Arama sonuçları: *

• Users: rdk.samet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rdk.samet

40-50 arası sağlam kasa önerisi.

arkadaşlar merhaba 40-50 arası bütçem var Max 52 ye kadar çıkabilirim. önerilerinizi bekliyorum aklımda bu cihaz var iyi midir bilmiyorum. https://www.incehesap.com/rudex-gold-oem-paket-fiyati-85868/
  2. rdk.samet

ÖĞRENCİ İNDİRİMLİ VERGİSİZ TELEFON

Merhaba arkadaşlar vergi indirimi ile telefon satın almak istiyorum fakat babam kullanacak. kullanım şartları alanında telefonu sadece öğrencinin kendi TC kimliğine bağlı hatlar kullanabilir diyor. kısacası başka birinin üzerine kayıtlı hattı telefona takılırsa çekmeyecegi görünüyor. babamın...
  3. rdk.samet

50 BİN TL BÜTÇE!!!!!

Arkadaşlar merhaba 50 bin TL bütçem var masaüstü hazır bilgisayar arayisindayim. laptop kısmından iyi anlarım Acer nitro 16 4060 sahibiyim fakat masaüstü kısmında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. fikirlerinize ihtiyacım var
  4. rdk.samet

Monster laptop çantası alınır mı? kullananız var mı?

Merhaba arkadaşlar universiteye gideceğim için bilgisayar cantası almam gerekiyor. 500 liraya kadar birakç bir şey inceledim hepsi 15.6 inc benim bilgisayarım Acer Nitro 16 AN16 41 o y uzden 16 inc bir bolme gerekiyor monster cantası 17.3 inclik bolmesi varmış sizce alınır mı? alterantif bir...
  5. rdk.samet

2000 TL ye klavye önerisi

Max bütçem 1800-2000 arası daha da çıkamam maalesef önerilerinizi bekliyorum.
  6. rdk.samet

Mouse önerisi acil??

merhaba arkadaşlar bütçemi çok aşmak istemiyorum fakat şu üçü arasında kaldım ne diyorsunuz? 1) model D (1k) 2) steelseries arox 3 (1.8k) 3)steelseries prime (1.5k) 4)model 0 (1k) elim 17cm hikayeli oyunlar ve online olarak overwatch oynuyorum. steelseries prime 650 lira iken alınırdı bana göre...
  7. rdk.samet

Çözüldü✓ Glorius model 0 alınır mı?

1000lira bütçem var alınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/192161/glorious-model-o-gaming-mouse-mat-siyah-glrgo-black/?ref=akakce&v=1.88.8
  8. rdk.samet

Çözüldü✓ MSI AFTERBURNER CPU SICAKLIĞI GÖREMİYORUM

yeni almış olduğum Acer nitro 16 cihazımda sıcaklık değerlerini görebilmek için MSI afterburner indirdim fakat cpu sıcaklığını göremiyorum. hiçbir şekilde görünmüyor yardımcı olur musunuz gece gece kanser oldum. 1722552263
  9. rdk.samet

fazladan aldığınız klavyeler var mı

Ali express indirimlerinden 2-3 tane klavye almış arkadaşlar var mı? çok fiyat şişirmeden ikinci el bölümünde satacak arkadaşlar var ise takipçisiyim. E-yooso klavyelerinden bahsediyorum teşekkürler👍🏻 ayriyeten 500-600 liraya tr de onerebileceginiz klavye var ise önerilere açığım.
  10. rdk.samet

Mouse önerisi alabilir miyim?

500 TL en iyi mouse önerisi yapabilir misiniz?
Geri