Arama sonuçları: *

• Users: volk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. volk

Ziraat bankası 18 yaş altı kartla steamden alışveriş yapılabiliyor mu

Bugün ziraat bankasından banka kartı çıkarttık ben 16 yaşındayım ve kart benim üzerime steamden alışveriş yapabiliyor muyum?
  2. volk

Windows 11 key aldım Windows 11 Pro for Workstations oldu sorun olur mu

Bugün internetten windows 11 etkinleştirme keyi aldım ve etkinleştirdim sonra windows 11 pro yazısı Windows 11 Pro for Workstations oldu verilerime bişe olur mu uzakdan verilerime erişilir mi?
  3. volk

Steamde 13 dolarım var bana güzel bi sepet önerir misiniz?

Genelde co op oyunlar oynarım ve witcher serisini ve days goneu bitirdim steamde 13 dolarım var bu bütçeyle bana bi sepet önerir misiniz?
  4. volk

Steam sadece steam cüzdanından alışveriş yaptırıyo

daha yeni cs2 major bileti alcaktım sadece cüzdanımdaki parayı kullandırıyo kartımdan harcıyamıyorum cs2de kartdan harcama yok mu?
  5. volk

Discord 1 AY ücretsiz nitro para istiyor

bana özel teklif geldi 1 ay ücretsiz nitro diye onun satın alma kısmına geldiğimde bügünün toplamının 104 tl olduğunu söylüyor çeker mi yoksa bug gibi bir şey mi
  6. volk

Bilgisayara oyun indirilemiyor

CS2 indirmek için dün akşam indirmeye koydum. Bugün gece 3 sıralarında baktığımda oyun %1'de kalmış ve indirme hızı 2 kilobayta düşmüştü. 1 senedir evde oyun indirmiyorum ama hatırladığım kadarıyla geçen sene aynı internetle bu sıkıntıyı yaşamıyordum. Bazı kişiler, HDD'nin internet hızına...
  7. volk

Dmarket.com güvenilir mi

Cs 2de envanter dizmeyi planlıyorum ve dmarket sitesi ucuzluğuyla gözüme çarptı site scammer mi deneyimi olan var mı?bazı kişiler sitede api keye dikkat etmemi istedi api keyi site ne için kullanıyor?
  8. volk

Çözüldü✓ GİGABYTE RTX 4070 AORUS İLE GAMİNG ARASINDAKİ FARK NE?

Hangisinin soğutması iyi ve diğer farklı özellikleri ne
  9. volk

Çözüldü✓ ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TRINITY 12GB alınır mı?

Soğutmasi nasıl? Dığer tercihler GİGABYTE RTX 4070 SUPER GAMİNG MSİ RTX 4070 SUPER GAMİNG X 3 FANLI OLAN 1713535673 Gerekli bilgileri aldim teşekkurler
  10. volk

GİGABYTE RTX 4070 SUPER 12 GB GAMİNG ALINIR MI

Soğutması nasıl,performansı nasil ve ekran kartı beni kaç yıl götürür
  11. volk

RTX 4060 Tİ Alınır mı?

RTX 4060 Tİ 8 GB mı 16 GB mı alınır ve beni kaç yıl götürür (Lütfen şu kadar daha koy şunu al gibi ifadeler kullanmayın)
  12. volk

ZOTAC RTX 4060 Tİ GAMİNG TWIN EDGE mi GİGABYTE RTX 4060 Tı EAGLE mı

Sizce hangisini tercih etmeliyim ve hangisi çok yükte daha az ısınır
  13. volk

GİGABYTE RTX 4060 Tİ EAGLE 8 GB alınır mı

Sizce alınır mı ve ısınma problemi var mı?
  14. volk

GIGABYTE RTX 4060 TI WİNDFORCE 8 GB Alınır mı

Soğutması nasıl ve performansı iyi mi
Geri