Arama sonuçları: *

1. G

Kablolu Cloud 3 mü Kablosuz Cloud 2 mi?

Wirelles cloud 2 3200tl kablolu cloud 3 2800tl aralarında bir fark varmı kablosuz alsam çok fazla performans kaybı yaşar mıyım yada aradaki farkı vermeye değer mi ayrıca sanırım cloud 3 te anc varmış kumaş pad alsam anc yine düzgün iş yapar mı
  2. G

Redmi 13 mü realme 12 lite mı?

Arkadaşlar iki telefon arasında çok kararsız kaldım kardeşime alacağım fiyat olarak maksimum budur https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-redmi-13-8gb-256gb-akilli-telefon-okyanus-mavisi.html https://www.vatanbilgisayar.com/realme-12-lite.html#urun-ozellikleri cihazlarda bunlar ortaokul...
  3. G

Yan monitör olarak bu monitör alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-LS24DG302EUXUF-Monit%C3%B6r%C3%BC-FreeSync/dp/B0D3VFWZ5X/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=y4xeO&content-id=amzn1.sym.c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e%3Aamzn1.symc.fc11ad14-99c1-406b-aa77-051d0ba1aade&pf_rd_p=c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e&pf_rd_r=H4J9TX5...
  4. G

Yan monitör önerisi lazım

Ana monitörüm lg 27gl650f 1080p bir monitör ucuza kaçıp bu kare monitörlerden mi alıyım yoksa 2.5-3k verip 24 inç 1080p monitör mü almamı önerirsiniz + 2.5-3k bandında önerdiğiniz yan monitör varmı
  5. G

Sistem darboğaz olur mu rtx2060

Ryzen 7 3700x işlemcim, rtx2060 ekran kartım var 2k 32inç monitör almak istiyorum ilerleyen dönem için, şimdiden aliyim diyorum 1-2 sene sonra pc değiştireceğim komple bu sistem sıkıntısız şekilde 2k da çalışır mı yada oyunlarda problem çıkarır mı
  6. G

Pcie express yuvasına m2 aparatı taktım pc reset atıyor

Bilgisayara 2.bir m2 ssd aldım ancak tek bir yuva vardı, internetten ugreen in pcie express den m2 dönüştürücü aparatı vardı aldım taktım ancak, pc açma tuşunua bastıktan sonra açılırken bios gelmeden açılırken kapanıyor ardından 1sn sonra tekrardan açılıyor ama bu sefer normal bir şekilde...
  7. G

Kampta kullanılacak telsiz önerisi

Arkadaşlarla yazın kamp yapmaya gideceğiz amatör olarak 2 telsiz almak istiyoruz lisanssız olanlardan hangi marka nasıldır bilmiyorum daha önce kullanan varsa önerilerini bekliyorum fiyatı 2 ye bölcez max kişi başı 1-1.5 k falan veririz
  8. G

Yardım İnternet kafe çıkması RTX2080 ti alınır mı?

Yaşadığım şehirde yerel bir mağaza da asus rog rtx2080ti alamayı düşünüyorum 8500 tl fiyatı var gidip sordum ekran kartı internet kafe çıkmasıymış rog 2060 dan geçiş yapacağım sizce internet kafe çıkması kart alınır mı bu fiyata
  9. G

RTX2060 tan rtx2080ti a geçilir mi

Bende asus rog rtx 2060 6gb oc edition kart var ikinci elde 6k ya yakın satıp, 10k ya 2080ti 11gb almak mantıklı mıdır acaba yoksa daha yeni nesil kartlara mı yönelmeliyim işlemcim ryzen 7 3700x
  10. G

Yardım Yeni türk yapımı oyun geliştiriyoruz (GÜNCEL 22.05.2025)

Merhabalar arkadaşlar türk yapımı bir oyun geliştiriyoruz şu aşamada artık oyunumuz test kısmına neredeyse gelmiş durumda bulunmakta yani çoğu şey yerli yerine oturdu ve hazır. Oyunumuz steam sayfasında listelendi ve yaklaşık 2 ay sonra satışa çıkacak ancak şu noktada oyun daha çıkmamışken bize...
  11. G

Temuda 1000tl kredi var ne almalıyım

Temuda 1000 tl kredim var sizce ne alarak bunu güzel bir şekilde değerlendirebilirim yanında %20 de indirim kuponu var ajazz aj179 pro bakıyordum ancak stokları bitmiş önerilerinize açığım
  12. G

Redmi Note 14 mü Yoksa Nothing Phone 1 mi?

Redmi note 14 mü nothing phone 1 mi çok arada kaldım sizce hangisi biri 2 yıl önce çıktı diğeri bu sene çıktı
  13. G

Nothing phone 1 alınır mı kullananlar yazarsa iyi olur

Şu anda elimde 2017 lg telefon var yaklaşık 1.5 2 ay sonra nothing phone 1 almayı düşünüyorum 7-8 ay sonra da yd iphone 17 serisi almayı düşünüyorum çift telefon kullanacağım yd cihazına imei kaydı yaptırmayacağım bu yüzden ana telefon nothing phone 1 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar...
  14. G

Yenilenmiş İphone 14 pro alınır mı

57 bin liraya yenilenmiş iphone 14 pro var 128gb A kalite sizce alınır mı yenilenmiş apple cihazlarda sorun çıkarıyor mu deneyimleyen varsa yazarsa çok iyi olur
  15. G

Kulaklık alcam yardım beyler

3.5 4.5k arası bütçem var şu anda g435 kullanıyorum yarblackshark v2 pro aldım ancak max ses seviyesi+ bass seviyesi beni çok tatmin etmedi ve kafama bu kulaklıktan sonra çok baskı yaptı yeni kulaklık önerilerinize ihtiyacım var bu fiyat bandında sizce yine g435 mi almalıyım yoksa farklı bir şey...
  16. G

Razer blackshark v2 pro iade etmeli miyim yardımınız lazım

önceki kulaklığım g435 olduğu için iyi mikrofon lazım olduğu için bu kulaklığı almıştım ama şu anda yeni mikrofon aldım temudan me6s yi sizce şu an razer kulaklığı iade edip daha ucuza başka kablolu kulaklık mı almalıyım 6700 e almıştım 3 taksitle sizce ne yapmalıyım çok kararsızım herkesin...
  17. G

Kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var

Şu anda g435 kullanıyorum temudan me6s mikrofonunu satın aldım şu anki kulaklığımın yanına yeni kablosuz bir kulaklık almak istiyorum mikrofonu aşırı önemli değil aldığım mikrofonu kullanacağım önerilere açığım bütçe olarak ta maksimum 5-6 civarı çıkar açıkçası kablosuz olması önemli şimdiden...
  18. G

Öneri Razer blackshark v2 pro alınır mı?

Şu anda bende logitech g435 kulaklık var mikrofonu çok kalitesiz, yeni kulaklık almak istiyorum razer blackshark v2 pro mikrofon kalitesi de iyi baktığım kadarıyla kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa çok iyi olur + ları ve - leri ile
  19. G

Yardım İnternetten para kazanma (yardım lazım)

Merhabalar bilenler cevaplarsa benim için çok iyi olur sorularım aşşağıdadır bildiğiniz soruya cevap vermeniz benim için yeterlidir 1. Youtube kick vs. gibi platformlardan para kazandığınız zaman nasıl çekiyorsunuz şirket vs. gerekiyor mu zorunlu olarak 2 .E-ticaret için bir şirket kurma...
  20. G

Öneri 2. Monitör alacağım öneriniz lazım

Ana ekranım lg27 gl 650f yan monitör bakıyorum kodlama, yayın, oyun geliştirme vs için kullanacağım 2. monitörü ana ekran 1080p ekran kartımda rtx2060 çok sistemi kasmadan güzel bir monitör almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler Sıfır veya ikinci el olabilir ancak çok uçuk...
Geri