemlendirici almak istiyorum, sabahları boğazımız yüzümüz çok kuruyor. Bir faydası olan kullanan tavsiye edecek olan var mıdır ?
  11. çöldekikutupayısı

Airpods2 Sağ taraf lazım.

Arkadaşlar merhaba airpods2'nin 1 tanesini köpek parçaladı sadece sol taraf ve kutusu var, Sağ tarafını arıyorum elinde olan denk gelen olursa haber verebilir mi lütfen ?
  12. çöldekikutupayısı

Yardım Hangi Airpods'u almalıyım?

Arkadaşlar merhaba, eşim için doğum gününe Airpods alacağım fakat hangi modelini almalıyım hangisi idealdir fiyat performans olarak yardımcı olabilecek anlayan birileri varsa yazarsa çok sevinirim. Sadece iş için kullanacak ve bir şeyler izlemek için öyle prof olarak herhangi bir ihtiyacı yoktur.
  13. çöldekikutupayısı

MAKS 1.1m param var. Evin 2. arabasını almak için doğru zaman mı ?

Arkadaşlar merhaba Maks 1.1milyon param var halihazırda Honda Civic 2022 aracımız var. 2 kişiyiz eşim işe gitmek için kullanıyor, ben de dükkan için falan. Elektrikli olur Hybrid olur az yakan bir şey olsun istiyorum fakat, araç almak için doğru zaman mı değil mi kafam çok karışık. Siz olsanız...
  14. çöldekikutupayısı

Maks 50 bin TL telefon önerir misiniz ?

Arkadaşlar eşime telefon bakıyoruz, çok kararsızız. Önerileriniz var mı ?
  15. çöldekikutupayısı

#YARDIM# PS5 Joystiğe kulaklık takınca kendi sesimizi tekrar duyuyoruz?

ARKADAŞLAR MERHABA, ps5 dua lsense kulak içi kulaklık takınca karşındaki kişi kendi sesini duyuyor. Hem joystiğin kendi mikrofonundan hem de kulaklığın mikrofonundan gidiyor ses, bunu nasıl çözebiliriz? Başına gelen var mı ?
  16. çöldekikutupayısı

Yardım Monitörüm bu hale geldi? Çöpe mi atmalıyım tamir olur mu ?

Yerde duruyordu kullanmadığım 2. monitördü fakat herhangi bir problemi asla yoktur. Ayağım değdi öne doğru düşüp kasaya değdi bu hale geldi. Sizce ne yapmalıyım ?
  17. çöldekikutupayısı

Öneri ARAÇ KAMERASI ÖNERİSİ ?

ARKADAŞLAR MALUM ADALETİN VE GÜVENİN OLMADIĞI BİR ÜLKEDE YAŞADIĞIMIZ İÇİN ARAÇ KAMERASI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Aktif olarak kullanan ve önereceğiniz ürünler varsa çok sevinirim TEŞEKKÜRLER. TELEFONUM iphone14 promax Aracım Honda Civic 2022.
  18. çöldekikutupayısı

Yardım neden böyle oluyor ?

ARKADAŞLAR EN ÜSTTE GÖRDÜĞÜMÜZ SES ÇIKIŞI MONİTÖRÜN SES ÇIKIŞI, AMA BAZEN PCYİ KAPATIP AÇINCA GÖRÜNMÜYOR ORADA. EKRANI AÇIP KAPATMAM GEREKİYOR SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ AR
  19. çöldekikutupayısı

Yardım Moni̇törden Neden Ses Gelmi̇yor...

Arkadaşlar MERHABA, ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K BU monitörü aldım. monitörün kendi hoparlörü var, fakat bilgisayar 10-12 saat kapalı kaldıktan sonra açınca hoparlör çalışmıyor. Ekranı açıp kapatmam gerekiyor. EKRANI açıp kapatıyorum düzeliyor. Normal resetlerde falan gitmiyor...
  20. çöldekikutupayısı

Öneri NIKE Türkiye'ye online siparişi kapattı.

EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSİN. BÖYLE Bİ REZİLLİK TÜRK HALKININ BÖYLE BİR AŞAĞILANMASI OLAMAZ.
Geri