Arama sonuçları: *

1. B

Steelseries nova 5 vs nova 7

ikisinide almaya bütçem var ama bu iki kulaklık arasında ne fark var bilmiyorum genel bir bakışta nova 5 daha uzun pil ömrü ve hafiflik sağlarken nova 7 metal malzeme ile malzeme kalitesi diyor bu iki kulaklık arasında bir ses kalitesi farkı var mı yada oyun performansı farkı var mı acaba eğer...
  2. B

300hz monitör önerisi

5000 ile 8000 tl arası va panel olmayan tercihen ıps 300hz veya daha üzeri 24-25 inch hızlı bir monitör lazım kullanım amacım valorant vb fps oynamak birkaç seçenek var fakat bilemedim seçenekler şöyle [H3...
  3. B

Sistem tam performans çalışmıyor

neden bu ekrank kartı ve işlemci %50 civarı çalışıyor sistem r5 5500 rx6600 16gb ram
  4. B

240hz 0.5ms fp monitör önerisi

240hz 0.5ms gtg 27inç curved fp kaliteli monitör önerisi olan var mı normalde belli bi bütçem yok 5-6k gibi düşündüm ama fiyatı biraz daha yüksek olsada okey monitör çok iyiyse
  5. B

cs oynarken alt tab atıyorum pc kapanıyor

cs2 oynuyorum dc ve spotify açık cs 3:4 fullscreen alt tab atınca genelde bi sıkıntı olmuyor ama bazen ekran bir kaç kez siyah beyaz yanıp sönüyor ve pc kendini kapayıp açıyor. Bilen biri varsa sorunun ne olduğunu söyleyebilir mi? oyun harici alt tab atınca falan hiç kapanmadı normalde bir...
  6. B

hyperx cloud alpha s ten iyi wireless oyuncu kulaklığı önerisi

bende cloud alpha s var daha oyunda çok iyi ama kablolu. ben kablosuz ve oyun performansında en az aplha s kadar iyi bir kulaklık istiyorum ne alabilirim
  7. B

165 hz yada üstü 1ms monitör önerisi

27inç, kavisli, en az %125 sRgb kapsayan,165hz ve üzeri, gerçek 1ms, güzel ayaklı, tn panel olmayan bir monitör arıyorum. Bütçem 5-8k civarı. Ne alabilirim ?
Geri