Arama sonuçları: *

• Users: Binali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

blocksmc ban açılırmı

arkadaşlar merak edip hile açtım tam adamlara vururken oyundan atıyodu 2. kez oyun girdiğimde ıyundan attı ve 24 saat ban yedin yazıyodu ama şimdi bu yazıyo ban kalkarmı
  2. B

minecraft blocksmc girilmiyor neden

belyer neden böyle bir şey yazıyo
  3. B

razer cobra driver nerden indirilir

beyler rzaer cobra aldım driver link atabilirmisiniz 1719085694 yanlış yazmışım kusura bakmayın
  4. B

texture pack indiremiyom

arkadaşar link den texture pack indirdiğimde sıkıştırılmış dosya olarak açıyor nasıl çözebilirim sonoyuncu için
  5. B

monitör bozukmu acaba

Bugün vatandan g24 20 monitörünü aldım ama fark ettim ki ekran parlaklığı değişmiyor lütfen yardımcı olun
  6. B

Sizce bu yaptığım doğrumu

bu sistemi satın alacağım fakat birkaç şeyi değiştireceğim onlardan biri anakartı :Asus Prime B550M K. SSD: MLD M500 ultra 1Tb. soğutucu olarak : : : Rampage octagon c60 ekleyeceğim sizce doğru bir karar mı...
  7. B

Kafama bir şey takıldı

Örneğin Minecraft. oyunda mouse ile hızlı bir dönüş yaptığımda donmaması için, nasıl neyi yüksek olan bir mouse seçmeliyim
  8. B

Butterfly Click mouse arıyorum

Butterfly click yapabileceğim mouse önerir misiniz?
  9. B

Rampage Smx-r78 iyi mi?

Arkadaşlar Minecraft PvP için bir mouse arıyorum hızlı dönüşlerde donmadan kasmadan oynamak için nasıl bir mouse seçmem lazım bu iyi mi? https://ty.gl/41qhihws1p
Geri