Arama sonuçları: *

• Users: Daystar51
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

rtx4060 lı sistem donuyor

merhabalar yaklaşık 3 ay önce aldığım sistemimde dünden itibaren bir sorun var. Sistem masaüstünde oyunlarda Google da kısacası her yerde yük altında olmasa bile her 4 5 saniyede bir donuyor. Sıcaklık değerleri normal oyunlarda aldığım FPS normal fakat bilgisayarım donuyor .Bu donma esnasında...
  2. D

Bilgisayarım donuyor

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir bilgisayar topladım fakat şimdiye kadar bir sorun yoktu fakat dün bilgisayarım aniden dondu 3 saniye sonra geri geldi.Fakat bu böyle devam etti yani her 10 saniyede bir donuyo sonra tüm aygıtlar (klavye mouse) devre dışı kalıyor monitör donuyor sonra geri...
  3. D

Tp link 5 ghz yi görmüyor

Merhabalar daha yeni 5ghz destekli bi adaptör aldım fakat usb 3 0 da 5 ghz gözükmüyordu daha doğrusu benim evimdeki gözükmüyordu sonra usb yi 3 0 dan değişince oldu fakat bugün wifimi kapattım açtıktan sonra gene 5 ghz yi görmedi bunun sorunu nedir nasıl çözebilirim(sadece benim 5 ghz gözükmüyo...
  4. D

Kulaklık ses vermiyo

Merhaba arkadaşlar elimde gamepowerın kablolu bir oyuncu kulaklığı var.Fakat arada bri bu kulaklık aniden ses vermiyo ve ne yaprsam yapayım geri gelmiyo fakat kabloyu sök tak yapınca ses geri geliyo.Bunun nededi ne olabilir.
  5. D

internetim yok denecek kadar az çekiyor

arkadaşlar artık delirmek üzereyim.ŞU türk telekom fiberle 0.4 mbps dowload ve 0 mbps upload alıyorum kendi sitesinden ölçtüğümde uploada 0 mbps diyor.yardım edin lütfen
  6. D

Kısayol özelleştirme

kısayolları değiştirmek istiyorum.Örn: alt f4 yerine başka bi kombinasyon yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  7. D

Galax Ekran kartı neden diğerlerine göre daha ucuz?

yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum, ekran kartlarını incelerken galax markasının rtx4060 modelinin diğerlerine göre çok daha ucuz olduğunu fark ettim. Bunun sebebini açıklarsanız çok sevinirim.
Geri