Arama sonuçları: *

• Users: WxTimer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WxTimer

Filmler ve tv kasıyor donuyor

merhaba, filmler ve tv uygulaması sizde de böyle mi sürekli donuyor yanıt vermiyor tam ekrana geçince siyah mavi karışık oluyor nasıl çözebiliriz acaba
  2. WxTimer

Valorant sebepsiz kalıcı ban yedim

merhaba, bilgisayarımda herhangi bir 3. parti yazılım olmamasına rağmen smurf ve hile olmamasına rağmen main hesabım kalıcı olaran banlandı 7. maddeden dolayı gözüküyor fakat bunların hiçbirini yapmadım bu banı nasıl kaldırabiliriz destek talebi atıyorum çözüldü olarak kapatıyorlar 3 4 gün...
  3. WxTimer

Masaüstü Bilgisayarımın Satış Değeri Ne Olmalı?

selamlar, masaüstü bilgisayarım boşta duruyor kenarda duracağına satayım diyorum sizce tam olarak ederi nedir ekran kartı 1660 ti işlemci i3 7100 ram 16gb 3200 mhz 600w psu hdd vermeceğim
  4. WxTimer

Yardım Valorant Mavi Ekran Sorunu

selamlar, valorantı her başlattığımda pc kendini yeniden başlatıp duruyor oyunu açamıyorum nedeni ne olabilir başka hiçbir oyunda sıkıntı kasma donma bile yaşamıyorum valorantı da sıkıntısız oynuyordum birden bire oturumu kapat yapıp hesap değiştirince oldu intel i5 14500hx rtx 4060 16gb ram
  5. WxTimer

valorant ekran kartı çökme sorunu

selamlar hali hazırda hp victus laptopum var alalı 2 ay oluyor bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamazken birden bire valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum ddu ile tüm driverları sildim temiz kurulum yaptım fakat yine aynı i5 14500hx işlemci nvidia 4060 ekran kartı
  6. WxTimer

Laptop ses kesilme sorunu

Selamlar, hp victus laptop aldım işlemcim intel kulaklığı takıp konuştuğumda sesim sürekli kesiliyor kötü bozuk geliyor ne yapabilirim
  7. WxTimer

Yardım İ7 9700k alınır mı işlemci öneriniz

Selamlar işlemcimi değiştireceğim şuanda i3 7100 kullanıyorum ama artık yetersiz kalıyor anakartımı da değiştirmek istemiyorum bu devirde i7 7900k alınır mı veya daha iyi performans veren lga1151 soketli işlemci öneriniz varmıdır
  8. WxTimer

Discord Donma Sorunu

Selamlar, herhangi bir uygulamada veya oyunda tam ekran yapınca discord donuyor sesim kesiliyor bunun nedeni nedir
  9. WxTimer

Valorant fps sorunu yaşıyorum

Merhaba valorantta fps sorunu yaşıyorum 70 100 fps arası geziyor ve kasmayı hissettiriyor fakat başka hiçbir oyunda fps sorunu yaşamıyorum akıcı şekilde oynayabiliyorum nedeni nedir Sistemim I3 7100 Gtx1660 ti 16gb ram 1tb ssd
Geri