Günaydın arkadaşlar. 1 hafta önce klavyemi (ESC) tuşu bozuldu. Oyunlarda ayar yapmak veya maçtan ayrılmak istedeğimde oyunu kapatıp açmam gerekiyor ve hiçbir oyunda bu tuş ayarlanmıyor bunu başka tuşa atamanın bir yolu var mı ? Deli olmak üzereyim.
Arkadaşlar hdd aldım kendime. Aldıktan sonra monteledim ama kasadan pc açılırken bip diye ses geliyor 0.5 saniyelik. Sökünce gelmiyor neden acaba ? Ayrıca bilgisayarı açınca donanımlarda gözüküyor ama yönete girince ayarlanmıyor.Anakarttan beyaz bir ışık çıkıyor.
Arkadfaşalr selamlar bilgisayarıma ekstradan hdd alıcam ama merak ettiğim bir şey var montelemek için gerekli kablo vida vb. şeyler çıkıyor mu içinden ?
Arkadaşlar selam rx570 sapphire modeli var bende oyunlarda 75-77 dereceleri görüyor neden acaba ? Adana merkezde yaşıyorum ve odam baktığı cepheden kaynaklı çok esmiyor sizce ısınma sebebi bu olbilir mi ?
Arkadaşlar selam ince hesapta hazır sistemler var ama çoğu parçası stokta yok gözüküyor. Alsam bir problem çıkar mı ? Yada kargoda çok bekler miyim ? Arkadaşım aldı bir sorun çıkmadı onda 1 sene önce ama stok vardı o zaman ve 7 günde gelmişti bende tahmini ne zaman gelir ? Yakın zamanda...
Arkadaş günaydın sizce bu sistemde herhangi darboğaz yada güç kaynağında 80+bronze olmasından kaynaklı sıkıntı çıkar mi ? Yada siteye güvenilir miyim alan arkadaşlar varmı ?
Arkadaşlar selamın aleyküm.yazin sonunda bilgisayar alicak ve dolardan ötürü aşırı bütçem yok ekran kartı iyi tutup 1 sene sonra işlemciyi yüksektme planım var i3 9100f rx580 e darboğaz yapar mı ? şimdiden sağolun
Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayar alacağım ablamgilin okulu bitene kadar idare etmelik. Ama POWERCOLOR REDDRAGON RX570 LE GTX 1650 arasında kaldım RX570 daha iyi fps verirken GTX1650 daha az ısınıyor sizce ne almalıyım ?
Aklımda takılı kalan bir soru var 1tb HDD mi alayım yoksa 480gb SSD mi ? HDD alırsam oynularda drop yer miyim ? SSD ve HDD arasında hız farkı dışında başka ne tür farklar var ?
Arkadaşlar merhabalar. Yazin ortasında sistem alıcağım ve RX580 8GB ekran kartının darboğaz olmaması için hangi işlemciyi seçebilirim ? Şimdiden teşekkürler...