Arama sonuçları: *

• Users: Bariska
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

2500tl ye kadar gamepad önerileri (Mart 2026)

merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi gamepad için 2500tl gibi bir bütçe düşünüyorum. önerilerinize açığım ama isim yazıp geçmek yerine önerdiğiniz gamepadi neden önerdiğinizide yazarsanız sevinirim. gamepad konusunda kafam çok karışık birsürü çeşit var. atk battle axe pro, gamesir nova lite...
  2. B

Fotoğraf Makinesi Önerisi Eylül 2025

Merhaba arkadaşlar. Fotoğraf makinesi arıyorum ve öyle çok profesyonelce değil kendimce çekimler yapmak için istiyorum. 20k civarı bi bütçe düşünüyorum önerileriniz nelerdir.
  3. B

Hikayeli Oyun Önerisi (Eylül 2025)

Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum. Not: The last of us 1 ve 2 - The witcher 3 - Rdr2 - Cyberpunk bunları oynadım. Ayrıca seri olarak başlayabileceğim oyunlarda olur ama böyle GOW un çok eski oyunları gibi serisi olanları pek oynayasım...
  4. B

İnterkom önerisi Nisan 2025

Merhabalar arkadaşlar. Tek motor iki kişi kullanabileceğimiz interkom önerilerini,e açığım. Fiyat çok yüksek olmaması önceliğimdir. 2tane alacağım max toplam 3k vermek istiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  5. B

Kask önerisi Nisan 2025

Merhaba dostlar iki kask arasında kaldım burdan size sormak istedim. Bunların haricinde öneriniz varsa önerilere de açığım. https://www.motoruma.com/hjc-c10-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah...
  6. B

2000 tl ye kadar kulaklık önerisi

(Bilgisayar için) Merhaba arkadaşlar şuan aktif olarak HyperX Cloud Earbuds kullanıyorum . Bu kulaklığı tam 5 yıldır kullanıyorum çokta memnunum ama değiştirme vakti geldi. Deformeler başladı vs. Diyeceğim bana bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Öncelik kablolu olursa iyi olur ve kulakiçi...
  7. B

Asus rog keris mouse hareketsiz kalıyor

Mouse bilgisayara takılı olmasına rağmen çalışmıyor hareket etmiyor tıklama falan hiçbir şey yapmıyor ama ışıkları falan yanıyor. Çalışıyor yani görünürde. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlattığım zaman düzeliyor bir 5 dakika sonra falan yine gidiyor. Başka mouse taktım başka mouse da denedim o...
Geri