Arama sonuçları: *

• Users: Yağız_82
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Marvel Spiderman 2 (PC) karıncalanma

Rtx 4070s ryzen 5 7600 kullanıyorum 2k yüksek-ultra ayarlarda arada FPS düşüşü oluyor bunda sorun yok da ara sahnelerde bazen karakterler karıncalanıyor acaba oyun ayarlarıyla mı alakalı driverlerim ile mi anlamadım ancak şimdiye kadar hiç yaşamadım oyunla ilgili diye düşünüyorum forumda şuan...
  2. Y

İş için laptop önerisi

Hocam 2. El olabildiğince ucuz bi laptopla ihtiyacım var amcam için canva ve sahibinden Kullanıcak sadece Windows 10 da kasma donma olmadan en ucuz şekilde çözmek istiyoruz bütçe maximum 10k önerileriniz için teşekkürler hocam
  3. Y

Ajazz aj159 veya aj159p

Temuda %90 indirim mevcut şuan hesabımda. iki mouse a da sırf kablosuz ve beyaz oldukları için almak istiyorum, aj159 480 TL aj159p 725 TL ye geliyor aralarında sadece DP ve sensör farkı var. Açıkçası fazla masraf yapmak istemiyorum ama şarj istasyonu galiba düz aj159 modelinde yok sizce...
  4. Y

The Witcher izleme/okuma/oynama sıralaması

Witcher serisini kronolojik olarak hem oynamak hem izlemek hem de okumak istiyorum bildiğiniz üzere 3 sezonluk witcher dizisi 8 kitabı ve 3 oyunu var witcher 1 ve 2 yı oynadım witcher 3 ü de oynayacağım kronolojik sıralamaya göre sizce önce nerden başlamam gerek?
  5. Y

Anker q30 PC için den eq ayarlama

Şimdi elime geldi eq ayarı yapmak istiyorum PC için ama uygulaması yok sanırım PC de kullanabileceğim farklı bir uygulama vs var mı acaba
  6. Y

Anker q30 alınır mı?

Bi süredir mikrofon ve kulaklık arayışındaydım mikrofon aldım. kulaklık olarak da q30 düşünüyorum film dizi izlemek bazen de müzik dinlemek için ancak kafamı karıştıran birkaç nokta var mesela dışardaki rüzgarla dahi modlar arasında geçiş yaptığını söyleyenler var. PC de kullanacağım ama dışarda...
  7. Y

2000 TL wireless kulaklık önerisi

Wireless bi kulaklığa ihtiyacım var PC de film izlemek ve günlük kullanım için almak istiyorum FPS oyunlarıyla alakam yok hikayeli oyunlar oynuyorum sadeve önerdiğiniz bi kulaklık var mıdır? 1735065878 Mikrofonu olmasına falan gerek yok fifine a6 aldım kulaklık lazım sadeve
  8. Y

Çözüldü✓ Kulaklık ve mikrofon önerisi

Selamlar uzun süredir arayıştaydım ikinci el/sıfır mikrofon olarak https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-fifine-ampligame-a6v-rgb-usb-beyaz-yayinci-mikrofon-fiyati,286138852.html ya da https://s.click.aliexpress.com/e/_ok4cP9t almayı düşünüyorum kulaklık için de 1500-2000 bütçem...
  9. Y

Hs80 kablolu alınır mı?

Kulaklıklar hakkında daha önce birkaç konu açmıştım ama emin olmadığım için bu konuyu açıyorum. Bütçem 2-2.5k falan sahibinden de temiz bı hs80 kablolu buldum param güvende ile beraber 2050 TL civarında elime ulaşıcak özellikleri baya hoşuma gitti özellikle mikrofonu ayrıca chill takılmak için...
  10. Y

Bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/it-friday-11-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h27550 arkadaşıma bu sistemi almayı düşünüyorum ramleri gskill 24gb yapıp kasayı vento fsp PSU seçip ne düşünüyorsunuz alınır mı?
  11. Y

Kulaklık veya kulaklık+ mikrofon önerisi

kulaklık olarak forumda konu açmıştım ve hyper x cloud2 bakıyordum ama bı arkadaş FPS oyuncusu değilsen çok da mantıklı değil gibisinden bı yorum yapmıştı benim de aklıma takıldı.Zaten FPS oyuncusu değilim ses kasmayla işim olmaz. Arkadaşlarla seslide konuşmak için güzel bir mikrofon oynadığım...
  12. Y

Kulaklık önerisine ihtiyacım var

Bütçem 2k falan genellikle arkadaşlarla seslideyken kullanmayı planlıyorum.Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyun oynuyorum. O yüzden 7.1 gibi özelliklere pek de ihtiyacım yok benim için önemli olan birkaç kriterim var onlar da; -dışarıya ses gitmesin (giderse de yüksek miktarda...
  13. Y

Telefon önerisine ihtiyacım var

Öncelikle selamlar.Kendi telefonum bozulduğu için telefon önerisi arıyorum bütçe belirli değil çünkü istediğim özellikleri karşılayacak basit bir telefon arıyorum.Zaten fazla telefon kullanmadığım için kriterlerim de çok basit. -Uzun ekran kullanımı -vasat olmayan- düzgün bir kamera -minimum...
  14. Y

Witcher 2 görevde yardıma ihtiyacım var

Oyunda cecilin bahsettiği kudret bölgesine gidin gibi bı görev var chapter 2 de ancak yaşanan bomba olaylarindan YouTube falan da erişim engeli aldı mobil veri kullanıyorum şuan DNS veya vpn kullanamıyorum o yüzden bu bölümü hatırlayan veya görevde yardımcı olabilecek var mı acaba 1 saattir boş...
  15. Y

Monitörüme görüntü gelmiyor

2 aydır falan sorunsuz kullanıyordum bilgisayarı dün gece kapattım bugün monitöre güç bile gelmiyor ışığı falan yanmıyor DP kablosuyla bağlı anakart MSI b650 (gerekirse tam modeline bakabilirim kutusundan) 5-6 kez resetled anakartta hata ışığı yok ekran kartı ışığı çalışıyor falan ama monitörde...
  16. Y

Ceremical çalışma masası alınır mı

https://app.hb.biz/eb9qpkR9Tkwd indirimle 1300 e düşüyor ceremical satıcılı ürünlerde %25 indirim ve 1500 TL harcamaya 200 TL kupon ile beraber sizce alınır mı benim gayet hoşuma gitti ancak emin olamadım
  17. Y

Amd stok fan sökme yardım lazım

Daha önce böyle deneyimim olmadığı için korkarak yaklaşıyorum haliyle ve sokeyim derken AMD nin fanini çıkardım ve işlemcinin üstünde soğutma bloğu duruyor hâlâ bunu nasıl cikarabilirim çok sert sıkılmış yandaki vidalar sökmek için ciddi miktarda güç harcamam gerek daha pratik yolu var mıdır...
  18. Y

Temu dareu klavye alınır mı

https://share.temu.com/MZe7DymhK8A ekledikleri vergiyle bile bana uygun geldi sizce alınır mı ve ürün replika falan olabilir mi?
  19. Y

Xiaomi redmi not 8 kendi kendini başlatıyor

şarja takılı değilken sürekli kendini başlatıyor Sarjda değilken miui ekranına gelmedin Xiaomi yazısı tekrar ve tekrar geliyor üyelik 5-6 saat önce böyle bir şey yoktu yeni yeni yasamaya başladım kullanırken telefonla konuşurken aniden kendini tekrar başlatıyordu ama nadiren oluyordu şimdi ise...
  20. Y

Bursa osmangazi İnternet sağlayıcısı önerisi

Aktif olarak milenicom kullanıyorum hergün en az 1 defa 9-10 saat boyunca internet kesiliyor gerçekten bıktırdı internet sağlayıcısı öneriniz var mı vdsl 50 mbps İnternet sağlayan?
Geri