Arama sonuçları: *

• Users: monayich
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Facebook yüzünden İnstagram hesabım kapatıldı acil yardım lütfen

Benim numaramla birisi facebook açmış ve bu meta denen saçmalık hesaplar merkezinde iki hesabı birleştirmiş. Bu adıma numaramla facebook hesabı açan arkadaş sahte kız profili oluşturup insanlara yazmış ve doğal olarak hesap ihlal yedi instama bi girdim facebook hesabın standartlara uymadığı için...
  2. M

125cc motordan 700cc motora geçilir mi?

Çok klasik bir soru evet hepinizin aklına büyük üstad AEA abimin sözleri gelecek haklısınız. Ama benelli 125s motorumdan mt 07 modeline geçmeyi düşünüyorum. Yaklaşık olarak 1 küsür senedir bu motora biniyorum ve ani fren ani manevra kontra teknikleri gibi çoğu önemli bilgiyi çok pratik yaparak...
  3. M

Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Bilgisayarımı yükseltip beyaz ekipmanlara geçeceğim ve 104 tuşlu klavye kullanıcısıyım. Beyaz klavyeler neden hep %60 üretiliyor T60 tarzı? Bunlara alışamıyorum ve kullanmak istemiyorum. Önerebileceğiniz beyaz %100 klavye var mı? Msi gk30 buldum fakat mekanik değil. Sizce alınır mı?
  4. M

Bu spreyler motorda kullanılır mı?

Elimde wd-40 ve crc 556 spreyler var. Bunlar motorsiklette kullanılıyor diye biliyorum ama nereye kullanılır bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
  5. M

Rodaj bakımı bitti şimdi ne yapmalıyım

Öncelikle iyi forumlar bugün benelli 125s motorumu rodaj bakımına götürdüm 700kmde bakımdan çıktı rodajını çok zorlamadan gaz açmadan yaptım 1 kere 90-100 gördüm onun dışı full sakin kullandım şimdi bakımdan sonra 1000km olana kadar böyle devam mı yoksa motoru açmak için basayım mı?
  6. M

Yardım MT thunder 4 sv kaskıma intercom uyar mı?

Mt thunder 4 sv kask kullanıyorum ve intercom kullanmak istiyorum. Bu kaska kn6000 vesaire falan takan olmuş. Piyasayı araştırdıktan sonra cardo spirit almaya kadar verdim. Fakat uyar mı, hoparlör yeri var mı ve takması kolay mı bilgim yok. Kullanan bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  7. M

Benelli mi tvs mi almalıyım?

Şuan aklımda olan 2 motor var 1. Benelli 125-s 2. Tvs raider 125 Kredi kartına taksit alacağım için fiyatları aynı benellinin görünüşü hoşuma gidiyor fakat tvsnin de göstergesi vesaire çok iyi. Arada kaldım kullanan tecrübeli birileri yardım ederse çok iyi olur.
  8. M

En iyi kuba cg hangisi?

Arkadaşlar merhaba ben vitesli motora geçiyorum ve cg alacağım öğrenmek için. Kuba şuan benim için daha avantajlı uyguna geliyor tanıdık var. Ama kubanın çok fazla cg çeşidi var ve a1 ehliyetin yettiği bir model istiyorum. Öneriniz var mıdır? Ramazan bayramınız mübarek olsun bu arada.
  9. M

Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

Arkadaşlar vitesli motora geçiş yapıyorum ve cg alacağım. Sizce hangisi? Arora cg50 Kuba çita 50r gold Duyumlarıma göre arora daha atik fakat çok sorun çıkartıyormuş. Cg’den anlayan ikisine de binmiş birileri yardımcı olursa çok iyi olur.
Geri