Arama sonuçları: *

• Users: Dev1lHawk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

30-45K Tv önerisi lazım

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz üzere tv önerisine ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, Teşekkürler!
  2. D

Ascension to the Throne

Merhaba, Bu oyunu küçüklüğümden beri biliyorum. Çok severek ve zevk alarak oynadığım bir oyun. Bu tarz bir oyunun görüntü kalitesi iyileştirilmiş bir şekilde devamı niteliğinde oluşturmak istesek kaç kişinin bu projede çalışması gerekir ve projenin maliyeti ne kadar olur diye merak ediyorum...
  3. D

Aşırı Dalgalı İşlemci Kullanım

Merhaba, görev yöneticisini açtığım zaman işlemci %100 kullanılır durumda olduğunu görüyorum, eklenti olarak resim ekleyeceğim oradan görebilirsiniz, teşekkürler....
  4. D

Geforce Now'dan daha iyi proje, uygulama artık her ne denirse var mı?

Merhaba, GeForce Now'dan daha etkili bulut oyun platformu arıyorum, yardımcı olur musunuz, teşekkürler...
  5. D

Çözüldü✓ Merhaba, Ryzen 7 7800X3D için anakart önerir misiniz...

Merhaba, başlıkta da görüldüğü gibi R7 7800X3D için anakart arıyorum ve lütfen öneri anakartlar gelecek nesillerde sorun çıkartmasın sorunsuz iyi bir anakart olsun yani anlayacağınız evet ben bunu alırım bence bu alınmalı diyebileceğiniz anakartları önerin lütfen çünkü anakart konusunda hiç...
Geri