Arama sonuçları: *

1. M

Telefonum yere düştü ekran kirlmadi ama görüntü yok

Telefon elimden düştü kiralmadi ama görüntü yok telefonun sol ustinun çok az altından önlü arkalı telefona baskı yapinca ekran geliyo ama dokunmatik yok ama arkadan baskı yaptinmi geliyo galiba acaba ekran Flex kablosumu çıktı
  2. M

Telefon yere düştü kırık yok ekran giti

Telefon elimden düştü kırık yok ekran yok ama telefonun sol ustinun hafif altından sıkıca basili tutunca geliyo ama dokunmatikte yok tam parmak izi hizasından işaret parma arka kapak ustunda baş barkmakta ekrana aynı anda bastırınca geliyo ama arkadan basınca geliyo benim görüşüm o acaba içinde...
  3. M

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri ve PSU Yeterliliği

Merhaba arkadaşlar ben sistemimi yukselticemde AMD rayzen 51600 den AMD rayzen 5 5600 ze Asus a320m-f dehistirmeyi düşünmüyorum AMD Radeon rx550 den 7700xt ye geçmeyi düşünüyorum Apacer Panther 8gb 2666. 16gb ye geçmeyi düşünüyorum Psu 550 wat yetermi ucu ucuna çünkü bütçem az bu...
  4. M

Gigabyte 7700XT 16920 TL: Değer mi?

Arkadaşlar merhaba sizce gigabyte 7700xt ye 16920 TL verilir mi
  5. M

8.9 Bin TL Bütçe ile Sistem Yükseltmesi

AMD rayzen 51600 stok fan AMD Radeon rx550 Asus prime a320m-f ApacerPanther 8gb 2666mhz 1 adet 550 w psu Merhaba arkadaşlar Bütçem kısıtlı oldu için şimdilik sadece CPU ve gpu değiştirmek istiyorum düşündüğüm CPU AMD rayzen 5 5500 yada 5 5600 ekran kart ise Radeon 6700 düşünüyorum ama...
Geri