Arama sonuçları: *

1. H

MSİ mag 256f renk sorunu

MSİ Mag 256f monitöre sahibim. Renkleri aşırı soluk. Birsürü ayar denedim hepsi nafile. Siyah yerlerde özellikle aşırı kötü. Kronik arıza mıdır bu? Yoksa bu monitörün kendi mi böyle? Kullananlar rahatsızlık duymuyor musunuz. Benim gözlerimi aşırı yoruyor haddinden fazla karanlık. Ayarlarıyla...
  2. H

Oyunlarda birden düşük fps almaya başladım.

Arkadaşlar dün hiçbirşey yokken bugün ekran kartı güncellemesi yaptım. Sistemim iyidir fakat oyunlarda 25 fps almaya başladım. Valorant gibi oyunlarda kasmaya başladı sorun ne olabilir. Teşekkürler.
  3. H

İşlemci çekirdek hatası

Merhaba arkadaşlar intel core i3-13100F İşlemciye sahibim. Skyrim oblivion remastered oyununu oynarken şöyle hata veriyor. Sorry, your system does not meet the minimum requirements to play TESIV: Oblivion (Remastered). Click OK to proceed the launch, but it could run with issues. - CPU (Your...
  4. H

Düşük fps bilgisayara zararı?

Arkadaşlar güçlü sistemim var. Fakat metin2 işlemci isteyen ve optimizasyon özürlü bir oyun olduğu için pazar alanında 10 fpsye kadar düşüyor. Benim korkum işlemcime veya bilgisayarıma zarar verir mi bu durum. İşlemci kendini yüzde 20 kullanıyor pazarda. Fakat 15-10 fps arası. Zarar görür mü...
  5. H

MSİ MAG 256F karanlık ekran sorunu

Arkadaşlar bu monitörün ekranı karanlık ne kadar parlaklığı açarsam da yine aynı. İnternetten ayar bile baktım yine karanlık. Monitörü yeni aldım. Monitörün kendisi mi böyle yoksa sorun mu var?
  6. H

HDMİ mı Displayportmu?

Selamlar arkadaşlar elimde önceki monitörden kalma displayport kablosu var. Şu anda yeni alacağım monitörün kutusundan hdmi kablosu gelecek.Yeni alacağım monitörü eski Displayport ile mi bağlamalıyım? Yoksa monitörün kutusundan çıkan hdmi kablosunu mu? Yardımınız için teşekkürler.
  7. H

LENOVO L24i-4A(D24238FL0) 23.8 inç 1 ms 100 Hz Monitör İPS monitör nasıldır?

Arkadaşlar bu monitör alınır mı fiyatı 3.500 TL? Kendi kullandığım monitör 200 hz fakat ghosting sorunlu. Alacağım monitörün ghosting ışık sızma vs gibi arızası olmasını istemiyorum.
  8. H

Nexusmods güvenli mi?

Arkadaşlar nexusmods üzerinden skyrim modluyorum. Bu siteden virüs bulaşma ihtimali var mıdır? 15 mod kurdum. Boyutu büyük modlar sıkıntı yaratır mı? İçime kurt düştü.
  9. H

Rtx 4060 İ3-13100F Lolde düşük fps sorunu

Merhabalar Rtx 4060 ekran kartı İ3-13100F işlemcim var. 16 GB ramim var. Lolde 130 fps alıyorum. Bu çok düşük değil mi? 1920 çözünürlükte oynuyorum.
  10. H

Rampage 25" CRIMSON CR25R180 180Hz 0.5ms Monitör alınır mı?

Arkadaşlar Rampage 25" CRIMSON CR25R180 180Hz 0.5ms (MPRT) HDMI DP Freesync G-Sync Fast IPS FHDGaming adlı monitör alınır mı? Herhangi bir kronik hatası var mıdır? 1726767581 Ghosting sorunu falan var mıdır?
  11. H

Witcher 3 ağır yük sorunu.

Arkadaşlar selamlar. Witcher 3 oynuyorum. Pek tecrübeli değilim. Silahları satmama rağmen sürekli ekipman ağır gösteriyor ve koşamıyorum. Zırhaları herşeyi sattım yine ağır yük diyor. Problem nedir. Tecrübeli arkadaşlar biliyorsa söyleyebilir mi?
  12. H

VPN Veri hırsızlığı?

Merhabalar. Telefonumda ücretsiz bir vpn uygulaması kurulu. Veri çaldığını düşünüyorum. Aynı zamanda telefonumdan banka kartına para onaylamam gerek. Vpnyi kapalı tutarak bu işlemi yaparsam veri hırsızlığının önüne geçebilir miyim? Veya uygulamayı kaldırmak yeterli olur mu? Yoksa 1 kere indirdim...
  13. H

Çözüldü✓ Fazla pahalı olmayan sorunsuz monitör önerisi.

Elimde gamebooster 2420cf adlı tam bir ghosting faciası bir ürün var. Gözlerim artık buna dayanamıyor. Zaten ghostingde garantiye girmiyor diye biliyorum. Mecbur monitörü değişmek zorundayım. Şöyle fazla pahalı olmadan herhangi bir sorun yaratmayacak ghosting ölü piksel vs sorunları olmayan...
  14. H

Ghosting monitör göze kalıcı zarar verir mi?

4 ay önce bir hata yapıp Gamebooster 23.8 gb 2420cf 200 hz 1 ms modelde monitör aldım. Fakat ghosting sorununu biraz geç fark ettim ve bu saatten sonra da iade alacaklarını düşünmüyorum. Tek sorunum şu gözlerimde astigmat ve miyop zaten var. Ve monitördeki ghosting gözümü aşırı yoruyor. Bilgisi...
  15. H

Çözüldü✓ Monitörden pek anlamıyorum. Ghosting sorunu var mı?

Monitörümde oyun oynarken gözüm yoruluyor. Ghosting sorunu mu var?
Geri