Arama sonuçları: *

• Users: pro12ka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pro12ka

klavye önerisi(çok bilgim yok)

merhaba klavyem rezil durumda yeni klavye alacağım rgb istiyorum,1520 tl em var daha da üstüne 1 kuruş çıkamam.Gidip mağazasından alabileceğim klavye öneriniz varsa çok güzelll olur.Aklımda logitech g213 ve razer ornata v3 var
  2. pro12ka

Max 800 tl lik güzel oyuncu kulaklığı önerisi

Fps oyunları oynuyorum lütfen yardım ediniz
  3. pro12ka

Ryzen 5 5600 işlemciye soğutma

Arkadaşlar merhaba sistemim 4060ti ryzen 5 5600 b450 mk 2 anakart kış aylarında aldıydım sistemi ve stok fanı ile kullanıyorum.Ankara da yaşıyorum,genellikle valorant gta 5 tarzı oyunlar oynuyorum.Soğutmaya ekstradan para ödememe gerek var mı varsa, bu sistemi soğutacak ucuz ürünler var mı.
  4. pro12ka

Epic games hesabım çalındı

Merhaba. 1 yıldır hesabıma girmiyordum. Hesabım çok değerliydi. Fortnite hesabım en az 3K ederi vardı. Fakat bugün hesaba geri giriş yapmaya çalıştığımda beni kayıt olmaya yönlendiriyordu. Şifremi unuttuma gittiğimde ise üzgünüz böyle bir mail bulunamadı hatası alıyordum sonra destek ekibine...
  5. pro12ka

Dp kablosu önerisi

(https://m.n11.com/urun/lg-24gn60r-b-ultragear-238-1-ms-144-hz-hdr10-freesync-full-hd-ips-led-monitor-35502327?magaza=techburada&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI1q3l5qi8hQMVuahoCR3QHQ_1EAQYBCABEgL2RvD_BwE) Merhabalar bu monitörü aldım içinden dp kablpsu çıkmıyormuş hdmi kablosu...
  6. pro12ka

Çözüldü✓ Lg vs Aoc( Monitör )

24G2SPAE/BK vs Lg GN60R-B ikisinin de fiyatı aynı birisi n11 de diğeri ptt avm de ve ptt avm deki nin alıklamasını okudum sıfır kapalı kutulu ürünmüş 2 yıl garantisi varmış ben valo ve cs oynuyorum lg 144 hz aoc 165 hz lg de pivot özelliği döndürme filan var ve renkleri baya canlıymış ve 1 ms...
  7. pro12ka

Çözüldü✓ Monitör Önerisi(Sorularım)

Hocam sistemim 4060 Ti Ryzen 5 5600 öncelikle monitörüm yok monitör almam lazım da bütçe maksimum 4K 4200 filan James Donkey Epic E10 23.8'' 180Hz 0.5Ms VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com (VA panelmiş ama fiyatı uygun ve PC kolik inceleme videosu çekti)...
Geri