Arama sonuçları: *

• Users: berelp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Stardew Valley Mod Paketi

Stardew Valley'ye yeniden başladım, bir sürü mod kurdum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu mod paketi ile oyuna onlarca NPC, yeni diyaloglar, taşıtlar, bölgeler, şölenler, ekinler, oyunu kolaylaştıracak özellikler, görsel kaliteyi arttıracak doku paketleri, animasyonlar ve daha sayamayacağım...
  2. B

Laptop'um GPU'yu kullanmıyor

Beyler iyi akşamlar hepinize. Nvidia uygulamasından yanlışıkla GPU'yu ayırdım. Şimdi nasıl düzelecek bilmiyorum. Ona yanlışıkla basınca sürücüleri silmiş. Geri yükleyip laptopu yeniden başlattım ama işe yaramadı. Şu an GPU'ya bağlı ekran yok diyor.
  3. B

GTA 5 oyundan atma hatası

Herkese iyi akşamlar. GTA 5 indirdim, başlangıçta Trevor'a geçmemiz gereken yerde Trevor'a geçince oyundan atıyor. Sistemin oyun için yeterli ve oyun orijinal.
  4. B

Kablosuz kulaklık oyunlarda gecikme yapar mı?

Hepinize iyi akşamlar dostlar. Yeni laptop siparişi verdim, daha elime ulaşmadı. Merak ettiğim bir konu var kablosuz kulaklık oyunlarda gecikme yapar mı? Online oyunlarda çok ciddi fark yaratır mı? Ve hikayeli oyunlarda problem olur mu? Kablosuz kulaklık modelim. Airpods 2. nesil Önemli mi...
  5. B

Bilgisayar aldıktan sonra yapılması gerekenler

Hepinize iyi akşamlar. Bugün yeni laptop siparişi verdim. Laptopu aldığım firma ricam üzerine Windows 11 kurabileceğini ve bios güncellemesini yapabileceğini söyledi. Benim bilgisayar konusunda çok bilgim yok, ne yapmam lazım? Mesela monitörün hertzini yükseltmek, güç tüketimini max'a vermek...
  6. B

Max 28K laptop önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim hepinize. Yarın laptop alacağım, bütçem 28K inanın bir tık üstüne çıkamam. Ben bunu beğendim. Sizin fikrinizi de almak istiyorum, siz ne dersiniz?
  7. B

Airpods 2. nesil oyun oynamak için uygun mu?

İyi günler hocalarım. Yakında PC alacağım ve bende Airpods 2. nesil var. Bu kulaklık oyun oynamaya uygun mudur, gecikme yapar mı?
  8. B

Çözüldü✓ 20k için hazır sistem önerisi

Hocalarım bütçem yaklaşık 20k. Ben bu sistemi uygun gördüm, siz ne dersiniz? Tercihim 4060'lı sistem olması. Yapılan öneriler 24k'yı geçmezse memnun olurum.
Geri