Arama sonuçları: *

• Users: Demrenbt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Demrenbt

Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi Hyperx Cloud III wireless alınır mı? yoksa önerdiğiniz başka bir kulaklık varmı
  2. Demrenbt

Çözüldü✓ Ekran kartımla uyumlu işlemci lazım

Asus tuf rx7800tx kullanıyorum am4 anakartla ryzen 5 5600 kullanıyorum ne önerirsiniz anakart ve işlemci olarak
  3. Demrenbt

F/P 6-7k kulaklık önerisi

Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum 6 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorum kafamı çok ağrıtıyor bana bu tarz kafa bandına sahip kulaklık önerir misiniz?
  4. Demrenbt

F/P kaliteli kulaklık önerisi

Merhaba 7 yıldır kullandığım rampage kulaklığım artık bozulmaya başladı mikrofondan düzgün ses gelmiyor bazen. Bana f/p kablolu kablosuz farketmez bir kulaklık önerir misiniz? çok kulaklık değiştiren birisi değilim mikrofonu iyi olsun yeter bana normalde steelseries artics 7 wireless alıcaktım ama...
  5. Demrenbt

Kasa camı açık mı kapalı mı kalsın

yaz geldi ve benim ekran kartım baya ısınıyor çoğu oyunda 60-70 derece civarı bazen üstünde kasada biraz küçük sizce daha iyi hava alsın ve iyi soğusun diye kasa camını açık mı kullanayım yoksa kapalı mı ekran kartım kasa camını çok fazla ısıtıyor
  6. Demrenbt

Crackli oyun sitesi önerisi

Merhaba bana güvenilir crackli oyun indirebileceğim bir site önerir misiniz cyberpunk vs indirmek istiyorumda
  7. Demrenbt

Antivirus program önerisi

Merhaba bana ücretsiz güzel bir antivirüs programı lazım crackli oyun indirmek istiyorum virüs vs. ile uğraşmak istemiyorum
  8. Demrenbt

Driver ayarlarını bilmiyorum

Merhaba ben rx7800xt kullanıyorum driverda hangi ayarları açmam önerilir sizce oyun performansını arttırmak için oyunlarda hem kalite hemde performans artırmak istiyorum
  9. Demrenbt

Amd radeon adrenaline oyunları bulamıyor

Merhaba benim amd adrenaline yazılımında harici hard diskimde olan oyunları algılamıyor sadece m2 ssd deki oyunları gösteriyor kendim hdd deki oyunlara tıklayıp bul dediğimdede göstermiyor acaba hdd deki oyunları açtıktan sonra mı tanımlayıp driver uygulamasında göstericek oyunlar sekmesinde...
  10. Demrenbt

Ekran kartım yamuk duruyor

Merhaba benim şuanda rx7800 xt ekran kartım kasamda yamuk duruyordu biraz eğri gibi bende destekleyicim olmadığı için legolar ile destek yapıp altına koydum yamukluğu çözdü ama sorum şu sizce hemen bir ekran kartı tutucu mu alayım yoksa şuanlık legolardan yaptığım destekleyici yeterli mi yani...
  11. Demrenbt

Pc aldıktan sonra ne yapmalıyım?

Merhaba ben gaming gen den hazır sistem satın aldım ve pc geldikten sonra öncelikle ne yapmam gerekiyor hangi programları indirmem gerekiyor çok bilmiyorum ayrıyetten hem cpu hemde gpu için ayrı programlar mı indirmem gerekiyor yoksa ikiside amd adrenaline programında var mı ve ayrıca monitörü...
  12. Demrenbt

Razer kraken quartz garanti sıkıntısı

Merhaba ben geçen sene d&r dan razer kraken quartz kulaklığı aldım ve sesde cızırtı olmaya başladı ve kulaklıkta soyulma başladı kutuda 2 yıl garanti var diye yazmışlar mağazadan aldığım tarihte fişi de var ama garanti belgesi vermediler sizce ben kulaklığı nasıl garantiye gönderebilirim sizce...
  13. Demrenbt

Hangi soğutucu alınır?

İşlemcim: ryzen 5 5600 Sizce Thermalright peerless assassin kule soğutucu yoksa Thermalright Frozen notte 240 sıvı soğutucu mu tercih etmeliyim? Peerless assassin 1.300₺ Frozen notte 2.400₺ Aralarında sizce hangisinde daha iyi soğutma performansı var ikisi arasında kaldım hangisini tercih...
  14. Demrenbt

Gaming gen tr güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda gaming gen tr den aşağıda koyduğum linkteki sistemi almayı planlıyorum ama sizce aldıktan sonra bir sıkıntı çıkar mı? Bilgisayarla ilgili sıkıntı çıkar geri göndermek istersem müşteri destek ile sıkıntı çıkar mı gibi endişelerim var sizce gaming gen tr bu...
  15. Demrenbt

Düşük bütçeli sistem önerisi

Merhaba bana overwatch 2,black desert online,valorant tarzı oyunlarda orta veya yüksek ayarlarda oynatabilecek bir sistem önerisi lazım bütçem max 26.000₺
  16. Demrenbt

Ryzen 5600X vs 8600G hangisi alınır

İki sistem arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ryzen 5600X ve 4060ti 16gb mı? Yoksa Ryzen 8600G Radeon Rx 7700 12gb mı? Ekran kartı olarak nvidia daha çok tercih ederim ama bu ikisinin arasında kaldım sizce hangisi daha iyi iki sistemin arasında sadece 2000tl fark var 8600g yerine 7600X...
  17. Demrenbt

Ryzen 5 5600x ve 4060ti 16gb darboğaz yapar mı?

Ryzen 5 5600x ve 4060 ti 16gb (Oc) sıvı soğutma ve 16 gb ram ile darboğaz yaparmı?
  18. Demrenbt

40K Sıvı soğutmalı ve 1Tb ssdli sistem önerisi

40K bütçem var ve iyi bir pc toplamak istiyorum sıvı soğutmalı ve 1Tb minimum ssdli. Amd işlemci olursa daha iyi olur
Geri